Oh sükür kayıt yaptırdın mı peki bak zorunluymus
Zınk diye gidip merhaba ben 20 haftalık hamileyim bi tetanoz asınızı alırım falan dicem :)
Ilk kan vermeye gittigimde tahlillerin bir kismini orda yaptirmistim. Aile doktoru beni ebenin yanina goturdu. Hanimefendi gebe dedi sonra ebecik bana dedi ki, kalp atislarini duydugun da gel kaydini yapalim. Evime 200 metre mesafede. Ama ben cok useniyorum ve cok kalabalik bir yer oldugu icin hasta olurum diye endise ediyorum. Kendimi sakindigimdan degil. Hastalandigimda antibiyotik kullanamiyorum alerjim var ve cok uzun suruyor. Mikrop almak istemiyorum. Orasi da malum cok kucuk bir alan ve aksiran, hapsiran dolu insan oluyor. 18.hafta gibi giderim cok erken bir vakitte. Bakalim ☺ zaten oncesinde gitmenin de bir manasi yok. Ultrasonla falan bakmadiklari icin. Asiya yakin giderim ins.

Agızlık tak mutlaka
Ben malum antibiyotiğe karsı değilim alerjimde yok :) ama doktor toplu tasımaya binme cok kalabalıklara girme diye özellikle uyardı

Kızlar eğer doktorunuz açmışsa aile hekimine e nabızdan randevu alıp gidebilirsiniz böylece sıra beklemesiniz ben öyle yapıyorum

Ben de bu ay ki kontrolüme gidemedim. Çalıştığım için uymadı bir türlü. Umarım beni de sistemden çıkarmamışlardır
Canım benim TSH 2.75 çıkmış bu defa aslında düşmüş diğerine göre ama doktor yine yüksek dedi bı dahiliye uzmaniyla gorusmelisin dedi. Gidicem artık mecbur seninde aklında bulunsun.

Kızlar eğer doktorunuz açmışsa aile hekimine e nabızdan randevu alıp gidebilirsiniz böylece sıra beklemesiniz ben öyle yapıyorum
Ne güzel hayat ya baktım simdi ili haftalık randevu planında adam 9-12 arası calısıyor resmen
Ben bi sikayet olusturup doktoru değiştireyim en iyisi :)

Ne güzel hayat ya baktım simdi ili haftalık randevu planında adam 9-12 arası calısıyor resmen
Ben bi sikayet olusturup doktoru değiştireyim en iyisi :)
Canım benim aile hekimi de öğleden sonra 16.30a kadar çalışıyor ama nedense randevu sisteminde 08.00-12.00 arası randevu alabiliyorsun sadece, sabahtan daha kalabalık oluyor ondan sanırım randevu için sadece sabahı açıyor, öğleden sonra daha boş oluyor genelde randevusuz gitsen de çok beklemiyorsun.tabi her doktorun yoğunluğu farklı

Canım benim TSH 2.75 çıkmış bu defa aslında düşmüş diğerine göre ama doktor yine yüksek dedi bı dahiliye uzmaniyla gorusmelisin dedi. Gidicem artık mecbur seninde aklında bulunsun.
Sağol canım. Ben görüştüm dahiliye uzmanıyla, düşük dozda ilaç tavsiye etti ama kendi doktorum gerek yok diyor muallakta kaldım. Sen de bi görüş bakalım da ondan sonra haberleşelim yine.

8-12de iyiymiş bu direk 9-11.40 arası :)

Kızlar ikili test sonucum cıktı yükleyemiyorum yazayım
Down sendromu biyokimyasal risk 1:16841
Trisomi 1:14501
Cut off degeri altinda. Sıkıntıyok sanirim . Bhcg 30 cikmis erkek demisti doktor

Cut off degeri altinda. Sıkıntıyok sanirim . Bhcg 30 cikmis erkek demisti doktor

Sende tutmuşinşallah bendede tutar benimki 20,2 idi

iyi sonucların maşallah :)
50 altı erkek üstü kız diyorlardı tutmus :)

Ah süper :)
Gittinmi ikiliye veya cinsiyet bellimi
Evet canim yaptırdım ikiliyi b dr ikili için bi sorun yok dedi ama benim aklımı kurcalayan şeyler oldu cinsiyetini erkeğe benzetti radyolog baktı ölçümlere bakalim ozelede gitmistim oda erkeğe benzetti değişir mi die düşünmüyo değilim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…