Yaklaşık olarak 1 haftadır benimde yine başladı diş etlerim kanamaya onceden de vardi flor mu ne gerekiyormuş sanırım bi dış macunu var onunla fırçaalmaya başladım yine tekrardan florlü o bana iyi gelmişti bakalım yine ii gelecek mi bilmiyorum ama dediğiniz gibi elma da yesem kanıyor bölerek yiyorum ama fayda etmiyor MMimicikk
Kızlar hala birilerinizin uyanık olmasina cok sevindim kafama taktım uyuyamıyorum. Bu sabah inanilmaz bi diş eti kanamasiyla uyandım aynaya bi baktım tum damaklarim bembeyaz iltihap kötü bi koku kanama. Dilim değse kanıyor. Neyse doktora gittim antibiyotik ve sprey verdi şok oldu cok ama cok kötü ben mudahele edemem diş eti cerrahina gitmen lazim ama bu durumda tedavi olabilir misin doktorundan onay al dedi. Biraz da üşüttüm sanırım kasıklarim da ağrı var ve vücudum da resmen iltihap olduğunu anlıyorum cok rahatsızım. Bi gecede ağzım inanilmaz oldu daha önce hic diş sorunu yaşamadım diş etlerim çekilmiş ve hep kanıyor üstelik bembeyaz iltihap 10 metre öteden belli. Korkuyorum bebeğime bi zararı olur mu bu durumun şok oldum nasıl oldu bi gecede hala anlamadım
Ben bu macunu kullaniyorum ne bir kanama ne bir sorun iyi geldi ama hassasiyet bende de var agri gibi..gece dislerimi sıkıyorda olabilirim..panik yapma tatlim bir sey olmaz gecer.benim uygulamada yaziyordu bu haftalarda yine dis eti sorunu yasanabilcegi..
Ayyy ben o kadar tembelimki yaa bı o tarafa bı bu tarafa uzanasim geliyo uyukluyorum sürekli yani Allah çalışanların ve çocuğu olanların yardımcısı olsun diyorum ben boş boş evde istirahat halindeyim ama size güç versin rabbim
aminn cok sağol :)
Ama evde olsam büyük ihtimal bi milyon kilo almıstım ve prenses sendromuna girmiştim :)
İcimde yatan bir canavar var aksamları hopluyor resmen sımarıklıklarım tavan, birde inanılmaz cok yiyorum kendime sasırıyorum ama hormonlarım sürekli hadi biraz daha ye modunda :)
Bende en başından beri öyküm diye sevdim şarkı falan söylüyordum bu benim öyküm die :) kız olduğunu mu hissettim acaba diyorum kendi kendime bakalım heyecanla kontrolü bekliyorum artık az kaldı cinsiyete tabi aklımda bi isim daha var
valla bizdede yoktu o şarkıda aslında eskidi ama nerden cıktı geldiyse :)
Bende yanına mutlaka bi isim daha koyarım sonucta onun sözünü dinlemekte bi yere kadar
Kızlar hala birilerinizin uyanık olmasina cok sevindim kafama taktım uyuyamıyorum. Bu sabah inanilmaz bi diş eti kanamasiyla uyandım aynaya bi baktım tum damaklarim bembeyaz iltihap kötü bi koku kanama. Dilim değse kanıyor. Neyse doktora gittim antibiyotik ve sprey verdi şok oldu cok ama cok kötü ben mudahele edemem diş eti cerrahina gitmen lazim ama bu durumda tedavi olabilir misin doktorundan onay al dedi. Biraz da üşüttüm sanırım kasıklarim da ağrı var ve vücudum da resmen iltihap olduğunu anlıyorum cok rahatsızım. Bi gecede ağzım inanilmaz oldu daha önce hic diş sorunu yaşamadım diş etlerim çekilmiş ve hep kanıyor üstelik bembeyaz iltihap 10 metre öteden belli. Korkuyorum bebeğime bi zararı olur mu bu durumun şok oldum nasıl oldu bi gecede hala anlamadım
Canım oluyormus kesinlikle diş eti kanamaları diş cürümeleri
Bebegin suanda senin vitaminlerini iciyor
Kalsiyum takviyesi kullanmıyorsan kullan mutlaka doktoruna danısıp
Yogurt ve sütü günlük ögünlerine dahil et
Kv anlattı görümceme hamileyken diş agrısından ölmüş gitmiş doktora sapa sağlam dişi cektirmiş dısardan hic bişey yok ama diş inanılmaz canını yakıyormus. Eve gelmiş dişi kırmışki ici öyle bir cürüktüki diyor.
Yaklaşık olarak 1 haftadır benimde yine başladı diş etlerim kanamaya onceden de vardi flor mu ne gerekiyormuş sanırım bi dış macunu var onunla fırçaalmaya başladım yine tekrardan florlü o bana iyi gelmişti bakalım yine ii gelecek mi bilmiyorum ama dediğiniz gibi elma da yesem kanıyor bölerek yiyorum ama fayda etmiyor MMimicikk
Kizlar ben berbat bir haldeyim bu sabah..bayginlik hissi mide bulantisi 13.hafta olduk...sabah bulantilari bitmiyor...bir de lazer yaptiriyordum ayaklarim ve koltuk altima yaptirsam sorun olur mu ki yaz geliyo simdi..