- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Aile hekimleri rapor pek yazmıyor malesef deCanım çalışan çok kişiyiz neden gitmiyorsun ki sağlık ocağına, gittiğin gün aile hekimin sevk ya da rapor yazar zaten
Canım senin sağlık ocağındaki hemşirenin eksikliği bence, beni daha hamile kalmadan 40 kere aramışlardı gebelik düşünüyo musunuz korunuyor musunuz, hamilelik durumu olursa muhakkak haberimiz olsun diye. Hamile kaldığımı anlayınca özel hastaneye gitmiştim, beta hcg testi sonrası onlar sisteme gebe olduğumu girmişler, ertesi gün sağlık ocağından aradılar gebelik görünüyor diye, o zaman daha annem bile bilmiyordu :))Saglık ocagına kaydım var evlendigimde bi yere kaydım alınmıstı da aramak sacama geliyor bi dedigin gibi doktoruma gittigimde sorayım böyle böyle siz yapıyormusunuz diye
Canım hamilelikte sevk rapor sıkıntı olmaz hiç merak etme :)Aile hekimleri rapor pek yazmıyor malesef de
Sabahtan acık olan varmıs veya işyerime söylemiş olursam idari izinle gider yaptırırım artık
Burası olmasa bilmeyecektim ki kayıt yaptırmak zorunda oldugumu :)
Bak işte ne güzel aramıslar sormuslar tüm bilgilerim sistemde online var gayet senin gibi ulasabilirlerdi demekkiCanım senin sağlık ocağındaki hemşirenin eksikliği bence, beni daha hamile kalmadan 40 kere aramışlardı gebelik düşünüyo musunuz korunuyor musunuz, hamilelik durumu olursa muhakkak haberimiz olsun diye. Hamile kaldığımı anlayınca özel hastaneye gitmiştim, beta hcg testi sonrası onlar sisteme gebe olduğumu girmişler, ertesi gün sağlık ocağından aradılar gebelik görünüyor diye, o zaman daha annem bile bilmiyordu :))
Ah ya ah aynı benim kvYa ben kiz istiyorum. Eşim erkek olması olasil8gina çok alıştı. Tam bir kiz babasıydı. Ama oğlan babası olmaya da çok yakınmış. Eve erkek çocuk da lazim diyor. Türk analarına bir güncelleme geliyor oğulları olunca kaynana moduna geçiyorlar dedi. Ben de sınır oldum. Bende o ters tepecek senin yüzünden kızına aşırı düşkün kaynana olcam dedim.
Bana ne erkek olursa 3.'yu de yapariz ben anlamam dedim. O da erkek olurs 4.'yu mu yapacaz dedi. Sinir oldum yav. Adamın icinde oğlan hasreti vardı da ben mi anlamamışım. Arabayı da alıp kaçar dedim. Olabilir sadece bizimkine özgü bir durum değil dedi. Ya ne rahatsın sen dedim.
Ananlara da cinsiyetini söylemek yok dedim. Sırf onlar sevinmesin diye kiz istiyom dedim. Bozuldu. Kızıma gebeyken cinsiyeti öğrenince sevine sevine kayinvalideye söylemiştik ve tepkisi olsun birdahaki erkek olur demisti. Çok kızıp üzülmüştüm.
Napayım ya kiz istiyordum ben. Tutu etek giydirecektim. Kızıma giydirmesdi eş kişisi çok kısa diye. Içimde kaldi. Amaaan kafam 1 milyon oldu. Kesin benim psikoloji de kaymaya başladı. Hormon durumlarından ötürü.
Evet canım bence onların ihmalkarlığı, bana hemen gel tüm tahlillerini yapalım, çalışıyorsan dr rapor yazar falan hepsini dediler. Hatta d vitami, kan hapı verdiler, üstüne başlamam gereken tarihi yazdılar(gerçi ben onları kullanmadım) aşı zamanı gelince ayrıca arıyorlar zaten. Ama bu süreçte taşındığımız için farklı bir aile hekimliğine geçtim, burası nasıl olur bilmiyorum.Bak işte ne güzel aramıslar sormuslar tüm bilgilerim sistemde online var gayet senin gibi ulasabilirlerdi demekki
Sonrada bana kızıyorlar bilmiyorum diye
Hahaha Allah seni iyi etsin trip atmana bayıldım Allah ağzınızın tadın bozmasin diyelim :)Ya ben kiz istiyorum. Eşim erkek olması olasil8gina çok alıştı. Tam bir kiz babasıydı. Ama oğlan babası olmaya da çok yakınmış. Eve erkek çocuk da lazim diyor. Türk analarına bir güncelleme geliyor oğulları olunca kaynana moduna geçiyorlar dedi. Ben de sınır oldum. Bende o ters tepecek senin yüzünden kızına aşırı düşkün kaynana olcam dedim.
Bana ne erkek olursa 3.'yu de yapariz ben anlamam dedim. O da erkek olurs 4.'yu mu yapacaz dedi. Sinir oldum yav. Adamın icinde oğlan hasreti vardı da ben mi anlamamışım. Arabayı da alıp kaçar dedim. Olabilir sadece bizimkine özgü bir durum değil dedi. Ya ne rahatsın sen dedim.
Ananlara da cinsiyetini söylemek yok dedim. Sırf onlar sevinmesin diye kiz istiyom dedim. Bozuldu. Kızıma gebeyken cinsiyeti öğrenince sevine sevine kayinvalideye söylemiştik ve tepkisi olsun birdahaki erkek olur demisti. Çok kızıp üzülmüştüm.
Napayım ya kiz istiyordum ben. Tutu etek giydirecektim. Kızıma giydirmesdi eş kişisi çok kısa diye. Içimde kaldi. Amaaan kafam 1 milyon oldu. Kesin benim psikoloji de kaymaya başladı. Hormon durumlarından ötürü.
Bugün lcw den bende aldım pantolon arkada düğme var lastikli gibi bişey yapmışlar ordan daraltabiliyorsun.Canım ben lcw, defacto da baktım altı normal pantolon görünümünde üst tarafı göbeği kaplayacak şekilde tayt kumaşı gibiydi. Onun neresi ayarlanıyorki ben anlayamadımhatta ondan alıp üst tarafı kendim biraz daraltayım sonra açarım diye düşündüm
inşallah aynı sorumlulukta bi hekim ve hemsire bulundugun yerdede seni bulur :)Evet canım bence onların ihmalkarlığı, bana hemen gel tüm tahlillerini yapalım, çalışıyorsan dr rapor yazar falan hepsini dediler. Hatta d vitami, kan hapı verdiler, üstüne başlamam gereken tarihi yazdılar(gerçi ben onları kullanmadım) aşı zamanı gelince ayrıca arıyorlar zaten. Ama bu süreçte taşındığımız için farklı bir aile hekimliğine geçtim, burası nasıl olur bilmiyorum.
A aaaaBugün lcw den bende aldım pantolon arkada düğme var lastikli gibi bişey yapmışlar ordan daraltabiliyorsun.
Canım senin sağlık ocağındaki hemşirenin eksikliği bence, beni daha hamile kalmadan 40 kere aramışlardı gebelik düşünüyo musunuz korunuyor musunuz, hamilelik durumu olursa muhakkak haberimiz olsun diye. Hamile kaldığımı anlayınca özel hastaneye gitmiştim, beta hcg testi sonrası onlar sisteme gebe olduğumu girmişler, ertesi gün sağlık oc
Oh sükür yalnız değilim ben gibi bikaç kişi var Allahtan :)Onlarda aç kurt gibi hamile avına çıkmışlar sankişaka bı yana beni de arıyorlardı zaman zaman gerçi adres değişikliği çok yaptım son üç yılda ondanmi bilemem ama gebelik varmı dusunuyormusunux filan diye soruyorlardı.ilk tahlilide orda yaptırmıştım HCG yi kalp atışını duyunca gelin kaydınızı yapalım dediler hatta. Yani böyle bı kayıt olduğunu çalıştığım zamanlar bende bilmiyordum mesela yeni ogrendim.
Bizim bı gelişim psikolojisi hocasi vardı derdiki. Kadınlar hep derki işte kızım olsun giydireyim saçını yapayım cicili bicili böyle konuşurlar ama içlerinde hep bı erkek evlat doğurma arzusu vardir... Çok sinir olmuştum o zaman ama şimdi bakıyorum kadın anne sonuçta kızda olsa yavrusu erkekte olsa. Bende mesela kız olsun çok istiyorum ama aynı eşin gibi bı taraftan da alıştım oğlan fikrine yani hayallerimde yeri daha doldu sanki.Ya ben kiz istiyorum. Eşim erkek olması olasil8gina çok alıştı. Tam bir kiz babasıydı. Ama oğlan babası olmaya da çok yakınmış. Eve erkek çocuk da lazim diyor. Türk analarına bir güncelleme geliyor oğulları olunca kaynana moduna geçiyorlar dedi. Ben de sınır oldum. Bende o ters tepecek senin yüzünden kızına aşırı düşkün kaynana olcam dedim.
Ya yanlış anlaşılmasın ama çalışıyor olunca işleri Bian önce halletmek adına hastane hatta özel hastane tercih oluyor. Maddi olarakta gözün görmüyor çünkü zaman daha değerli geliyor ama ben evde oturmaya başlayınca öğrendim ve gitmeye başladım açıkçası aile hekimi gerçekten iyiyse sağlık ocağında güzel yer sadece bı tahlil veriyon asla ogun çıkmıyor veya sabah erkenden kan vermeye gidiyorsun öyle kafana göre hareket yok. Yani senin benim gibi çoktur emin ol.Oh sükür yalnız değilim ben gibi bikaç kişi var Allahtan :)
Arkadaşımın dediğine göre sizin doktorlar yanmışOh sükür yalnız değilim ben gibi bikaç kişi var Allahtan :)
Canım nuba göre kızz gibi
Hadi yaa ilk defa kıza çıkan bir tahminle karşı karşıyayım bı umut bekliycez artık. Gerçi benim doktorun oğlan dediği pek degismiyormus ama eşim bu senin verdiğin ihtimale tutunabikir
Canım senin sağlık ocağındaki hemşirenin eksikliği bence, beni daha hamile kalmadan 40 kere aramışlardı gebelik düşünüyo musunuz korunuyor musunuz, hamilelik durumu olursa muhakkak haberimiz olsun diye. Hamile kaldığımı anlayınca özel hastaneye gitmiştim, beta hcg testi sonrası onlar sisteme gebe olduğumu girmişler, ertesi gün sağlık ocağından aradılar gebelik görünüyor diye, o zaman daha annem bile bilmiyordu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?