İçiyorum decavitte var ama bide peynir yogurt olmazsa olmazlarimdir ama içimde he-man var heralde silip süpürdü herşeyi :)
Gecmis olsun canim. Tuzlu gargara yap. Muhakkak faydasini goreceksin. Olcu bilmiyorum ama nette gebelik onerilerinde okumustum. Dis eti sorunu yasamasiniz bile arada uygulayin onlem amacli diyordu. Bir arastir istersen. Daha onceden yapiyordum ben de. Bir zarari yok.

Kusma yoksa en azından süt yoğurt portakal suyu vs ic derim

bana doktorum 16.haftadan sonra dişçiye gidebilirsin dedi. internette de 2. trimestırda gidilebilir yazıyor. çok acil durumlar için . bende 2 hafta sonrasına randevu alacağım mesela. doktoruna sorup gidebilirsin bence.

Kizlar ben berbat bir haldeyim bu sabah..bayginlik hissi mide bulantisi 13.hafta olduk...sabah bulantilari bitmiyor...bir de lazer yaptiriyordum ayaklarim ve koltuk altima yaptirsam sorun olur mu ki yaz geliyo simdi..
ben hamile olduğumu öğrendiğim gibi bıraktım lazeri. ki hormonlar tavan yapmışken şu an yaptırsanda faydası olacağını sanmıyorum. zararı bile olabilir.

Bacakta ne gibi zarari olabilir ki bilemedim

ben hamile olduğumu öğrendiğim gibi bıraktım lazeri. ki hormonlar tavan yapmışken şu an yaptırsanda faydası olacağını sanmıyorum. zararı bile olabilir.
Yok bende biraktimda e simdi agdayami donücem onca yaptirdigim bosa gitti

Kızlar sonunda aile hekimliğine gittim. Direkt ebe/ hemşireyle görüştüm doktorun yanına girmedim bile. Gebeliğimi bildircektim dedim. Kimliği aldı giriş yaptı galiba bilgilerimş kontrol etti geldi. Kaç haftalıksın dedi 16 dedim ooo baya olmuş dedi yrn sabah erkenden gel kan alalım tüm takiplerini yapalım dedi. Ekim ayınsa tetanoz aşısı olmuşsun sen dedi evet dedim bende hemşreyim ondan yapıldı hepimize. İkimci dozun var onu da 20. Hafta yaparız dedi benden böyle. Sabah gidip kan vericem bakalım neler yapılcak

Bnm doktorun süt içmeni istemiyorum hiçbir yararı yok full antibiyotikli onlar dedi seni rahatsız etmekten başka işe yaramaz dedi. Kefir yoğurt peynir ve yeşillikler daha çok kalsiyum içeriyor onları ye ve yararları çok dedi kızlar. Çocuk dr u da kızım üçin içirmeyin demişti

Benim de ayni sekilde sut degilde yogurt dedi ..bende evde mayaliyorum mis gibi oluyo

Ben günlük süt iciyorum camda yogurt ve peynir zaten günlük rutinim arasında
Kefir dedigin gibi daha faydalı sütten ama onuda gercekten kendin yapmalısın gibi geliyor o kadar ugrasacak vaktim yok :)

Bazı dr lar önermiyorlar bende icmiyom kefir iciiyom ayran yoğurt yiyom

Merhaba arkadaşlar,çoğunluk 2’li testi yaptırmış okuduğum kadarıyla ben henüz gitmedim dr.istedi fakat 38 yaşındayım genetik test mi yaptırsam karar veremiyorum 35 yaş üstü risk çıkıyor.Yaşı benim gibi olan anne adayları nasıl bir yol izledi merak ediyorum?

Yasim 28 ama ikilide kan degerim mom degeri yuksek cıktı bir haftam oyle ziyan oldu 1 haftamda harmony testi bekelerken ..hala sonuc bekliyorum..fikrimce ogrenmek istiyorsan genetik test derim.2.ye hamile kalsam 2lisi 3lusuyle ugrasmadan direk genetik yaptiririm.ve ozelde yapilan 2liyede asla güvenmem..gereksiz korkutup zaten her turlu genetik teste yonlendiriyorlar..hem cinsiyetide kesin ogrenmis olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…