Hangi ildesiniz.Ben de insallahhhhhh 2ssvd istiyorum.Burda ssvd de tecrübeli ebeler var onlardan biri ile görüşüp destekleyen dra gitmeyi planlıyorum.

İzmirdeyim ve Volkan Serhat Dede’ye gideceğim inşallah 16. Haftamda :) birçok kere ssvd yaptırmış çok tecrübeli bir doktor. Siz nerdesiniz? Hepimize sağlıkla nasip olur inşallah.

Evet biraz nasip kısmet işi bu doğum meseleleri. Gerçekten son ana kadar belli olmuyor devlet ya da özel hepimiz keşkesiz doğum yaparız inşallah.

Amin canim inşallah en büyük duamız bu :) evet kanada bakiyolar stres yapma bence kendine olumlu düşün herzaman bende olumlu düşünmeye çalışıyorum yoksa her muayene öncesi gergin oluyorum
Senin ilk mi yoksa var mı bebiş başka :) benim ilk o yüzden böyle heralde fazla abartıyorum herşeyi :)

Kesinlikle öyle yaşadım gördüm. İlkinde devlette doğurduğuna sayın diyorum pahalı diyenlere. Doktorum doğumdan 2 gün sonra geldi haftasonu keyfini bozmadı beyefendi. Doğumhanede suni sancıyla saatlerce tek başıma bekledim kimseyi almadılar hiçbirlerim bilmediğim için panik oldum vs vs. Çok pişman olmuştum parayı düşünüp millet tarlada bile doğuruyor aman nolacak sanki diyip Umursamadığıma. Ama devlette doğurup çok memnun olanlar da var diyorum ya nasip kısmet. Yeri geliyor haftasonu bir öğün yemek yiyoruz dışarda 200 TL para veriyoruz ayda bir 400 TL de bir şekilde bulunur evelallah.

Aynen soluma yatınca sol elim uyuşuyor benimde

Sanırım ilk Doğum neden sez oldu bunlar da önemli dimi ? Çok isterim aslında ama korkağım ben biraz. Pimpirikliyim o yüzden çekiniyorum
Bana doktorun biri sen 60 yaşına da gelsen o yapın değişmez dedi 2. Içın sezaryen olmak ya da olmamak ile ilgili
Ve ben sorumluluk almam kağıt imzalamalısın dedi sorumluluk bende diye...

Kizlar bogazim aciyo sol kulagimada vurmaya basladi kisin bile grip olmamistim..ne yapmali ? Bogaza ne iyi gelir

Bana doktorun biri sen 60 yaşına da gelsen o yapın değişmez dedi 2. Içın sezaryen olmak ya da olmamak ile ilgili
Ve ben sorumluluk almam kağıt imzalamalısın dedi sorumluluk bende diye...
İşte benim 1 cm mi 1,5 cm mi ne açıklık vardı sadece. 41. Haftadaydım. Bebeğimin de kilolu olduğunu söylemişti. Bende çok kilo almıştım. Felan derken. Suni versem de çektiğinle kalırsın çocuğuna da sıkıntı demişti. Bende korkuyorum işte sıkıntı yaşanırsa büyük sıkıntı olabilirmiş okudum biraz. Sonra da vazgeçtim

Kizlar bogazim aciyo sol kulagimada vurmaya basladi kisin bile grip olmamistim..ne yapmali ? Bogaza ne iyi gelir
Ilık ıhlamur iç canım ballı. Acı olmaz dersen zencefil at az içine. Çok sıcak soguk tüketme. İnş hemen atlatırsın ya

Bir su bardağına bir tatlı kaşığı bal, yarım limon suyu ve üzerine sıcak su. Biraz ılıyınca içiyorum ben iki gündür. Çok fena ağrıyordu boğazım yumuşattı bayaa. Ki bende kronik faranjit var. Bir de mutlaka burnundan solumaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…