Canım ssvd yapmak istiyorum nasipse. Şu an gittiğim hastanedeki doktor yaptırmak istemiyor haliyle o iş yattı yani. Mecburen böyle olacak hayırlısı bakalım.
Hangi ildesiniz.Ben de insallahhhhhh 2ssvd istiyorum.Burda ssvd de tecrübeli ebeler var onlardan biri ile görüşüp destekleyen dra gitmeyi planlıyorum.

Bende de var tedirginlik.

Selam kızlar
Bugün randevum vardı ikili test için
Bebeğin eşi biraz aşağıdaymış ilerleyen haftalarda yukarı çıkması beklenirmiş
Ense kalınlığımız normal çıktı
Çok şükür iyiyiz siz nasılsınız

Ayyy aynı ben. Kızımda ne güzeldi şimdi kel kalcam sanki. Ama bu hafta azaldı dökülmem artık 16. Haftamdayım belki azalır seninde
Benim de saçım çok dökülüyor, bugün tahlil yapıldı ferritin çok düşmüş 14 çıktı. Cildiye doktoru sağlıklı saçlar için en az 40-50 olması gerekiyor demişti. Multivitaminimin içinde 17 mg demir var acaba yeter mi ekstra demir takviyesi istesem mi ne dersin? Bu arada hgb değerim (12) iyi diye ekstra demir ilacı vermemişlerdi.

Masallah canim benimde herşey iyiydi sıkıntı yoktu o testte

Bizim de sskli ya 1800 normal doğum, sezaryen 2400 özel hastanede. Mesai dışı doğumlara 450 TL fark alıyorlar. Ben de cok düşünüyorum bu paraları vermesek de çocuğa mi hatcasak diye ama pişman oldugunu okuyunca özelde doğurmaya yeniden karar verdim sanırım. Ama doktordan doktora da değişir.bazi devlet hastaneler vardı özel gibi muamele görürsün bilemedim..

Erkekler için sakal kısaltma makineleri var ya onları kullanabilirsin bence eğer zayifsa kil köklerin. Ben lazere gittiğimde onunla kisaltip öyle yapıyorlardı. Böylelikle kokunu koparmamis olursun ama neredeyse dibinden kesmiş gibi olursun. Vuccut tipine de bağlı aslında kimisi jiletle yapar hiç kıl yapısı kalinlasmaz. Ben hamile. Kaldığımı öğrendikten sonra küçük bir kısmi jiletle kestim siyah çıktı hemen

kızlar doğuma çok uçuk olmamak kaydıyla verilen paraya üzülmüyorum ben. güzel davranışlarla doğurmak var kötü davranışlarla doğurmak var. psikoloji çok çok önemli. benim arkadaşım eğitim araştırma hastanesinde yatmıştı mecburen, doğumhanede bir süre yatmış. 3 cm ile çatala alıp üstüne çıka çıka doğurtuyorlardı diyor. aman aman kalsın giden param olsun

Tabi hepsi öyle değildir , gitmek zorunda olan arkadaşlar tedirgin olmasın , özel ya da devlet , iyi insanlarla karşılaşalım inşallah

Tabi hepsi öyle değildir , gitmek zorunda olan arkadaşlar tedirgin olmasın , özel ya da devlet , iyi insanlarla karşılaşalım inşallah
ay doğru söylüyosun onları düşünemedim
devlete giden arkadaslar size yakınlar arasında en yeni yapılanları seçmeye çalışın. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…