tabi değişebiliyormus daha cok kücük detaylı ultrason icin gittiğinde net belli olur bence :) tabi bide gösterirse

Evet şükür doktor direk ne hissediyorsun dedi kız dedim bir hafta arayla evet pempiş geliyor dedi :)
Bakalım şok yaşatmazsa bu ay sonu randevuda tekrar görmeye calısıcaz malum ben cok kasıyorum kendimi cocuk sıkısıp rahat hareket edemiyor :)

Bana hiç tahminde bulunmadılar:)

Evet inşallah kızdır hala ismini bile kendi kendine koydu miniğim :)
Buarada ilk sayfadaki tabloya eklenmek icin bilgilerini T tuboz u etkiketleyip yazabilirsin :)
Masallah canim ismini ne düşündün tamam simdi etiketliyim teşekkür ederim ben yeni olduğum için hamilelik takvimini nasil oluşturacam

T tuboz merhaba yeni katıldım araniza benide listeye ekler misin inşallah eylül annesi olucam baş 28 sat 6 aralık tahmini doğum tarihi 12 eylül ilk bebeğim isim belli değil cinsiyet erkek kilo ilk zamanın kilosu 62 şuan verdim herkese hayırlı doğumlar diliyorum

Masallah canim ismini ne düşündün tamam simdi etiketliyim teşekkür ederim ben yeni olduğum için hamilelik takvimini nasil oluşturacam
Öykü diye kendi kendine koydu :)
İki aksam üst üste kendimi öykü öyküm diye severken buldum karnımı
Çevremizde ne bu ismi kullanan var ne takip biri ne hayranı oldugum sanatcı vs kendi kendine birden seslenince bu olsun dedik :)
Yanına bi isim daha koyarım nasipse ama ilk ismi bu olucak o günleri saglıkla görürsek:)
Hamilelik takvimi icinde bulayım yazyayım sana

Öykü cok guzel isim kulağa hoş geliyor birbirine bu isim nasipmiş demek ki :) tamam canim

Öykü cok guzel isim kulağa hoş geliyor birbirine bu isim nasipmiş demek ki :) tamam canim
Ben cepten giriyorum ama resmine tıkladıgında hesap detayları diye bi kısım var bu dogum tarihini meslek bilgilerini girdigin ekranda tahmini bebeginin dogacagı tarihi yazıyorsun

“””Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler (hesap detayları) bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2019””””

Yaptım canim teşekkür ederim

Canım uyurdum bundada uyuyorum, o bşraz da yapı meselesi. Ben hamilelikten öncede çok uyurdumuykusuzluğa dayanamam
Ay yok ben uyumam normalde uykuya düşmanım resmen keske uyku diye bişey olmasa veya uykusuzlugun çaresini bulsalarda hep uyanık gezdem derim daha dogrusu derdim
ama son bikaç haftadır sürekli esneme modundayım uyuyamıyorum ama uykum var her dk :) sen daha dur agırlasınca hareketlerin basını kaldıramayacaksın dedi resmen de bilemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…