ya pardon yanlışını yazmışım t3 5.7 çıkmış. zaten doktor da ya takip ederler ya da çok düşük dozda ilaca başlarlar hamilelikten de yükselebiliyor bazı kişilerde dedi. hiç gitmesem nolur ki?
Bilemiyorum ama riske atma derim, en azından bi kaç hafta sonra sağlık ocağında bile olsa yeniden baktır. Tiroid hormonları bazen çok değişken olabiliyor bi bakmışsın bir ay sonra 7-8 olmuş veya düşüp normal sınırına gelmiş.

anladım canım, bi görüneyim en iyisi sağol

Merhaba,
Konu sahibi sizsiniz tablo dağınıktı siz müdahale etmeyince yardımcı olmak istedim. Tablonun sağına veya soluna kolon ekleyip dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

Merhaba,
Konu sahibi sizsiniz tablo dağınıktı siz müdahale etmeyince yardımcı olmak istedim. Tablonun sağına veya soluna kolon ekleyip dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.
Müdahale etmedim çünkü yeni formatta
Önceden ince ince yazdıklarımızın başına bişey gelir diye korktum

Müdahale etmedim çünkü yeni formatta
Önceden ince ince yazdıklarımızın başına bişey gelir diye korktum

yok ablacım bana sorsaydın ben yarımcı olurdum. Bunda kolon vs eklemek çok kolay. Sen dilediğin kolonu ekleyebilrsin şimdi

Sanırım muzda da varmıs
Bi arastır belki baska seylerde destekler :)
Ben o kadar araştırdım en son yine doktorumun verdiklerini aldım :)) balık yağı hapı marincap vermişti ocean plus alacaktım, eczanede hangisini önerirsiniz dedim, hamilelikte marincap, ocean plusın mg ı yüksek hamilelikte yüksek mg balık yağı iyi olmaz dedi, bilemiyorum artık

Alla alla bu ne şiddet bu ne celal
Ben arkadaslara siz sacmalıyorsunuz demedimki sistemde bir sacmalık var ve burda bicok insan hem fikir
Madem aşı olmak zorundayım veya bildirmek zorundayım bunu ilk defa gebelik yasayan biri olarak burası olmasa nerden bilebilirim ?
Bi sakin olun bence

Vay bee hiç bakmamıştım buna. Sen devlete gitmiş miydin hasta olmuştub ya? Bi bebde bakayım merak ettim
Ben bi seyahatimde alerji oldum gece gece en yakın devlet hastanesine gittim ama hamşlelik boyunca hic gitmedim devlete hep özelde yaptırdım işlemlerimi

Ben saglık ocagına gitmiyorum diye bana aşı yapılmayacakmı yani
Ne sacma sadece saglık ocagının yapması
Canım çalışan çok kişiyiz neden gitmiyorsun ki sağlık ocağına, gittiğin gün aile hekimin sevk ya da rapor yazar zaten

Aşı zamanı geldimi ki simdi arasınlar daha hafta gelmeden şimdi arayıp hamileymişsiniz mi diyecekler.şu an ne için arasınlar onu anlamadim
İyide aşı zamanı gelmedende burda bicok arkadası aramıslar
Ne kadar asabisiniz yazık yavrunuza zarar

Son düzenleme:
İşyerine bi söyliyimde aşı zamanı gecmeden gideyim kaydımı yaptırayım en iyisi
Ben kendi kendime ben 20haftalık hamileyim diye gitsem şok olmazlar inşallah :)

Bana doktorum ocean plus verdi ama :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…