Cok fazla bilgim yok ama stres yapma perinatologla görüş bu testler zaten olasılık benim doktorda oyle dedi inşallah herşey yolundadır hakkında hayırlısı olsun canım ama üzme kendini

2li yi devlette yaptıranlar sonuç kaç günde çıktı. Ben geçen hafta çarşamba yaptırdım doktor 10 gün sonra çıkar dedi. Pazartesi doluydu salıya aldım. Bi de bizim devlet hastanesinin tahlil sonuçları artık e nabıza çok geç düşüyor eskiden aynı gün düşüyordu. İkili test sonuçları da mı geç düşer acaba?

Allah korusun ya
Ben sadece kendimiz özellikle sezeryan olsun diye secebiliyormuyuz doktor buna ok verebiliyormuyu merakımdan sordum :)

Çok tedirgin oluyorum doktor bişey isteyince sonuç gelene kadar heyecan dorukta :) umarım devamı da iyi olur çok teşekkür ederim cevap verdiğin için :)
Canım hiç stres yapma hep olumlu düşün ki herşey öyle olsun
Rica ederim canım benim

Canım ben dün yaptırdım 15 günden önce çıkmaz dedi.
Bi de sordum ben bu test e nabızda görülmez dedi

Bakalim canim az önce senle happymoom 'dan konuştuk doğuma bağlı normal yada sezaryen benim ve bebeğim için hangisi hayirliysa o olsun diyorum her zaman
Hadi ya orda ki nickin ne

Cok fazla bilgim yok ama stres yapma perinatologla görüş bu testler zaten olasılık benim doktorda oyle dedi inşallah herşey yolundadır hakkında hayırlısı olsun canım ama üzme kendini
İnşallah öyledir 149da bir ihtimal beni çok üzdü kızımda hiç bir testte sorun yasamamıştım halbuki

Allah korusun ya
Ben sadece kendimiz özellikle sezeryan olsun diye secebiliyormuyuz doktor buna ok verebiliyormuyu merakımdan sordum :)
Bazı yerlerde isteğe bağlı sezaryen nedeniyle para kesiliyor ama bu doktordan mı aileden mi tahsil ediliyor bilmiyorum. Benim gebelik öncesi ameliyatlarım var ve normal Doğumda rahmin yırtılma riski olduğunu söylemişti ilk doktorum. Doğumumu yapan doktorum ise normalciydi. Bebeğimin kafası 36.haftada 10cm i buldu, son haftalarda iki kez makat geliş pozisyonu aldı. Tüm bunlara rağmen eski ameliyat evraklarımı istedi doktor, zorunlu olduğunu kanıtlamak için. 2sene önce 750₺ lira gibi bir tutardı cezası ama dediğim gibi kimden tahsil ediliyor bilmiyorum.
Normal doğum 900₺, sezaryen ise 1250₺ idi o zamanlar

Kendinizi Doğum şekli konusunda şartlamayın. Kimisi normal Doğumu çok rahat yapıverir kimisi sezaryenle kurtulur. Önemli olan ikinizin sağlıkla kurtulması.
Benim arkadaşım akışına bıraktı, sonra normal yapamam sezaryen istiyorum dedi. Az bir sancıyla hastaneye gitmiş 8cm açılma demişler. 2saat sonra normal Doğumla bebeğini kucağına almış. Herşey de yolunda gitmiş. Hareketli ve kendi işinde çalışan biriydi. Bu da etken olmuş olabilir.
Ben sezaryen oldum ama gebelik öncesinden 5 kez rahmimden ameliyat oldum. Yırtılma riskin var diyen oldu, normalde 35.haftaya kadar Bebek 1kez döner benimki 3kez tur attı 38. Haftaya kadar, kafası ve karın çevresi büyüktü, kilosu fazlaydı. Bu kadar etken olunca sezaryen oldum ama olmasa normali denerdim.
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı kolay Doğum nasip etsin.

Ben devlette yaptırdım 3 hafta sonra dediler

Bak benimki böyleydi
Canım ben de internetten baktım sonuçlarıma papp a 850 , hcg 70 yazıyor. Biz 850 yi görünce korktuk açıkçası, senin dr un ne dedi? Nasal kemik var ve nt 1,40 ölçülmüştü. Doktora yarın göstericem.

Canım hiç stres yapma hep olumlu düşün ki herşey öyle olsun
Rica ederim canım benim
Bebeğim çok şanslı bence de stres yapmamalıyım ilk öğrendiğim zaman dış gebelik deyip yatırmışlardı ve alacaklardı annem aldırtmadı iyi ki de öyle olmuş şu an benimle olmayacaktı yoksa düşündükçe çok sinir oluyorum o doktora bi de bayandı (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…