Valla işte ben de öyle dicem bu gidişle ama sanki belirli bir süre geçince kabul etmiyorlar takibini yapamadılar diye.o sınır kaçıncı haftaydı bilmiyorum.
Yok bak arkadaslar dedi yaptırımlar gelmiş devlet gebeye sahip cıkıyormus :)
Ben burası olmasa bildirmek zorunda oldugumu bilmiyorum ki e nabızda bildirilmiş zaten iki aydır aramadılarsa aşımı yapmayacaklarmı yani :)
Kızlar ikili tarama testinden anlayan var mı kan sonucu papp-a 4904 serbest beta hcg 119868 daha tam olarak çıkmamış sonuclar ama benim ilk cocukta papp-a yuksek demisti doktor o yuzden korkuyorum
Kızlar ikili tarama testinden anlayan var mı kan sonucu papp-a 4904 serbest beta hcg 119868 daha tam olarak çıkmamış sonuclar ama benim ilk cocukta papp-a yuksek demisti doktor o yuzden korkuyorum
Bu ikili testte beta hcg 50de yukarı olursa kız, aşağı olursa erkek deniliyorda sende tuttu mı diye sordum. Diğer ikili testi yüksek çıkan çocuğun cinsiyeti ne canım
Bu ikili testte beta hcg 50de yukarı olursa kız, aşağı olursa erkek deniliyorda sende tuttu mı diye sordum. Diğer ikili testi yüksek çıkan çocuğun cinsiyeti ne canım