Bana da bi dis macunu onerdi ismi p...d...ax. Sende mi bunu kullandin iyi geldi ay bi korkuyorum bi korkuyorum şok oldum ağzımı görünce

Acaba vitamin eksikliği vs oluşmuş olabilir mi. Yanlış hatırlamıyorsam c vitamini eksikliği diş eti kanamasına neden oluyordu.

Bana da bi dis macunu onerdi ismi p...d...ax. Sende mi bunu kullandin iyi geldi ay bi korkuyorum bi korkuyorum şok oldum ağzımı görünce
Ben bu macunu kullaniyorum ne bir kanama ne bir sorun iyi geldi ama hassasiyet bende de var agri gibi..gece dislerimi sıkıyorda olabilirim..panik yapma tatlim bir sey olmaz gecer.benim uygulamada yaziyordu bu haftalarda yine dis eti sorunu yasanabilcegi..

Benim hamilelik gunlugumun altindaki yazıyı uyguladiniz mi?

Sağ göğüs sag göz sol göğüs sol göz??? Eski yunanda Cinsiyet tahmini

aminn cok sağol :)
Ama evde olsam büyük ihtimal bi milyon kilo almıstım ve prenses sendromuna girmiştim :)
İcimde yatan bir canavar var aksamları hopluyor resmen sımarıklıklarım tavan, birde inanılmaz cok yiyorum kendime sasırıyorum ama hormonlarım sürekli hadi biraz daha ye modunda :)

valla bizdede yoktu o şarkıda aslında eskidi ama nerden cıktı geldiyse :)
Bende yanına mutlaka bi isim daha koyarım sonucta onun sözünü dinlemekte bi yere kadar

Canım oluyormus kesinlikle diş eti kanamaları diş cürümeleri
Bebegin suanda senin vitaminlerini iciyor
Kalsiyum takviyesi kullanmıyorsan kullan mutlaka doktoruna danısıp
Yogurt ve sütü günlük ögünlerine dahil et
Kv anlattı görümceme hamileyken diş agrısından ölmüş gitmiş doktora sapa sağlam dişi cektirmiş dısardan hic bişey yok ama diş inanılmaz canını yakıyormus. Eve gelmiş dişi kırmışki ici öyle bir cürüktüki diyor.

Kalsiyum takviyesi almanız lazım doktorunuz yazmadıysa konusun mutlaka versin

Ben de hissediyorum uzanıp elimi karnıma koyuyorum toplanıyor orda çok tatlı ya çok şükür ama vurmalar hissetmiyorum daha
Ben hic oyle toplanma falan hissetmiyorum ama ya sanki donerken dokunup geciyo karnima ve gidiklanma surtunme gibi bir his yasiyorum

Kizlar ben berbat bir haldeyim bu sabah..bayginlik hissi mide bulantisi 13.hafta olduk...sabah bulantilari bitmiyor...bir de lazer yaptiriyordum ayaklarim ve koltuk altima yaptirsam sorun olur mu ki yaz geliyo simdi..

Allah yardimcin olsun cnm cok uzuldum insallah tez zamanda iyilesirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…