Dişçi verdi ama gebelik doktoruna sormadan kullanma ilk ona sor dedi bende öyle yaptım. Zaten kullanmam gerektiği bariz belli bembeyaz çünkü damarlarım
Hamilelikte dis eti iltihabı olma durumu yüksek benimde dis eti kanamam var ama dişçiye gitmedim dış etleri cok hassas oluyo

Kızlar ya az önce asıl gitmek istediğim doktorun muayenehanesinden randevu aldım 400 TL imiş ( hadi neyse dedim. Doğum yapmak istediğim hastaneyi aradım doğum ücretleri 2750 TL imiş. O da 1 gece kalınırsa. E özel doktor da en az 5000 TL alacak doğum için etti mi sana toplam 10 bin TL valla ilk doğumumda da bu hesapları yapıp ne gerek var diyip askeri hastanede doğum yapmıştım ama doğum esnasında çok pişman olmuştum yanıma kimseyi almadıkları ve kendi doktorum doğuma gelmediğinden her nöbette sürekli doktor değiştiği için. Bir daha asla devlette doğum yapmam demiştim ama şu fiyatlara da bakınca sinir oluyorum ya!! İyice tadını kaçırmışlar! Sizlerde durumlar nasıl? Hiç konuştunuz mu ücretleri??

doğum yapacağın hastaneden doktor seç. doktora ayrı hastaneye ayrı vermek mantıksız. yada doktoru sen getirteceksen hastaneyi orta halli seçebilirsin. benim hastane 2800₺ doğum ama bize 2200₺ olacak. doktorum doğumlara ek ücretsiz geliyo. doğumhane prosedürü de hoşuma gitti. sezaryen fiyatı bilmiyorum. muayene de bize 100₺.

Gerçekten çok fazla tabi durumunuz müsaitse bilemem hastaneyi farklı daha uygun bi yer secemiyo musunuz mesela belki daha uygun olur ben şuan icin devlete gidiyorum sanirim dogumuda devlette yapicam durumumuz musait olursa uygun fiyatlı özel bi hastanede bakabilirim

özel hastanede çalışan doktorlardan birini seç. kendi özel muayenehanesi olan doktor gibi ekstra doktora ücret ödemezsin. bende özele gidiyorum normal doğum 3.500 , sezeryan 4000 epudral 4500 dediler.

Canım ssvd yapmak istiyorum nasipse. Şu an gittiğim hastanedeki doktor yaptırmak istemiyor haliyle o iş yattı yani. Mecburen böyle olacak hayırlısı bakalım.

Canım ssvd yapmak istiyorum nasipse. Şu an gittiğim hastanedeki doktor yaptırmak istemiyor haliyle o iş yattı yani. Mecburen böyle olacak hayırlısı bakalım.
anladım, olur da yolunda gitmezse ameliyathanesi anestezi uzmanları da iyi olması gereken bi hastane seçmen gerek sende haklısın

Herkese hayırlı günler bu ense kalınlığı dedikleri şey down sendromuyla alâkalı bişey mi bilen var mı acaba yarın ultrasona girecekmişim de merak ettim yaa

Bacaklar 4senasti bikini bolgesi 2 yil olnustu ayva tuyu gibiydi ama oraya agda yaptirmak durumunda kaldim bacagima hic gonlum el vermiyo baya pahali bacak jiletlesem cok cikar benim lazer anca cozumdu neyse artik agdaya giderim napayim
Bende çok çıkar diye çekindim ama kıl kökleri artık ölmüş. Doğumdan sonra biraz çıktı sonra hepsi tekrar döküldü. Çok korktum eski halime dönücem diye :) bildiğin erkek gibi kıllıydım

Kizlar ben berbat bir haldeyim bu sabah..bayginlik hissi mide bulantisi 13.hafta olduk...sabah bulantilari bitmiyor...bir de lazer yaptiriyordum ayaklarim ve koltuk altima yaptirsam sorun olur mu ki yaz geliyo simdi..
Yok bende biraktimda e simdi agdayami donücem onca yaptirdigim bosa gitti
evet malesef ağdaya döneceksin :) benimde boşa gitti
Boşa gitmedi kızlar üzülmeyin. Benim de ilk gebeliğimde 4seans gitmiştim ciddi anlamda azalmıştı, derken hamile kaldım. Gebelikte kıllar coşuyor, saçlar gibi gürleşiyor. Uzama hızı da artıyor. Ben de çok üzülmüştüm ama lohusayken bir baktım yavaş yavaş yok oluyorlar. Kaldığın yerden devam gibi bir duruma dönüşüyor. Sonra emzirme nedeniyle de gidemedim ben. En son gideli 2yıl olmuş. Tam memeden kestim 1seansa girdim hop yine gebelik. Ödemesi yapılmış 1seansım kaldı. Onu da 2sene sonra kullanıcam mecbur
Ben ilk gebeliğimde tetanoz olmadım, üstelik sezaryen Doğum yaptım. Doktorum da bana bıraktı. Şimdiki kullanılan aletler vs ihtimali çok düşük. Tetanoz düşük ve erken Doğuma sebep olabiliyor diye bir söylem vardı ondan korkumdan vurduramadım. Şimdi bir hemşire olarak beni aydınlatabilir misin.

özel hastanede çalışan doktorlardan birini seç. kendi özel muayenehanesi olan doktor gibi ekstra doktora ücret ödemezsin. bende özele gidiyorum normal doğum 3.500 , sezeryan 4000 epudral 4500 dediler.

Ssvd yi her doktor kabul etmiyor o nedenle şu an özel hastanede gittiğim doktora devam edemeyeceğim. Hayırlısı bakalım yaa.

Ya kızımda saçlarım gürleşmişti benim. Yani öyle böyle değil. Zaten saçlarım gür iyice gürleşti. Şimdi de acayip dökülüyor. Kan tahlili yaptırdım sorun yok. Ama oluk oluk dökülüyor. Napcam

Canım benim doktorum da özel ve prof muayne ücreti 400 TL olacak diğer ay, muhtemelen doğum fiyatları da seninkine benzerdir, ben de bi taraftan bu kadar para gidicek diye üzülüyorum ama diğer taraftan doktorum gerçekten çok çok iyi çok güveniyorum. Böyle iyi ama uygun fiyatlı doktor bulmam zor

Ben hamile olduğumu bilmeden bir seans yaptırdım. Benim yaptırdığım yer de hamilelere yapmıyor. Tüylerim çıktı, şimdi ağda yaparsam ya da epilasyon cihazı kullanırsam kıl köklerini uyandırmış mı olurum? Ne kullanmam lazım tekrar başlayana kadar? Bilen varsa yazsın lütfen.

Uzadigindaki cozumun neydi canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…