- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
:) vitamin falan kullanıyormusun pekiHareket eskisi gibi değilim merdivenleri 2ser 3er çıkardım isyerinde simdi asansör bile kullandığım oluyo
Midem bulanacak kusacam diye çok korkuyorum herşey den tiksiniyorum
Dün kendini zorla ye dedim kendime
Sonuç feci bi yerler yırtıldı ama umarim kalıcı hasar kalmaz
Verecek kilom yoktura bayıldım severim seni
Az daha sabır canım ben de çok kötüydüm 13.haftaya girdim bulantılar resmen minimuma indi. Hatta gün içinde çoğu zaman yok gibi birşey. Biraz korktum da böyle birden gidince ama 2. Trimester döneminde geçiyormuş diye pozitif düşünüyorumHareket eskisi gibi değilim merdivenleri 2ser 3er çıkardım isyerinde simdi asansör bile kullandığım oluyo
Midem bulanacak kusacam diye çok korkuyorum herşey den tiksiniyorum
Dün kendini zorla ye dedim kendime
Sonuç feci bi yerler yırtıldı ama umarim kalıcı hasar kalmaz
Verecek kilom yoktura bayıldım severim seni
Kullanmiyorum:) vitamin falan kullanıyormusun peki
Bak arkadasın dişleri kötü olmus malum yavrular bizi emiyor her yönden
İçiyorum decavitte var ama bide peynir yogurt olmazsa olmazlarimdir ama içimde he-man var heralde silip süpürdü herşeyi :)Kalsiyum takviyesi almanız lazım doktorunuz yazmadıysa konusun mutlaka versin
Valla ihmal etme derimKullanmiyorum
Arada serumuma multi vitamin katiyorlar
dolgularimda bi hareketlenme var hassasiyet giderici macunu bıraktığım icin de olabilir
Devavit sadeceBişey olmaz Allahın izniyle bende içmiştim bi 4 haftalıkken bi 8 haftalıkken
Kalsiyum verdimi peki doktorun
Ben de yarın giriyorum 13 e ama ilk çocuğum da daha berbattı durumum benim o sebple 16ya kadar yolu var benim tiksinmelerin bulantininAz daha sabır canım ben de çok kötüydüm 13.haftaya girdim bulantılar resmen minimuma indi. Hatta gün içinde çoğu zaman yok gibi birşey. Biraz korktum da böyle birden gidince ama 2. Trimester döneminde geçiyormuş diye pozitif düşünüyorum
:) ne yapsın annesi kemiklerini geliştiriyorİçiyorum decavitte var ama bide peynir yogurt olmazsa olmazlarimdir ama içimde he-man var heralde silip süpürdü herşeyi :)
Hadi ya sütle alakam yok anca bi nescafe içersem haftada bir o kadar. Tamam dur onuda hergün içeyim:) ne yapsın annesi kemiklerini geliştiriyor
Sütte iç günde bir bardak
Günlük rutinimiz olması lazım bi kase yogurt bi bardak sütün :)
Ben vitamin de olsa çok bişey kullanmak istemiyorum dengeleri şaş masın diyeValla ihmal etme derim
Ben yiyorum herşeyi ama dogal seyler tüketmedigim icin yeteri kadar vitamin aldıgıma inanmıyorum o yüzden takviye sart gerekiyor
Buarada belki kilo veriyorsundur ama serum yedikce eski haline dönüyorsundur serum şişiriyor hele vitaminli serum direk kilo yapıyor :)
Normaldeki kalsiyum ihtiyacımız hamile oldugumuz icin iki katına cıkıyor vitaminlerde bi yere kadar takviye yapıyor arastır bi istersen sütün önemini :)Hadi ya sütle alakam yok anca bi nescafe içersem haftada bir o kadar. Tamam dur onuda hergün içeyim
senin haftandayken basladım ben tüm vitaminlere ve demire :)Ben vitamin de olsa çok bişey kullanmak istemiyorum dengeleri şaş masın diye
Kan kullancam da bir iki hafta daha büyüsün ben de içebilecek duruma geleyim
Evet serum kilosudur
Sat ?
Muhtemel dogum tarihi?
Burda okumuştum ama hiç bişey canım istemiyor
Daha da garibi ben doğru dürüst bişey yiyemiyorum ama kilomda pek degismedi benim gibi olanlar 6 7 kilo vermiş çok ilginç
Geçmiş olsun vücutta iltihapta kötü bise ama antibiyotik vermiş dişçi mi verdi bunuKızlar hala birilerinizin uyanık olmasina cok sevindim kafama taktım uyuyamıyorum. Bu sabah inanilmaz bi diş eti kanamasiyla uyandım aynaya bi baktım tum damaklarim bembeyaz iltihap kötü bi koku kanama. Dilim değse kanıyor. Neyse doktora gittim antibiyotik ve sprey verdi şok oldu cok ama cok kötü ben mudahele edemem diş eti cerrahina gitmen lazim ama bu durumda tedavi olabilir misin doktorundan onay al dedi. Biraz da üşüttüm sanırım kasıklarim da ağrı var ve vücudum da resmen iltihap olduğunu anlıyorum cok rahatsızım. Bi gecede ağzım inanilmaz oldu daha önce hic diş sorunu yaşamadım diş etlerim çekilmiş ve hep kanıyor üstelik bembeyaz iltihap 10 metre öteden belli. Korkuyorum bebeğime bi zararı olur mu bu durumun şok oldum nasıl oldu bi gecede hala anlamadım
Geçmiş olsun benimde ogurmekten boğazım tahriş oluyodu çorba falan iciyodumSanırım öğürmekten boğazımı yirttim yutkunamiyorum katı gıdalar yasak
Uyuşma bendede oluyo sabah bi kalkiyom kolumu oynatamiyom bugünlerde parmaklarda falan uyuşma olur die yazıyodu programdaKızlar günaydın :)
Ya gece hangi tarafıma yatsam o elimde uyuşmayla uyanıyorum. Benzer bir şey yaşayan var mı? Şu an mesela işteyim sol elimin serçe parmağında hafif karıncalanma uyuşma hissediyorum yine. Bir şeyin eksikliğinden olur mu acaba?
Aynen cnm çok kötüyken onu kullandım o şimdi s... ile başlayan ı kullanıyorumBana da bi dis macunu onerdi ismi p...d...ax. Sende mi bunu kullandin iyi geldi ay bi korkuyorum bi korkuyorum şok oldum ağzımı görünce
Pazartesi günü kontrolde artık vitaminleri kalsiyum verir die aramadım hiç az kaldı artık bekliyorumKalsiyum takviyesi almanız lazım doktorunuz yazmadıysa konusun mutlaka versin
Lazer benim ki kaldı yapmıyorlar hamilelikte bir senelik dondurdum benKizlar ben berbat bir haldeyim bu sabah..bayginlik hissi mide bulantisi 13.hafta olduk...sabah bulantilari bitmiyor...bir de lazer yaptiriyordum ayaklarim ve koltuk altima yaptirsam sorun olur mu ki yaz geliyo simdi..
Bana da %20 yaş riski var dedi , bu sonuçlara göre birşey olacağını düşünmüyorum ama istersen teste gönderebilirsin dedi, ben o % 20 ye takildim tabi ve etrafimda benden buyuk dogum yapmis olan 3 kisiye sordum boyle birsey sDoktora gittim herşey 15 hafta ile uyumlu cıktı. 123 gram olmuş bebişim. Yarim paket margarin.
2li tarama için yaş riskin var yüzde 85 sağlıklı yuzde 15 down olasil8gi var dedi. Nfty testi veya amniyosentez dusunulebir . eğer sağlıksız bebek çıkarsa aldırır m8sin dedi. Hayır tabiki dedim o zaman testlere gerek yok dedi.
Cinsiyet için yine kiz gibi diyorum dedi ve ardından vazgeçtim erkek olabilir dedi.ama bacaklarını kapattı bebişim.edepli çocuk. 2 hafta sonra tekrar çağırdı.
Ahh kiz evlat gibi var miYa ben kiz istiyorum. Eşim erkek olması olasil8gina çok alıştı. Tam bir kiz babasıydı. Ama oğlan babası olmaya da çok yakınmış. Eve erkek çocuk da lazim diyor. Türk analarına bir güncelleme geliyor oğulları olunca kaynana moduna geçiyorlar dedi. Ben de sınır oldum. Bende o ters tepecek senin yüzünden kızına aşırı düşkün kaynana olcam dedim.
Bana ne erkek olursa 3.'yu de yapariz ben anlamam dedim. O da erkek olurs 4.'yu mu yapacaz dedi. Sinir oldum yav. Adamın icinde oğlan hasreti vardı da ben mi anlamamışım. Arabayı da alıp kaçar dedim. Olabilir sadece bizimkine özgü bir durum değil dedi. Ya ne rahatsın sen dedim.
Ananlara da cinsiyetini söylemek yok dedim. Sırf onlar sevinmesin diye kiz istiyom dedim. Bozuldu. Kızıma gebeyken cinsiyeti öğrenince sevine sevine kayinvalideye söylemiştik ve tepkisi olsun birdahaki erkek olur demisti. Çok kızıp üzülmüştüm.
Napayım ya kiz istiyordum ben. Tutu etek giydirecektim. Kızıma giydirmesdi eş kişisi çok kısa diye. Içimde kaldi. Amaaan kafam 1 milyon oldu. Kesin benim psikoloji de kaymaya başladı. Hormon durumlarından ötürü.
Ben sizin gibiydim iki hafta once , bir iki defa Ilan aldim ama mutemadiyen hergun agriyinca icmemeye basladim , biraz arastirdim , hamilelik oncesinde cok fazla kahve iciyordum birde sigara ikisini de bir anda bir birakinca olabilirmis , doktorumda olabilir dedi, sonra bir ilac verdi dogal birsey ruj gibi dedi surup karanlikta uyu ve gecmezse nörolojiye gorunmelisin dedi ama 1 hafta sonra kendiliginden gectiBaş ağrısından ölüyorum iki gündür
Bugün doktora sordum Parol içebilirsin dedi.
Fakat nette bi kaç yerde yinede içilmese daha iyi die okudum.kafam çatlayacak resmen sizler içiyormusunuz kızlar ağrı vs durumunda ağrı kesici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?