Evet izmir bana 2 saat mesafede ama her zaman gelme imkanim olmaz. Bakalim deneyecegim olursa ne ala olmazsa da kismet der gecerim. Senin hakkinda da hayirlisi olsun

Kesinlikle öyle durumu olmayanlar için de asla karamsarlığa düşmeyin. Hastane ile ilgili falan değil denk gelen kişilerle alakalı o süreç. Gönlünüzü ferah tutun. Allah iyi insanlarla ebe hemşire doktorlarla karşılaştırsın hepimizi.

Aynen ben de ilk doğumdan sonra anında araştırmaya başladım ssvd’yi. Elimden geleni yapayım şartları hazır edeyim de ben nasip olur ya da olmaz o ayrı. Ve dediğiniz çok doğru başka ülkelerde ilk doğum sezaryen diye direkt sezaryene alınma durumu asla yok. İlk sezaryen nedeni kalıtsal bir şey olmadıktan sonra deniyorlar hep.
Ben de sizin gibi düşünüyorum sezaryen olsa bile bebeğim kendi istediği zaman gelsin hayırlısıyla.

Ben İzmir’deyim haftaya Volkan Serhat Dede’den randevu aldım bakalım o beni görünce ne diyecek ile ilgili :)) çünkü kilolu bir gebeyim. İki doğum arası 43 ay olacak nasipse. Allah hepimizin gönlüne göre versin ya sağlıkla kolaylıkla gelsin kuzular :) siz de mi izmirdesiniz yoksa?

Evet izmir bana 2 saat mesafede ama her zaman gelme imkanim olmaz. Bakalim deneyecegim olursa ne ala olmazsa da kismet der gecerim. Senin hakkinda da hayirlisi olsun

Aslında 2 saat doğum için çok uzun bir süre değil kasılmalar başlayınca hemen gelebilirsiniz. Ssvd ciler hepimiz aynı doktorda doğuralım gelin :)) el ele tutuşur çıkartırız bebişleri :))

benim annem beni sezeryanla doğurmuş. daha sonra kordonlarını bağlatmış. 4 sene sonra kordonlarını açtırmak için ameliyat oluyor ve 10 saat falan sürmüş ameliyat 94 senesinde falan. karnı boydan boya dikiş. hemen arkasından hamile kalıyor. bi kaç ay sonra. ve hem sezeryan hem o zorlu ameliyat üzerine devlet hastanesinde kardeşime normal doğum yapmış.

Ay maşallah yaaaa :))

yaaa kızlarrr ebru şallı nın hamile pilatesini deneyen var mı aranızda.?

İzmirdeyim ve Volkan Serhat Dede’ye gideceğim inşallah 16. Haftamda :) birçok kere ssvd yaptırmış çok tecrübeli bir doktor. Siz nerdesiniz? Hepimize sağlıkla nasip olur inşallah.
Aaa aynı doktor diilmiş. Evet volkan dede hastaneyle anlaşmalı. Hastanenin kendi doktoru olmadığı için ve kendi ekibiyle geldiğinden daha az oluyor doğum ücreti. Ama tabi sen doktora da para vercen daha fazla olcak. Sanki o 7500 alıyordu doğuma dimi? Bende sormuştum bi önceki gebeliğimde ama tabi kaybettik onu. Sonrada ssvd fikrinden vazgeçtim

İkili test yaptıran arkadaşlar papp-a kaç olmalı? ng cinsinden?

7500 de çokmuş

Maşallah

Hastaneye de verince işte 10 bini geçiyor. Maalesef çok işte. Muayenelere de çok para gidiyor.
Ben normal Doğumdan korkuyorum zaten bebek için sezeryan daha güvenli, Doğum kanalına sıkışan bebek hikayeleri dinledim ve sanırım hafızamda yer etmiş cesaret edemicem gibi geliyor.

Ben normal Doğumdan korkuyorum zaten bebek için sezeryan daha güvenli, Doğum kanalına sıkışan bebek hikayeleri dinledim ve sanırım hafızamda yer etmiş cesaret edemicem gibi geliyor.
Öyle deme ya doğumları izleme. Sadece doktorunu dinle tabi güveniyorsan. Bir şey derse ve içine sinmezse başka doktora da görün. Vajinal Doğum doğamızda var. Bebek ve anne için em sağlıklısı. Tabi uygun koşullarda olursa. Bende kızımı riske atamadım hemen tamam dedim sezaryene

Benim kasık fıtığım da var canım riskli benim için zaten, doktorum henüz bir şey demedi, her şeyin hayırlısı.

Merhaba ben mayis ta 36 yi dolduracağım.Doktor ikili testi hiç yapmayalım genetik teste gönderelim içimiz rahat olsun dedi.Ben 2500 TL ye yaptırdım 2000 liraya yapan laboratuarlar varmış araştırırsınız.Karar sizin.Ben riski göze alamayacağım için yaptırmaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…