Cok agrım olursa basim özellikle içiyorum ama bu aralar sırt ağrısıyla uyanıyorum yinede dayanmaya çalışıyorum parol içilebilir benim dr oyle demisti

Ben daha hasta olmamıstım o zaman direk ilk uyarısı buydu
Cok mikrop var
Bende plazada calısıyorum cam yok yüzlerce kişi aynı katta klimalı halıfleksli ortam illaki geliyor o mikroplar bi yerden :)

Inşallah canim benim dr bi sorun yok dedi zaten bu olasılık testi dedi bende üstünde durmadım ama neden yüksek die de merak etmiyo degilim
Canm benim ilk cocuktada papp-a degeri yüksek çıkmıştı 3lu taramayida istemisti doktor o temiz gelmisti oglumda cok sağlıklı cok şükür bi sıkıntısı yok emin ol bu testlerin dogruluk payı çok az doktorun da bi sorun yok dediyse hic kafana takipta hamileliğini zehir etme kendine tadını çıkar

Ben daha hasta olmamıstım o zaman direk ilk uyarısı buydu
Cok mikrop var
Bende plazada calısıyorum cam yok yüzlerce kişi aynı katta klimalı halıfleksli ortam illaki geliyor o mikroplar bi yerden :)
Ben gebeliğe grip ile başladım ve 2.5 ay öksurdum. Meğer alerji rinit de gribe eşlik etmiş. Gecelerim lavaboda geçti. Şimdi de dünden beri lavaboya gidince öğürmek geliyor. Sinir oluyorum. Grip değilim ama soğuk algınlığı gibi boğazım ağrıyor. Inşallah geçer.
Havalar dün yaz gibiyken bugu fırtına ve yağmurlu. Ister istemez hastalanıyoruz.
Sen de dikkat et kendine. Camsız ortam olması kötüymüş ama aksam üstü yürüyüşe falan başlarsın havalar ısınınca.

Inşallah canim benim dr bi sorun yok dedi zaten bu olasılık testi dedi bende üstünde durmadım ama neden yüksek die de merak etmiyo degilim
Kac canim senin ? Fbhcg ve mom deger? Benim bi doktor sorun yok derken biri dna testi istedi biri simdi sorun yok ama perinatolojiye gidebilirsin ileriki haftalarda dedi nette bakiyorum orda bile doktorlar farkli farkli seyler yazmis..biraz karmasik bir konu..fazla yuksek degilse sorun yoktur zaten..nedeni ise ucu acik konu :)

Belkide mevsimseldir dimi sonuçta önümüz yaz paso uyuklayamam :)
Şimdiye dek uyuklama olmadıysa olmaz bence ya ilk üç ay daha çok oluyor diye biliyorum hormonlar bi anda hücum ediyor diye. Şimdiyse alışıyoruz artık. Belki bahar yorgunluğu olabilir ama bak onu bilemem. Ben uyukluyorum hep

Ah kıyamam valla dikkat et bogaza bal karabiber süt iyi geliyor veya zencefil limon
Bende malum 8 haftalıkken bir hafta antibiyotik kullandım ateş yüzünden lazımsa ilaç alıcaksın risk degerlendirmesini doktorlar yapıyor cunku güvenmek lazım
Su tansiyon hoplaması olmasa her aksam cıkıyoruz yürüyüş sart yoksa tüm gün masa bası otur otur servise bin hareket sıfır

Evet evet bahardan kesin yoksa tembel anne değiliz biz :)
Kız cocuk enerjiyi alıyor daha cok uyuklayacaksın dediler ama olmaması lazım :)

Evet evet bahardan kesin yoksa tembel anne değiliz biz :)
Kız cocuk enerjiyi alıyor daha cok uyuklayacaksın dediler ama olmaması lazım :)
Yok ya kızla ne alaka bence de
Ben kızımda hiç uyumadim ama ilerleyen dönemler kasik ağrısı cok oldu hep aşağıdaaşağıdaydi bebitom o okadar zorki

ben bi ara 8 gibi uyuyakalıyordum koltukta. şimdi 10 a kadar zor dayanıyorum. benim hep uykum var
Simdi mi bir önceki bebegin varsa onda mı
Hic uyuyakalmadım ne tatlıdır o uyku
Ama işyerinde kafamı zor kaldırdıgım cok oluyor

Parol içebilirsin kendini sıkman daha kötü. Geçenlerde benim de başım çatladı ilaç içmeye fırsat dahi bulamadım yoğunluktan. Akşam içtim ve şıp diye kesildi. Boşuna çekmişim okadar saat.

Dr bi sıkıntı yok dedi Aynen testler olasılık sadece

Yok ya kızla ne alaka bence de
Ben kızımda hiç uyumadim ama ilerleyen dönemler kasik ağrısı cok oldu hep aşağıdaaşağıdaydi bebitom o okadar zorki
Senin kızın vardı dimi
Havalardan zaten havalardan olmalı yaz geliyor uyuyamam öyle teyzeler gibi erkenden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…