Herkese hayırlı günler bu ense kalınlığı dedikleri şey down sendromuyla alâkalı bişey mi bilen var mı acaba yarın ultrasona girecekmişim de merak ettim yaa
Direk down sendromu olmuyo kan alıyorlar hepsine bakiyolar bazen ense kalınlığı genetik olabiliyo zaten bu testler olasılıkları gösteriyo

Hamilelikte bazılarının saç dökülmesi artarmış benimde normalde saçlarım avuç avuç dökülür ama şuanda cok az yok denecek kadar hormonlardan heralde ama doğumdan sora cok dokulurmus doğru mu yaşadın mi sen

Kızlar ben normaldede agda yaptırıyorum şuanda yaptiriyom ama hemen cikiyo ve uzuyo ve acısı biraz daha arttı ama başka çözümde yok ilerleyen zamanda jiletle falan daha zor olur die düşünüyorum karın büyüdükçe agda en iyisi ama cabuk cikiyo acaba bu durumun cinsiyetle alakası var midir

Tras bıcagı costurur o yüzden ben ağdaya döndüm ara ara agda ara ara epilasyon cihazı takılırım artık :)
Zaten bu dönem artacak tüylenmeler vs lohusa döneminde ise azalacak o yüzden hiç dert etme tüylerle herşeyin çözümü var :)

bence agdaylada bi ilgisi olabilir
Acaba alırken tüyleri kırıyor olabilirmisin

Canım ilk gebelikte aşırı gürleşti. Doğumdan sonra döküldü ama eskisi gibi yine gürdü saçlarım.
Şimdi aksine aşırı dökülüyor. Ben böyle dökülme hiç yaşamadım. Ay sonu doktor kontrolü var soracağım yine. Bakalım ne diyecek.

bence jiletle daha çok uyanırlar diye düşünüyorum ben . ağda daha mantıklı ben öyle yapıyorum.

hızlı uzamasına bişey diyemem ama acı bende de var. hormonlardan sanırım . kaşımı dahi aldırırken canım çok yanıyor. normalde hiç öyle değildi.

Direk down sendromu olmuyo kan alıyorlar hepsine bakiyolar bazen ense kalınlığı genetik olabiliyo zaten bu testler olasılıkları gösteriyo
Ultrasona gönderdi doktorum ama kan da mı alacaklar inşallah herşey yolunda gider çok heyecanlıyım bi o kadar da tedirgin :) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kuzum sırf hastane koşullarından tetanoz olunmuyor. Diyelimki gebeyken bir yerin çizildi bir şey oldu ordan tetanoz kaptın o zmn hem sen hem bebeğin tehlikede oluyor. Bir de bebeğimde anne karnında aşılı olmuş oluyor kendi ayı gelip de aşı olana dek. O döneme dek oma da bir şey olabilir Allah korusun. Ben yaptırıcam tüm tanıdıklarım yaptırdı düşük yapab olmadı hiç. Ztn 20. Haftada yapıyorlar ilk üç ayda değil ondan düşük riskin yok korkma ama yine de tercih senin şart bir şey değil bu.ilk gebeliğimde yaptırmadım çünkü haberim yoktu ve hemşire değildim o zmn Bişi olmadı şükür

Bnm gittiğim hastanede doğum 3500 tl. Dr hastanenin doktoru ztn ona vermicez. Hepsi bu kdr Muayene 105 tl veriyorum

Ayyy aynı ben. Kızımda ne güzeldi şimdi kel kalcam sanki. Ama bu hafta azaldı dökülmem artık 16. Haftamdayım belki azalır seninde

Tabi doktora sor hormonlardan olduğunu söylüyordu dr banu çiftçi varya o anlatmıştı bu konuyu

Ultrasona gönderdi doktorum ama kan da mı alacaklar inşallah herşey yolunda gider çok heyecanlıyım bi o kadar da tedirgin :) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin canim inşallah en büyük duamız bu :) evet kanada bakiyolar stres yapma bence kendine olumlu düşün herzaman bende olumlu düşünmeye çalışıyorum yoksa her muayene öncesi gergin oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…