Doğru valla kafaya takmamak lazım pappa 536.9 mom 0.67 hcg(t1) 47.500 mom 0.49nt 1.1 mm mom 0.70 risk yazanda down sendromu <1:500000 cut of 1:250 baş 1:1140 trizomi 18 ~:59900 cut of 1:300 böyle yaziyo canim

Doğru valla kafaya takmamak lazım pappa 536.9 mom 0.67 hcg(t1) 47.500 mom 0.49nt 1.1 mm mom 0.70 risk yazanda down sendromu <1:500000 cut of 1:250 baş 1:1140 trizomi 18 ~:59900 cut of 1:300 böyle yaziyo canim
Yuksek degil ki tatlim senin hcg ve mom iyi.sende 47 olan sey bende 230 hayirlisi artik delirmeden sonucum gelirse

Yuksek degil ki tatlim senin hcg ve mom iyi.sende 47 olan sey bende 230 hayirlisi artik delirmeden sonucum gelirse
47.500 yüksek geldi bana neyse dr sorun yok dedi sende inşallah sonucunu hayırla alırsın canim
Sen genetik test yaptirmistin dimi sonucun ne zaman gelicek

Kızımda abartısız söylüyorum 19 saat uyuduğum bile plmuştur :)))) ilk dönemler özellikle. Birde progestan kullanmıştım omunda etmiş olmuştır herhalde ama çook uyudum kızımda

Kızımda abartısız söylüyorum 19 saat uyuduğum bile plmuştur :)))) ilk dönemler özellikle. Birde progestan kullanmıştım omunda etmiş olmuştır herhalde ama çook uyudum kızımda
Benimde başlarda uyku hali halsizlik falan vardi progestan kullaniyodum bende hala kullanıyorum ama uyku hali yokta halsizlik cok var

Canım tansiyon olayını ciddiye alıp doktora git ihmal etme. Gebeliğin ilk haftalarında benim de çarpıntim oluyordu ama çok şükür geçti. Devam etse doktora sorup nederse onu yaparım. Ilaç konusunda da doktor güvenirim. Iç derse icerim. Ama daha hafif bir boğaz ağrıdı benimki şu anda.

Ben de ilk gebelikte çok uyuklardım. Oturdug8m yerden uyku bastırırdı ama bu gebelikte öyle birşey olmadı. Eve gelince yorgun oluyorum her zamanki uyku durumundan bir farkı yok.. Yanı öyle sızıp kalacak bir uyku olmadı ilk gebelikteki gibi. Tabi o zaman a göre yaşlandım. Yaşlılar az uyur onun da etkisi olmuştur muhtemelen.
Bebisim baya hareketlendi. Size yazarken soldan sağa geçti.

parol iciyorum gayet :)
Ben gerekli durumlarda ilaca karsı olmamayı hastalandıgımda öğrendim
Doktorum onay verdiyse neden icmeyeyim ki :)
ben yazmayla sıkıyorum kafamı karanlıkta uzanıyorum. bi süre sonra geçiyor. eski usul ağrı kesici :)
Canım sen doktorun dediğine bak. Ben ilk gebelikte minoset içmiştim. Şimdi yine ağrırsa yine içerim. Ağrı çekilmiyor.
Cok agrım olursa basim özellikle içiyorum ama bu aralar sırt ağrısıyla uyanıyorum yinede dayanmaya çalışıyorum parol içilebilir benim dr oyle demisti
Parol içebilirsin kendini sıkman daha kötü. Geçenlerde benim de başım çatladı ilaç içmeye fırsat dahi bulamadım yoğunluktan. Akşam içtim ve şıp diye kesildi. Boşuna çekmişim okadar saat.

Çok sağolun kızlar valla iyiki varsınız.Kaç gündür mahvetti beni.Dün gece sabaha kdr uyuyamadım o derece ona rağmen inat ettim içmedim bebeğe zararı olur die.Sanırım ağrının yarattığı stres daha zararlı zorlarsa içicem artık

Ben devlete gittiğimde ordaki doktor aile hekimime bildirmis. Bir gün aradi beni hemşire ve doktorun gebe olduğumu bildirdiğine, tüm testleri ve aşıları sağlık ocağında yaptirabilecegimi söylediler. Birkaç soru sordular. Ben de 2 defa özel doktora gitmeden tam kan tahlilimi yaptırdım. 40 gün sonra gel kontrolünü var dediler ama 40 gün sonrasını hesaplayamadim

Icebilirsin seni bu kadar zorluyorsa bide benim tansiyon yükselince başımda zonklar gibi ağrırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…