Ay yok ben uyumam normalde uykuya düşmanım resmen keske uyku diye bişey olmasa veya uykusuzlugun çaresini bulsalarda hep uyanık gezdem derim daha dogrusu derdim
ama son bikaç haftadır sürekli esneme modundayım uyuyamıyorum ama uykum var her dk :) sen daha dur agırlasınca hareketlerin basını kaldıramayacaksın dedi resmen de bilemedim :)
Kızlar ikili tarama testinden anlayan var mı kan sonucu papp-a 4904 serbest beta hcg 119868 daha tam olarak çıkmamış sonuclar ama benim ilk cocukta papp-a yuksek demisti doktor o yuzden korkuyorum
Ne güzel hayat ya baktım simdi ili haftalık randevu planında adam 9-12 arası calısıyor resmen
Ben bi sikayet olusturup doktoru değiştireyim en iyisi :)
İki hafta boyunca her gün dısarda oldugunu sanmıyorum
Bi arkadas demişti randevuya kapalı gözüküyor ama bulundukları yerden randevusuz ögleden sonra işlem alıyorlar diye
O daha mantıklı geldi
Ben bir yerde de 35 altı erkek diye duydum onu. Ama tutmayanlar da vardı dimi aramızda önceki bebişleri? Bnm tutmasınnnn bi erkek bebiş yarabbimmmm sağlıklı tabikikız fikrine kendimi alıştırsam da yne de kalbime söz geçiremiyorum
Bu ikili testte beta hcg 50de yukarı olursa kız, aşağı olursa erkek deniliyorda sende tuttu mı diye sordum. Diğer ikili testi yüksek çıkan çocuğun cinsiyeti ne canım
Baş ağrısından ölüyorum iki gündür
Bugün doktora sordum Parol içebilirsin dedi.
Fakat nette bi kaç yerde yinede içilmese daha iyi die okudum.kafam çatlayacak resmen sizler içiyormusunuz kızlar ağrı vs durumunda ağrı kesici.
Fakat nette bi kaç yerde yinede içilmese daha iyi die okudum.kafam çatlayacak resmen sizler içiyormusunuz kızlar ağrı vs durumunda ağrı kesici.
Agızlık tak mutlaka
Ben malum antibiyotiğe karsı değilim alerjimde yok :) ama doktor toplu tasımaya binme cok kalabalıklara girme diye özellikle uyardı
Neyyy neyyy. Ben hep toplu taşınacağım günde 2 defa toplu taşıma kullanıyorum. Aboooovvv benim doktor demedi hiç. Hoş dese bile araba kullanamıyorum. Isim başka bir ılçede her sabah 50 km yol ve her aksam 50 km yol. Artı şehir içinde de eve ulaşmak için dolmuş taksi. Benim hayatım toplu taşıma olmuş.