Aslında 2 saat doğum için çok uzun bir süre değil kasılmalar başlayınca hemen gelebilirsiniz. Ssvd ciler hepimiz aynı doktorda doğuralım gelin :)) el ele tutuşur çıkartırız bebişleri :))
Hangi semt ve hangi hastane doktorla gorusunce haberdar eder misiniz beni de

Masallah

Merhaba,dün yaptırdım riske atamazdım bende,eve gelip kan aldılar hatta,bakalım 1 hafta sonra çıkacak sonucu umarım güzel sonuçlar alırız.Sizin sonucu çıktı mı?

Bosuna çevrem bana nasıl doğurcaksın diye sormuyor demekki :)
Maşallah herkes kararını vermiş
Ben hiiiç düşünmedim olursa normal olmazsa sezeryan hic birinde ısrarcı değilim
Evet yaa ben bunu anlamiyorum bir de neden normalde israr edildigini..cidden yanlis anlamayin bilmedigimden belki ilk oldugundan ama olmuyorsa olmuyordur..neden bebegi riske atayim diye dusunuyorum..dogum esnasinda oksijensiz kalan cocuklarla calisiyorum hep bir dogum hikayesi..hicte israrci olmam normal dogum icin..olursa super olur ama bebegim belirleyecek onu zaten hatta sezeryan bana da daha guvenli geliyor limelemon dedigin gibi..2lide de pap a 0dan dusuk olmamasi lazim diye biliyorum..pap a dusuk hcg yuksek olursa normal disi..2.51mis benim mom degeri 1,31 mis

Benim kasık fıtığım da var canım riskli benim için zaten, doktorum henüz bir şey demedi, her şeyin hayırlısı.
Tabi öncelik sağlık canım. Genel olanı söyledim ben zaten. Kendimizi ve bebeği riske atmadan sağlıklı doğumlarımız olur inş

Canım ssvd yapmak istiyorum nasipse. Şu an gittiğim hastanedeki doktor yaptırmak istemiyor haliyle o iş yattı yani. Mecburen böyle olacak hayırlısı bakalım.
2 doğum arasi kaç yıl var?Benim 3 olacak ssvd olmaz dediler hala arıyorum yaparım diyen dr.Bir de ssvd yapacaksan yenidoğan yoğun bakım olması gerekiyormus hast de

Hepinize mutlu günler kızlar :) 13. Haftama girmemle birlikte güne bulanti ile merhaba dedim insAllah uzun sürmez.. Bende normal doğum sezeryan acikcasi seçim yapamıyorum ama nedense sezeryan fikri daha sıcak geliyor bana hayırlısı tabi ki daha erken bebeğimiz ve fiziki yapimiz belirleyecek ilerij ki aylarda

Selam kızlar
İkili test yaptırdık şükür atlattık onu Da .
Şeker yükleme yaptık bekliyorum
Hazır yakalamışken bacak ara
Fikri olan var mı yine ya
Doktor ilk kız dedi
Sonra Yok ya erkek dedi
sonra yine kız
Bi dahaki randevu bi ay sonrası
Heyecandan ölücem

Eklentiler

• BA13F4E7-E1C0-44AA-A19A-A7A6507487EB.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 32
  • 81878ABA-DCD2-428C-920E-D269FF165BE0.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 35
  • 92D9B9A2-0DA2-4C06-AC5E-72F2A96A7F11.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 35
  • 8E9C36E6-A2ED-417F-8111-128489F06760.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Sabah gittim asm ye üç tüp kan aldılar. Salı çıkarmış ama dersim var gidemicem prş geliyim dedim tmm dediler. Çıkan sonuçlara göre takip vs hepsi girilcekmiş başka bişi yapmadılar

Bosuna çevrem bana nasıl doğurcaksın diye sormuyor demekki :)
Maşallah herkes kararını vermiş
Ben hiiiç düşünmedim olursa normal olmazsa sezeryan hic birinde ısrarcı değilim
Bunun kararını vermek için çoook erkenki zaten daha. Doğum yaklaştıkça durumuna göre doktorunla birlikte karar verirsin ben de öyle yapıcam şahsen.

Benim bi kaybım var ilk bebeğim olucak inşallah ben bu yüzden evhamliyim hep
Benim de 2 kayıp var aynı şeyleri hissediyoruz muhtemelen Allah sağlık versin bize de doğacak miniklerimize de inşallah :) benim yaşım çok geç değil ama eşimin bazı akrabaları artık kısır diyodu kulağıma çok laf geldi Allah yüzümü güldürdü çok şükür her halimize

Bunun kararını vermek için çoook erkenki zaten daha. Doğum yaklaştıkça durumuna göre doktorunla birlikte karar verirsin ben de öyle yapıcam şahsen.
Neden
Bi arkadasım daha dogurmadan bile sezeryan yaparım istemiyırum normal dogum diyordu
Ablamda bu sıralar hamileyken kararını vermiş coktan sezeryana karsıydı normalde normal diye tutturdu 41.haftaya kadar inat etti bekledi
Gayet karar önceden veren veriyor :)

İşte kimiside normalden korkup bastan beri sezeryan diyebiliyor :)
Ben su ayda karar vermek icin bunuda erken buluyorum sonra sartlanıyorsun gibi geliyor

Masallah canim kim ne derse desin boşver sen herkesi bak Rabbim vermiş kaç yaşındasın ki kayıpların erken haftalarda miydi? Allah'ım sağlıklı sıhhatli yavrularımızı kucagimiza almayı nasip eder inşallah canim

23 yaşındayım 8 haftalıkken kaybettim birini kalp atışı duyulmamıştı diğeri de 5 haftalık falandı heralde tam hatırlamıyorum ama nasibi şu anmış demek ki çok üzülmüştüm ama varmış bi hayır veren de alan da Allahım ne kadar şükretsem az erken yaşta böyle kayıplar yaşayınca insan hem baskı yaşıyo hem de psikolojik olarak çöküyo çok şükür hepsi geçti iyi günler geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…