yine de durumu olmayan arkadaslar olabilir. ama o parayı çocuğa harcarım diye düşünmeyin varsa paranız verin. illa çok yüksek meblalar olmak zorunda değil orta halli özel hastaneler de var. 1000-1500 liraya doğumu olan. en azından ilgi görürsünüz. ben insallah iyi kişilerle karşılaşırım diye düşünüyorum çünkü doktorum her hastasıyla ilgilenip ebelere bilgi veriyor. ben zaten doğal doğum için bi konuşucam doktorla haliyle ebeleri de doğum zamanı benim hakkımda bilgi vermesi gerekiyor :)

Ay inşallah canim bende devlette yapicam ister istemez nasil davranırlar die korkuyorum doğumdan değilde
Korkma iyi düşün hep, devlet ya da özel fark etmiyor ki artık ,benim devlette arkadaşım var kadın dogum uzmanı , böyle mütevazı böyle iyi bir doktoru özelde bulamazsın ,benim tanidigim epey Kisi var devlette doğum yapan hiç kötü bir hikayeyle karşılaşmadım , dediğim gibi iyi , vicdanlı insanlarla karşılaştırsın rabbim ...

Amin canim inşallah iyi düşünelim iyi olsun benimde gittigim dr iyi bilgili tek tek anlatiyo sorularıma cevap veriyo cok şükür ama gittigim hastanede gece acilde kadın doğum yok bunun için daha uzak bi hastaneye gitmem lazım beni korkutan bu Rabbim herşeyin kolaylığını versin hepimize

Evet herkes böyle söyledi etrafımda diş sorunları gebelikte ortaya çıkar diye birden olunca şok oldum. Antibiyotik içiyorum simdi maalesef
Anneniz hiç sızlanmamış demek ki benim senin doğumunda 2 disim gitti fln diye.Eskiler çok söyler onu her gebelikte şu kadar dişim gitti vs.Benim de yıllardır dolgu ile duran 2 disim sizlere omur ki ben çok ciddi kalsiyum ağırlıklı beslenirdim

Kızlar bende yemek yerken farkettim, dilimizin altındaki damak varya, alt dişimin birinde boşluk olan kısımda mercimek gibi bi sertlik hissettim. Sabah beri ona takmış durumdayım, acaba tümör mü kötü huylu mu vs diye bilen var mı

Kizlaaar Ben de ssvd istiyorum ilk dogumum 7 yil olacak doktor olur derse cok istiyorum
Canım burada pek tavsiye etmiyorlar. Iç dikişlerin açılma ihtimal8ne karşı riske girmek istemiyorlar.

Canım o bende hep var korkutma kendini. Rahat ol ama doktora da sorabilirsin 8cin rahatlar.

Bende 3 kilo vermişim mide bulantısı cok vardi su sıralar geçti tabi bide ishal olmuştum afedersin ondan verdim
Çok vermişsin canım ya
Bende bulantı oldu ama kusma olmadı çok şükür
Dikkat et kendine

Sanırım ilk Doğum neden sez oldu bunlar da önemli dimi ? Çok isterim aslında ama korkağım ben biraz. Pimpirikliyim o yüzden çekiniyorum
Ben bu ssvd konusunda baya arastirmalar icerisindeyim kac senedir. Hamile kalinca daha da taktim tabi. Balikesirin bir ilcesinde yasiyorum yeni tasindik buraya ve ozel hastane yok. Civarda tek bir ozel hastane var o da tek olmasindan kaynakli fiyatlar sisirilmis ve insanlar tek ozel hastane oldugu icin kotu durumlar da olsa mecburiyetten gidiyorlar. O yuzden Ben oraya gitmeyi dusunmuyorum. Devlet hastanesi yeni yapildi ve cok guzel odalar tek kisilik wc banyo icinde ferah. Ozel konforunda devlet yani ama tek bir kadin dogumcu ve guvenmeyen bircok insan var. Ben de baska bir ilceye yine tek doktor olan ama cok methedilen bir doktora gitmeye basladim. Henuz ssvd hakkinda fikrini bilmiyorum ama yine sezaryen dese bile 37de 38de olmam en azindan 40a kadar beklerim tabi minnosum beklerse. Bir sonraki gittigimde ssvd hakkindaki fikrini soracagim. Ilki sezaryen diye direk kestirip atip ikinciyi de sezaryen yapan tek ulke bizizdir heralde. Ne ssvd hikayeleri var bir okusan Ben de yapabilirim dersin

Kizlaaar Ben de ssvd istiyorum ilk dogumum 7 yil olacak doktor olur derse cok istiyorum
Keşke İzmir'de olsan İzmir bu konuda çok iyi baya doktor var. 7 yıl olmuş galiba sana her türlü normal yaptırırlar. Aslında çok uzakta sayilmazsin İzmir'e. Benim 2 doğum arası 29 ay olacak bende ssvd dusunuyorum hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…