Ayyyy kizlar nolduu esim isten geldi..mutfaga bir toka koydu kiskacli..baktim toka benim degil birazda aveldir kendileri saf saf bakiyo bu benim degil dedim..senindir diye koydum dedi.is yerinde ust uste asiyoruz cebime nerden geldi bilmiyorum dedi.direktoru falan orta yasta kadin bir yerde konusurken bile eline almis olabilir ozellikle konusurken bir seyler yapar naptiginida bilmez.bir halt yese bana vermezdi herhalde sinirlerim zıpladi ama gülüyorum...zaten zor gunlerden geciyorum adami parca pincik etmesem bari

Ben de lcwden aldım ilk pantolonumu. Normalde o penye kısımda ayarlanması icin düğme fln oluyor ama benimkinde yok. Baya bollasti usr kismi ben de şimdilik o penye kısmı ikiye katlıyorum. Çok sıkmadan sen de öyle kullanabilirsin,)

47.500 yüksek geldi bana neyse dr sorun yok dedi sende inşallah sonucunu hayırla alırsın canim
Sen genetik test yaptirmistin dimi sonucun ne zaman gelicek
Cumartesi verdim ya cuma ya pazrtesi gelmesi lazim...asiri stresli rabbim kimseye yasatmasin

59 ile hamile kalmıştım cuma 12 bitiyor hala 59 um.

2,5 yaşında oğlum var, ona hamileliğimden beri nerdeyse hiç ilaç kullanmıyorum kullanmamak daha iyi diye, bünyem de alıştı bu duruma artık, ilaçsız atlatıyorum çok şükür :)

Kızlar ben bugün 13+1 oldum. Bulantılarım 2 gündür ciddi manada azaldı. Yüzüm güler oldu resmen. 2.trimestere girdiğimiz için artık normal değil mi?

Yaa o kadar hareketlendi mi çok heyecanlı ya bi an önce bizde hissederiz ins

Hamileyken öksürüğü hemen kesen bitkisel çözümleriniz var mı yardımcı olsanız

Kızımda abartısız söylüyorum 19 saat uyuduğum bile plmuştur :)))) ilk dönemler özellikle. Birde progestan kullanmıştım omunda etmiş olmuştır herhalde ama çook uyudum kızımda
Progestan fena uyku yapıyor. İlk gebeliğimde kullanıyordum. İstanbul’da 15temmuz akşamı eşim eve geldi darbe olmuş senin haline bak dedi. Havadan helikopter binalardan sesler falan duyuyorum ama gözümü açamıyordum. Ara ara da uyudum hatta. Bunda kullanmıyorum hergün 6saat uyuduysam iyi diyorum
Ayy ben çok fenayım bu konuda hemen senaryo yazarım. Adam kendi halinde biri, beni bile zar zor tavladı ama şeytan işte beni dürtüyor . Ben Lohusayken o salonda uyuyakalmıştı bir gece bende kaldıramadım. Sabah omzunda nokta nokta kırmızılık. Ooo neler dedim neler. Sonra baktım yattığı yerde kırlent yanında tesbihim. O izler tesbihten olmuş . -da ben bozuntuya vermedim tabi. Lohusa kafası işte . Gerçi ben normalde de öyleyim :)

Kızlar hm de indirimli ürünlerde 3 al 2 öde başlayacak saat 8 de. Hamile giyime bakın isterseniz. Sütyen felan var.

ya bir sey olsa bana al diye uzatmazdi.gecen gorumceme gitmistik orda cocuk falanda koymus olabilir mont nerelerde surunuyo ama tanimasam cidden cok buyuk olay ikide bir laf sokuyorum simdi kahkahalara boguldukcada iyice cinnet geliyo

Zencefil bal kesinlikle
Zencefili annem de söyledi ama ben herşeyden kaçınıyorum hiç kullanmadım bi de o yüzden acaba zararı olur mu diye ama öksürük çekilmiyo mecbur deneyecem ilaç kullanmaktansa :) teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…