Alla alla ne ilginç bi durum ya evet hic söylenmedi annemin dişleri cok guzel ve sagliklidir hayatında disci görmemiş kadın. Insallah dogurana kadar agzimizda dis kalir

Aynen :)
Video izlemem sadece :)
Canım benim herşey normaldi 40+3 e kadar bekledik bi cm açılma olmadı
Suni sancı verdiler bende tık Yok
Hiç hissetmedim
Sonuç sezeryan yat kalk bebiş yanında rüya gibi

Bosuna çevrem bana nasıl doğurcaksın diye sormuyor demekki :)
Maşallah herkes kararını vermiş
Ben hiiiç düşünmedim olursa normal olmazsa sezeryan hic birinde ısrarcı değilim
En güzeli zaten tatlım akışına bırakmak ilk bebek zaten inşallah ne şekilde olursa olsun sağlıklı olarak bebişini alırsın kucağına

Kizlar tünaydın dünden beri bel ve karın ağrım var aynı adet olacakmışım gibi hic ara vermeden devam ediyor. Normal zamanda adet tarihim ama böyle olması normal mi

Hayırlı cumalar canlarım hepinize benim geceden beri Yirmilik dişim ağrıyor sabah kalktım önce kadın doğuma gittim orda muayene oldum oda yazı yazıp dişe yönlendirdi muayene oldum sağlammış dişim ama kalsiyum azalınca sallanmaya başlamış şimdilik çekmeyelim dedi bir hafta ağrı kesici ile idare et geçmezse çekeriz dedi inşallah geçer ağrısı bide kadın doğum doktoru gitmişken bebeğede baktı gelişimi çok güzel dedi sırt üstü yatmıştı bacakları dikmişti havaya bebeğim cinsiyetine bakmak için biraz salladı karnımı doktor ama tam göstermedi kuzucum büyük ihtimal kıza benziyor bacak arası boşluk dedi haftaya tekrar çağırdı netleştirmek için kızımda yanımdaydı ilk kez kardeşini gördü doktor göstermiyor diyince benim kız ben zaten biliyorum kız kardeşim olacak dedi doktora güldü ablası doğru bilmiş bak annesi dedi

Doğrudur canım ama insanın doğum yaklaştıkça fikirleri değişebiliyor, farklı durumlar ortaya çıkabiliyor ondan öyle dedim benim de ille normal olsun deyip sezeryan olan, normalden çok korkuyorum illa sezeryan olsun deyip doktoru tarafından ikna edilip normal doğuran arkadaşlarım oldu.

Benim için iki doğum şeklinin de kafamda farklı avantajları var o yüzden karar işini son zamana ve doktoruma bırakıcam sanırım.

Benzetmek gibi olmasın ama benim kv görümceme hamileyken bi dişi cok agrıyormus gitmiş sapa sağlam görünen dişi cektirmiş eve gelince dişi kırmış ici cürükmüş ben böyle sey görmedim der anlatır
Kalsiyum icin kefir öneriyorlarmıs ben süt iciyorum yogurt yiyorum vitamin alıyorum ama kızlara doktorları kefiri özellikle belirtmiş aklında olsun

Sen tabi tecrübelisin ben ilklerin tercih yapmalarına sasırdım :)

Sen tabi tecrübelisin ben ilklerin tercih yapmalarına sasırdım :)
Yok canım ya benim de ilk olacak ama 6 senelik evli olunca çevremde herkes 2.yi doğurdu herkesten ayrı bir doğum hikayesi dinledim. Bakalım bizimkiler nasıl olacak, kolay olur inşallah

Doğru bu güne şükür herşey Allah'tan herkesin sınavı ayrı bu hayatta şimdiye bakmak lazım canim

Masallah canim kızıninda içine doğmuş baksana hamilelikte özellikle dis ağrısı çürümesi cok oluyo bebisler kalsiyumu ordan alıyorlar

Teşekkürler canım yoğurt yiyorum süt içmiyorum çünkü süt bende aşırı kansızlık yapıyor kefiri hiç denemedim ama denicem kısmet artık canım geçmezse ağrım mecbur çektirecem bebişim sağlıklı olsun da gerisi teferruat razıyız biz herşeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…