Bence akşama kadar çalıştığın için kendini ödüllendirmek istiyor olabilirsin. Ben normalde istahliyimdir kiloluyum da zaten de çok şükür şuan o hormon bende çalışmıyor sanırım umarım uzun sürede çalışmaz akşam yemeğini filan tamamen bıraktım nerdeyse ekmek arası yeşillik domates sevdiğim tek sey

Kizlar ben berbat bir haldeyim bu sabah..bayginlik hissi mide bulantisi 13.hafta olduk...sabah bulantilari bitmiyor...bir de lazer yaptiriyordum ayaklarim ve koltuk altima yaptirsam sorun olur mu ki yaz geliyo simdi..
Günaydın bugün ben de 14 hafta oldum ve sabahtan beri baş dönmesimsi garip bir şey yaşıyorum. Sanki ogurecekmisim gibi bir his ama mide bulantısı değil. Tansiyonum normal 10 / 8. Normaldir umuyorum

Kizlar ben berbat bir haldeyim bu sabah..bayginlik hissi mide bulantisi 13.hafta olduk...sabah bulantilari bitmiyor...bir de lazer yaptiriyordum ayaklarim ve koltuk altima yaptirsam sorun olur mu ki yaz geliyo simdi..
Lazeri benim gittigim yer asla yapmıyor hamilelere ki iyi bir yere giderim hatta paragözlerdir ama lazerle ilgili arastırmalar ileri vadeli yapılamadıgı icin güvenemiyorlar
Banu cifciyi izledim oda yapılabilir sonucta kıl kökünden içeri girmiyor ama gerek yok cunku hamilelikte tüylenme veya tüy dökülmeleri yasanıp sonuc alamazsınız gibi bişeyler diyordu o yüzden önermiyor
En iyi bilgiyi doktorun verecektir tabi

Kızlar günaydın :)
Ya gece hangi tarafıma yatsam o elimde uyuşmayla uyanıyorum. Benzer bir şey yaşayan var mı? Şu an mesela işteyim sol elimin serçe parmağında hafif karıncalanma uyuşma hissediyorum yine. Bir şeyin eksikliğinden olur mu acaba?

Bende kilo pek yoktu ama yavas yavas olucak homini gırtlak yiyorum :)
Aksam yemeğini bırakman cok iyi olmus aksamları mide cok rahatsız oluyor ama haftada iki üc mecbur bi yerlere davet edilip yiyorum yoksa aksam yememek lazım gercekten
Yok haftasonuda direk ay oram kalkmıyor ay buram agrıyor aman ben hamileyim sunumu yesek surayamı gitsek modunda eşime dünya nazlar :)

Günaydınnn
Bende de var
Hatta yarım saat aynı pozisyonda yatayım direk karıncalanma baslıyor

Burda okumuştum ama hiç bişey canım istemiyor
Daha da garibi ben doğru dürüst bişey yiyemiyorum ama kilomda pek degismedi benim gibi olanlar 6 7 kilo vermiş çok ilginç
Yani miden bulanmıyorsa canın istemese de faydalı olacagını düşündügün seyler yemeye calıs bence vucudun gücsüz kalmasın
Alla alla hareket mi etmiyorsun yemiyorsan nasıl gitmiyor ki verecek kilon yoktur belki bilemedim

Acaba vitamin eksikliği vs oluşmuş olabilir mi. Yanlış hatırlamıyorsam c vitamini eksikliği diş eti kanamasına neden oluyordu.
Doktor bebek kalsiyumu cok emer ondan olur dedi ama bikmiyorum ki

T tuboz ben listede görünmüyorum ekleyebilir misin? Yaş 31, başlangıç kilosu 104,5 :/, cinsiyet henüz belli değil.

Evet herkes böyle söyledi etrafımda diş sorunları gebelikte ortaya çıkar diye birden olunca şok oldum. Antibiyotik içiyorum simdi maalesef

Uyurken neyse demiştim de şimdi uyanıkken de olunca korktum valla :) bu sıpalar bizden bişeyleri yiyorlar ama dur bakalım :))
Ben cok verimli uyuyamadıgım icin uyurken olmuyor ama aksam uzanırken tv karsısında mesela sürekli yattıgım taraf komple gidiyor :)
Dizlerimin üstüne oturdugumda komple dizden ayaga gidiyor :)
Tükettiler valla :)

Çok sağol canım doktorda bunu önerdi bugün alayım

Evet herkes böyle söyledi etrafımda diş sorunları gebelikte ortaya çıkar diye birden olunca şok oldum. Antibiyotik içiyorum simdi maalesef
Bişey olmaz Allahın izniyle bende içmiştim bi 4 haftalıkken bi 8 haftalıkken
Kalsiyum verdimi peki doktorun

Hareket eskisi gibi değilim merdivenleri 2ser 3er çıkardım isyerinde simdi asansör bile kullandığım oluyo
Midem bulanacak kusacam diye çok korkuyorum herşey den tiksiniyorum
Dün kendini zorla ye dedim kendime
Sonuç feci bi yerler yırtıldı ama umarim kalıcı hasar kalmaz

Verecek kilom yoktura bayıldım severim seni

Sanırım öğürmekten boğazımı yirttim yutkunamiyorum katı gıdalar yasak
Geçmiş olsun canım bi ara bende de oldu sanırım o katı ne yesem boğazıma takılıyor gibi oluyordu. O ara hep yumuşak şeyler yedim çorbanın içine 1 dilim ekmek doğradım, muhallebi, patates püresi vs hatta bi kere sütün içine muz bisküvi ezip yedim mana gibi sonra zamanla geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…