Evet izmir bana 2 saat mesafede ama her zaman gelme imkanim olmaz. Bakalim deneyecegim olursa ne ala olmazsa da kismet der gecerim. Senin hakkinda da hayirlisi olsunKeşke İzmir'de olsan İzmir bu konuda çok iyi baya doktor var. 7 yıl olmuş galiba sana her türlü normal yaptırırlar. Aslında çok uzakta sayilmazsin İzmir'e. Benim 2 doğum arası 29 ay olacak bende ssvd dusunuyorum hakkımızda hayırlısı olsun.
yine de durumu olmayan arkadaslar olabilir. ama o parayı çocuğa harcarım diye düşünmeyin varsa paranız verin. illa çok yüksek meblalar olmak zorunda değil orta halli özel hastaneler de var. 1000-1500 liraya doğumu olan. en azından ilgi görürsünüz. ben insallah iyi kişilerle karşılaşırım diye düşünüyorum çünkü doktorum her hastasıyla ilgilenip ebelere bilgi veriyor. ben zaten doğal doğum için bi konuşucam doktorla haliyle ebeleri de doğum zamanı benim hakkımda bilgi vermesi gerekiyor :)
Ben bu ssvd konusunda baya arastirmalar icerisindeyim kac senedir. Hamile kalinca daha da taktim tabi. Balikesirin bir ilcesinde yasiyorum yeni tasindik buraya ve ozel hastane yok. Civarda tek bir ozel hastane var o da tek olmasindan kaynakli fiyatlar sisirilmis ve insanlar tek ozel hastane oldugu icin kotu durumlar da olsa mecburiyetten gidiyorlar. O yuzden Ben oraya gitmeyi dusunmuyorum. Devlet hastanesi yeni yapildi ve cok guzel odalar tek kisilik wc banyo icinde ferah. Ozel konforunda devlet yani ama tek bir kadin dogumcu ve guvenmeyen bircok insan var. Ben de baska bir ilceye yine tek doktor olan ama cok methedilen bir doktora gitmeye basladim. Henuz ssvd hakkinda fikrini bilmiyorum ama yine sezaryen dese bile 37de 38de olmam en azindan 40a kadar beklerim tabi minnosum beklerse. Bir sonraki gittigimde ssvd hakkindaki fikrini soracagim. Ilki sezaryen diye direk kestirip atip ikinciyi de sezaryen yapan tek ulke bizizdir heralde. Ne ssvd hikayeleri var bir okusan Ben de yapabilirim dersin
Keşke İzmir'de olsan İzmir bu konuda çok iyi baya doktor var. 7 yıl olmuş galiba sana her türlü normal yaptırırlar. Aslında çok uzakta sayilmazsin İzmir'e. Benim 2 doğum arası 29 ay olacak bende ssvd dusunuyorum hakkımızda hayırlısı olsun.
Evet izmir bana 2 saat mesafede ama her zaman gelme imkanim olmaz. Bakalim deneyecegim olursa ne ala olmazsa da kismet der gecerim. Senin hakkinda da hayirlisi olsun
benim annem beni sezeryanla doğurmuş. daha sonra kordonlarını bağlatmış. 4 sene sonra kordonlarını açtırmak için ameliyat oluyor ve 10 saat falan sürmüş ameliyat 94 senesinde falan. karnı boydan boya dikiş. hemen arkasından hamile kalıyor. bi kaç ay sonra. ve hem sezeryan hem o zorlu ameliyat üzerine devlet hastanesinde kardeşime normal doğum yapmış.Ben bu ssvd konusunda baya arastirmalar icerisindeyim kac senedir. Hamile kalinca daha da taktim tabi. Balikesirin bir ilcesinde yasiyorum yeni tasindik buraya ve ozel hastane yok. Civarda tek bir ozel hastane var o da tek olmasindan kaynakli fiyatlar sisirilmis ve insanlar tek ozel hastane oldugu icin kotu durumlar da olsa mecburiyetten gidiyorlar. O yuzden Ben oraya gitmeyi dusunmuyorum. Devlet hastanesi yeni yapildi ve cok guzel odalar tek kisilik wc banyo icinde ferah. Ozel konforunda devlet yani ama tek bir kadin dogumcu ve guvenmeyen bircok insan var. Ben de baska bir ilceye yine tek doktor olan ama cok methedilen bir doktora gitmeye basladim. Henuz ssvd hakkinda fikrini bilmiyorum ama yine sezaryen dese bile 37de 38de olmam en azindan 40a kadar beklerim tabi minnosum beklerse. Bir sonraki gittigimde ssvd hakkindaki fikrini soracagim. Ilki sezaryen diye direk kestirip atip ikinciyi de sezaryen yapan tek ulke bizizdir heralde. Ne ssvd hikayeleri var bir okusan Ben de yapabilirim dersin
benim annem beni sezeryanla doğurmuş. daha sonra kordonlarını bağlatmış. 4 sene sonra kordonlarını açtırmak için ameliyat oluyor ve 10 saat falan sürmüş ameliyat 94 senesinde falan. karnı boydan boya dikiş. hemen arkasından hamile kalıyor. bi kaç ay sonra. ve hem sezeryan hem o zorlu ameliyat üzerine devlet hastanesinde kardeşime normal doğum yapmış.
ve biz 5 kardeşiz 3 normal doğumdan sonra 1 sezeryan sonra 1 normal doğum daha. bence ssvd yapılamıcak bişey değil. tamamen doktorlara kalmış.Ay maşallah yaaaa :))
Normal doğum mu senin? Sezaryen 3500 dediler bize. Memnunsun dimi dr dan?A aaa nasıl biz aynı doktora ve aynı hastaneye gidiyoruz :)) bana 2750 dediler bugün :) belki özelsek doktorun anlaşması vardır bilemedim.
Aaa aynı doktor diilmiş. Evet volkan dede hastaneyle anlaşmalı. Hastanenin kendi doktoru olmadığı için ve kendi ekibiyle geldiğinden daha az oluyor doğum ücreti. Ama tabi sen doktora da para vercen daha fazla olcak. Sanki o 7500 alıyordu doğuma dimi? Bende sormuştum bi önceki gebeliğimde ama tabi kaybettik onu. Sonrada ssvd fikrinden vazgeçtimİzmirdeyim ve Volkan Serhat Dede’ye gideceğim inşallah 16. Haftamda :) birçok kere ssvd yaptırmış çok tecrübeli bir doktor. Siz nerdesiniz? Hepimize sağlıkla nasip olur inşallah.
7500 de çokmuşAaa aynı doktor diilmiş. Evet volkan dede hastaneyle anlaşmalı. Hastanenin kendi doktoru olmadığı için ve kendi ekibiyle geldiğinden daha az oluyor doğum ücreti. Ama tabi sen doktora da para vercen daha fazla olcak. Sanki o 7500 alıyordu doğuma dimi? Bende sormuştum bi önceki gebeliğimde ama tabi kaybettik onu. Sonrada ssvd fikrinden vazgeçtim
Maşallahbenim annem beni sezeryanla doğurmuş. daha sonra kordonlarını bağlatmış. 4 sene sonra kordonlarını açtırmak için ameliyat oluyor ve 10 saat falan sürmüş ameliyat 94 senesinde falan. karnı boydan boya dikiş. hemen arkasından hamile kalıyor. bi kaç ay sonra. ve hem sezeryan hem o zorlu ameliyat üzerine devlet hastanesinde kardeşime normal doğum yapmış.
Hastaneye de verince işte 10 bini geçiyor. Maalesef çok işte. Muayenelere de çok para gidiyor.7500 de çokmuş
Ben normal Doğumdan korkuyorum zaten bebek için sezeryan daha güvenli, Doğum kanalına sıkışan bebek hikayeleri dinledim ve sanırım hafızamda yer etmiş cesaret edemicem gibi geliyor.Hastaneye de verince işte 10 bini geçiyor. Maalesef çok işte. Muayenelere de çok para gidiyor.
Öyle deme ya doğumları izleme. Sadece doktorunu dinle tabi güveniyorsan. Bir şey derse ve içine sinmezse başka doktora da görün. Vajinal Doğum doğamızda var. Bebek ve anne için em sağlıklısı. Tabi uygun koşullarda olursa. Bende kızımı riske atamadım hemen tamam dedim sezaryeneBen normal Doğumdan korkuyorum zaten bebek için sezeryan daha güvenli, Doğum kanalına sıkışan bebek hikayeleri dinledim ve sanırım hafızamda yer etmiş cesaret edemicem gibi geliyor.
En güzeli kafan rahat olsun :)Bosuna çevrem bana nasıl doğurcaksın diye sormuyor demekki :)
Maşallah herkes kararını vermiş
Ben hiiiç düşünmedim olursa normal olmazsa sezeryan hic birinde ısrarcı değilim
Gerek yok yani benim icinEn güzeli kafan rahat olsun :)
Benim kasık fıtığım da var canım riskli benim için zaten, doktorum henüz bir şey demedi, her şeyin hayırlısı.Öyle deme ya doğumları izleme. Sadece doktorunu dinle tabi güveniyorsan. Bir şey derse ve içine sinmezse başka doktora da görün. Vajinal Doğum doğamızda var. Bebek ve anne için em sağlıklısı. Tabi uygun koşullarda olursa. Bende kızımı riske atamadım hemen tamam dedim sezaryene
Merhaba ben mayis ta 36 yi dolduracağım.Doktor ikili testi hiç yapmayalım genetik teste gönderelim içimiz rahat olsun dedi.Ben 2500 TL ye yaptırdım 2000 liraya yapan laboratuarlar varmış araştırırsınız.Karar sizin.Ben riski göze alamayacağım için yaptırmaya karar verdimMerhaba arkadaşlar,çoğunluk 2’li testi yaptırmış okuduğum kadarıyla ben henüz gitmedim dr.istedi fakat 38 yaşındayım genetik test mi yaptırsam karar veremiyorum 35 yaş üstü risk çıkıyor.Yaşı benim gibi olan anne adayları nasıl bir yol izledi merak ediyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?