Kac canim senin ? Fbhcg ve mom deger? Benim bi doktor sorun yok derken biri dna testi istedi biri simdi sorun yok ama perinatolojiye gidebilirsin ileriki haftalarda dedi nette bakiyorum orda bile doktorlar farkli farkli seyler yazmis..biraz karmasik bir konu..fazla yuksek degilse sorun yoktur zaten..nedeni ise ucu acik konu :)
Doğru valla kafaya takmamak lazım pappa 536.9 mom 0.67 hcg(t1) 47.500 mom 0.49nt 1.1 mm mom 0.70 risk yazanda down sendromu <1:500000 cut of 1:250 baş 1:1140 trizomi 18 ~:59900 cut of 1:300 böyle yaziyo canim
Doğru valla kafaya takmamak lazım pappa 536.9 mom 0.67 hcg(t1) 47.500 mom 0.49nt 1.1 mm mom 0.70 risk yazanda down sendromu <1:500000 cut of 1:250 baş 1:1140 trizomi 18 ~:59900 cut of 1:300 böyle yaziyo canim
47.500 yüksek geldi bana neyse dr sorun yok dedi sende inşallah sonucunu hayırla alırsın canim
Sen genetik test yaptirmistin dimi sonucun ne zaman gelicek
Kızımda abartısız söylüyorum 19 saat uyuduğum bile plmuştur :)))) ilk dönemler özellikle. Birde progestan kullanmıştım omunda etmiş olmuştır herhalde ama çook uyudum kızımda
Kızımda abartısız söylüyorum 19 saat uyuduğum bile plmuştur :)))) ilk dönemler özellikle. Birde progestan kullanmıştım omunda etmiş olmuştır herhalde ama çook uyudum kızımda
Ah kıyamam valla dikkat et bogaza bal karabiber süt iyi geliyor veya zencefil limon
Bende malum 8 haftalıkken bir hafta antibiyotik kullandım ateş yüzünden lazımsa ilaç alıcaksın risk degerlendirmesini doktorlar yapıyor cunku güvenmek lazım
Su tansiyon hoplaması olmasa her aksam cıkıyoruz yürüyüş sart yoksa tüm gün masa bası otur otur servise bin hareket sıfır
Canım tansiyon olayını ciddiye alıp doktora git ihmal etme. Gebeliğin ilk haftalarında benim de çarpıntim oluyordu ama çok şükür geçti. Devam etse doktora sorup nederse onu yaparım. Ilaç konusunda da doktor güvenirim. Iç derse icerim. Ama daha hafif bir boğaz ağrıdı benimki şu anda.
Ben de ilk gebelikte çok uyuklardım. Oturdug8m yerden uyku bastırırdı ama bu gebelikte öyle birşey olmadı. Eve gelince yorgun oluyorum her zamanki uyku durumundan bir farkı yok.. Yanı öyle sızıp kalacak bir uyku olmadı ilk gebelikteki gibi. Tabi o zaman a göre yaşlandım. Yaşlılar az uyur onun da etkisi olmuştur muhtemelen.
Bebisim baya hareketlendi. Size yazarken soldan sağa geçti.
Parol içebilirsin kendini sıkman daha kötü. Geçenlerde benim de başım çatladı ilaç içmeye fırsat dahi bulamadım yoğunluktan. Akşam içtim ve şıp diye kesildi. Boşuna çekmişim okadar saat.
Çok sağolun kızlar valla iyiki varsınız.Kaç gündür mahvetti beni.Dün gece sabaha kdr uyuyamadım o derece ona rağmen inat ettim içmedim bebeğe zararı olur die.Sanırım ağrının yarattığı stres daha zararlı zorlarsa içicem artık
Doktorlar bildirmiyor diye biliyorum özelde takip ediliyorsan. Bnm kimse bildirmedi üç gebelikte de. Şimdikine gidip ben bildircem ama üşeniyorum e nabızda gebe olduğumuz yazıyor mu ki? Gidip sen söyleyene dek bence kimse bilmez
Ben devlete gittiğimde ordaki doktor aile hekimime bildirmis. Bir gün aradi beni hemşire ve doktorun gebe olduğumu bildirdiğine, tüm testleri ve aşıları sağlık ocağında yaptirabilecegimi söylediler. Birkaç soru sordular. Ben de 2 defa özel doktora gitmeden tam kan tahlilimi yaptırdım. 40 gün sonra gel kontrolünü var dediler ama 40 gün sonrasını hesaplayamadim
Çok sağolun kızlar valla iyiki varsınız.Kaç gündür mahvetti beni.Dün gece sabaha kdr uyuyamadım o derece ona rağmen inat ettim içmedim bebeğe zararı olur die.Sanırım ağrının yarattığı stres daha zararlı zorlarsa içicem artık