Cnm bana doktorum 38 üstüne genetik test öneriyoruzdemişti. Maddi durumun iyiyse yaptır rahatla derim

Merhaba
Yastan kaynaklı otomatik yaş alanı riskli gözükecek ve sizi genetige yönlendirecekler
Hic ikiliyle kafayı bulandırmadan genetiğe gönderin zaten ikili üclü dörtlü parasının max iki katı tutar bosuna bidaha bidaha masrafta yapmazsınız

Eğer maddi imkanınız varsa genetik test daha iyi olur, daha doğru sonuç veriyor

Teşekkürler,evet maliyet olarak tam da dediğin gibi,doktorum ikili yi söyleyince kararsız kaldım

Ben bir yerde bununla ilgili bir makale okudum hatta zarari var yaziyordu , sonra tekrar aradim o yaziyi bulamadim bir turlu , cok sevmiyorum icmeyi diye uyduruyor muyum , okumadim mi boyle birsey diye dusunup duruyordum

Teşekkürler,evet maliyet olarak tam da dediğin gibi,doktorum ikili yi söyleyince kararsız kaldım
Şimdi ikili yapsan hiç bişey olmasa yaştan dolayı sistem riskli görücek bu sefer diyecekki üclü yapalım veya genetige gönderelim haydaa bi daha masraf e ikili o zaman bosunamıydı olucak
Bide aldırmayı düşünürmüsün o kısmı var
Bu testlerin asıl odak noktası bu oluyor eger bi riskli durum varsa aldırırmısın aldırmazmısın
Bazı doktorlar direk bunu sorup ona göre yap veya yapma diyede yönlendiriyor

Evet ,doktoruda aradım yeni ulaşabildim günlerdir aklımı kurcalıyordu,o da yaptırma ikiliyi Nifty testi yaptır bir haftaya sonuçlanır dedi.Bakalım umarım temiz çıkar

Evet ,doktoruda aradım yeni ulaşabildim günlerdir aklımı kurcalıyordu,o da yaptırma ikiliyi Nifty testi yaptır bir haftaya sonuçlanır dedi.Bakalım umarım temiz çıkar
İnşallah hic bir sorun cıkmadan gelir sonuclar :)

Cnm bana doktorum 38 üstüne genetik test öneriyoruzdemişti. Maddi durumun iyiyse yaptır rahatla derim
Teşekkürler yaptırmak en iyisi ikinci çocuğum ilk çocuğumda ikiliden sonra hiçbirlerim istememişti,yaş riski
ee

Evet bizim doktorda öyle diyor. Kızıma süt yerinde yoğurt kefir veriyorum bende. Gerçi anne sütü alıyor hala ama olsun. Bu ay kesicem

Yok bende biraktimda e simdi agdayami donücem onca yaptirdigim bosa gitti
Bende lazer e gidiyordum. Gerçi gebe kaldığımda (ilk) baya bitmişti benim. 3-5 ayda bir tek tüm çıkıyor jilet yapıyorum. Çoğalmadı da. Ağda yerine jilet yapabilirsin tabi ne kadar çıkıyor bilmiyorum. Yeni mi başlamıştın

bana doktorum 16.haftadan sonra dişçiye gidebilirsin dedi. internette de 2. trimestırda gidilebilir yazıyor. çok acil durumlar için . bende 2 hafta sonrasına randevu alacağım mesela. doktoruna sorup gidebilirsin bence.
20sinde randevum var sorucam insallah canım sanada cok gecmis olsun

Doru söylüyorsun hic bi zararı yok yapıcam hemen cok sagol canim

Geçmiş olsun vücutta iltihapta kötü bise ama antibiyotik vermiş dişçi mi verdi bunu
Dişçi verdi ama gebelik doktoruna sormadan kullanma ilk ona sor dedi bende öyle yaptım. Zaten kullanmam gerektiği bariz belli bembeyaz çünkü damarlarım

Normaldeki kalsiyum ihtiyacımız hamile oldugumuz icin iki katına cıkıyor vitaminlerde bi yere kadar takviye yapıyor arastır bi istersen sütün önemini :)
Desteğin için cok sagol canim dikkat edicem su durumu bidaha yaşamak istemiyorum cok kötü çünkü

Bacaklar 4senasti bikini bolgesi 2 yil olnustu ayva tuyu gibiydi ama oraya agda yaptirmak durumunda kaldim bacagima hic gonlum el vermiyo baya pahali bacak jiletlesem cok cikar benim lazer anca cozumdu neyse artik agdaya giderim napayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…