benim ilk bebeğim :) talat bey kız dedi ama önümüzdeki ayki kontrolde kesinleşir dedi. sen neden 2.ciye başka doktor seçtin? Talat bey den memnun muydun?
Allah iyilik versin canim.tsk ederimİyiyim şükür bende canım sevindim bebişin için
sonuç: B diye bir ifade var benim e nabızda. Papp a 850 ng/ml, hcg 70 mIU. Ne anlama geliyor acaba.Canm banada bir hafta sonra dediler ama iki üç gün içinde e-nabizda gördüm çıkmıştı ben yine de bir hafta bekleyip gitmeyi tercih ediyorum erken gitmek istemem
Canm öyle anlamiyorum malesef yasonuç: B diye bir ifade var benim e nabızda. Papp a 850 ng/ml, hcg 70 mIU. Ne anlama geliyor acaba.
ve biz 5 kardeşiz 3 normal doğumdan sonra 1 sezeryan sonra 1 normal doğum daha. bence ssvd yapılamıcak bişey değil. tamamen doktorlara kalmış.
Sule Turhan ve Sevcan Basaran varmis hala varlar mi bilmiyorum. Ssvd yaptiriyorlarmis.f....de bir grup var orda vermisler isimleriniEğitim araştırma derken universiteden mi bahsediyorsun. Oraya gitmedim. Ama doktorum 1.sezerya ise 2. De sezeryan olur dedi.
Ben gebe kursuna gittim. Balikesirde hiç ssvd yapan yokmuş. 1kisi denemiş sma sonradan sezeryana dönmüş doğum. Cesaret edemem o yüzden.
Ben kız hissettimYaa doktor geçen hafta kız gibi demişti amabi oglum varda bide kız istiyorum hayrlisi olsun sağlıklı olsunda ins tşk ederim
ssvd grubu burda mi ben aradım aradım bulamadım ismini yazabilir misinizKonya'dayim bende.Burada da Rengin hanım var.Artik bayağı ssvdsi var.Ssvd ebesi de 2 3 tane var.Volkan beyi Ssvd grubundan duymuştum.Amiiiin inşallah.Hepimize keskesiz doğumlar nasip olsun
Bende iki dogum var bu ucuncu olacak ve benim zaten hiç sağlam disim yok.Allahim diyorum bunda hangileri gidecek.bu sabah uyandığımda diş etlerim kanadı direkt.Anneniz hiç sızlanmamış demek ki benim senin doğumunda 2 disim gitti fln diye.Eskiler çok söyler onu her gebelikte şu kadar dişim gitti vs.Benim de yıllardır dolgu ile duran 2 disim sizlere omur ki ben çok ciddi kalsiyum ağırlıklı beslenirdim
Yok burada değil sosyal medyada.Ben ilk 2012 yılında yahoodan haberdar oldum ssvd den.Ama dr um yanaşmadı arası az riskli vs.sonra sosyal medyada grup kuruldu.ssvd grubu burda mi ben aradım aradım bulamadım ismini yazabilir misiniz
Aynen öyle yaa şükürSil at kafandan onları canım
Bugüne bak
Bebeğin seninle çok şükür bundan güzel bişey var mı
Maşallah ne guzel...benim annem beni sezeryanla doğurmuş. daha sonra kordonlarını bağlatmış. 4 sene sonra kordonlarını açtırmak için ameliyat oluyor ve 10 saat falan sürmüş ameliyat 94 senesinde falan. karnı boydan boya dikiş. hemen arkasından hamile kalıyor. bi kaç ay sonra. ve hem sezeryan hem o zorlu ameliyat üzerine devlet hastanesinde kardeşime normal doğum yapmış.
Grubun adını ve sosyal medyada nerde olduğunu öğrenebilir miyim ben de Ant da ssvd cu dr arıyorumYok burada değil sosyal medyada.Ben ilk 2012 yılında yahoodan haberdar oldum ssvd den.Ama dr um yanaşmadı arası az riskli vs.sonra sosyal medyada grup kuruldu.
Tamam haber vercem kesinlikle geçen hafta carsamba gitmistim 26sina randevum var o zaman bakacaz tekrar bakalim hayrlisiBen kız hissettim
Haber ver emi
Ne zaman belli olacak yeni mi gittin...
Canim bizim hastanenin sitesinde online islemler var labaratuvar sonuclari orada cikiyor ..varsa hastane sitesinden de kontrol et istersen..bende heyecanla genetik testi sonucunu bekliyorum...tedirginim nasil gelecek diye2li yi devlette yaptıranlar sonuç kaç günde çıktı. Ben geçen hafta çarşamba yaptırdım doktor 10 gün sonra çıkar dedi. Pazartesi doluydu salıya aldım. Bi de bizim devlet hastanesinin tahlil sonuçları artık e nabıza çok geç düşüyor eskiden aynı gün düşüyordu. İkili test sonuçları da mı geç düşer acaba?
Valla bana da günler geçmek bilmiyor.Carsamba çıkacak dediler senin ne zaman gelecekmis sonucun?Canim bizim hastanenin sitesinde online islemler var labaratuvar sonuclari orada cikiyor ..varsa hastane sitesinden de kontrol et istersen..bende heyecanla genetik testi sonucunu bekliyorum...tedirginim nasil gelecek diyecinsiyetide net ogrenicem cok heyecanliyim..haftasonu nasil gecer hic bilmiyorum hepimiz guzel sonuclar alalim
Cumartesi verdim 10 is gunu dediler benimde sali carsamba olur senden birgun sonra vermistim..cok garip hissediyorum..cocugumla hala bag kuramadim sonuc gelsin dunyalar benim olacak gercekten bir cocuk sevindiricem diye de icimden gecirdim..saglikliysa cinsiyet heeyecani basacakValla bana da günler geçmek bilmiyor.Carsamba çıkacak dediler senin ne zaman gelecekmis sonucun?
Yok ya yatırmıyorlar. Balikesirde hiç yapmamış ssvd. 1 kişi denemiş ama sezeryana dönmüş.Sule Turhan ve Sevcan Basaran varmis hala varlar mi bilmiyorum. Ssvd yaptiriyorlarmis.f....de bir grup var orda vermisler isimlerini
Doktor normal doğumu öneriyor. Ama özel hastanelerde durum nasıl bilmiyorum. Özemdeki doktorum da özel muayenedeki doktorum da öncelikle normal doğumu öneriyor herşey yolundaysa. Ama benim ilki sezeryan diye 2. De sezeryan olacak nasipse. Tabi ben erken doğurmazsam.Allah korusun ya
Ben sadece kendimiz özellikle sezeryan olsun diye secebiliyormuyuz doktor buna ok verebiliyormuyu merakımdan sordum :)
merhabaYa hanimlar ben faydali olan hicbir seyi yiyemiyorum, 9+3'um. Kirmizi-beyaz et, sut ve sut urunleri, salcali sebze yemekleri, corbalar yani faydali ne varsa dusunceleri bile beni cildirtiyor. Yiyebildigim seyler hep tek cesit. Mesela sadece simit, sadece elma, yagsiz tuzsuz makarna, atiyorum bir avuc badem. O kadar uzuluyorum ki resmen cop yiyormusum gibi.
Ne zaman gecer bu durumum, var mi cozum onerisi olan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?