benim ilk bebeğim :) talat bey kız dedi ama önümüzdeki ayki kontrolde kesinleşir dedi. sen neden 2.ciye başka doktor seçtin? Talat bey den memnun muydun?

Talat Bey e tavsiye üzerine gitmistim aslında. Çok da iyi bir doktor olduğunu duydum. Zaten o gebeligim geçen sene düşükle sonuçlandı. Tek rahatsız olduğum her gidişimde yeni hastaymışım gibi davranıyordu. Ornegin trombofili testinin yapılmasını kendisi istedi.kan verdim. 15 günlük sure içinde 2 gidişimde trombofili testi konusu açıldığında a siz yaptirmismiydiniz diye sordu. Zaten siz tavsiye ettiniz geçn hafta yaptırdım gibi diyaloglar geçti aramızda. Sonra her gidişimde yaşadığım düşükleri tekrar anlatıyordum. İlkez gitmiş gibi. Bu da bana kendimi kotu hissettiriyordu. Benle ilgili duruma hakim değildi. Belkide bana öyle denk geldi. O yuzden bu hamileligimde doktorumu degistirdim.

Canm banada bir hafta sonra dediler ama iki üç gün içinde e-nabizda gördüm çıkmıştı ben yine de bir hafta bekleyip gitmeyi tercih ediyorum erken gitmek istemem
sonuç: B diye bir ifade var benim e nabızda. Papp a 850 ng/ml, hcg 70 mIU. Ne anlama geliyor acaba.

ve biz 5 kardeşiz 3 normal doğumdan sonra 1 sezeryan sonra 1 normal doğum daha. bence ssvd yapılamıcak bişey değil. tamamen doktorlara kalmış.
Sule Turhan ve Sevcan Basaran varmis hala varlar mi bilmiyorum. Ssvd yaptiriyorlarmis.f....de bir grup var orda vermisler isimlerini

Konya'dayim bende.Burada da Rengin hanım var.Artik bayağı ssvdsi var.Ssvd ebesi de 2 3 tane var.Volkan beyi Ssvd grubundan duymuştum.Amiiiin inşallah.Hepimize keskesiz doğumlar nasip olsun
ssvd grubu burda mi ben aradım aradım bulamadım ismini yazabilir misiniz

Bende iki dogum var bu ucuncu olacak ve benim zaten hiç sağlam disim yok.Allahim diyorum bunda hangileri gidecek.bu sabah uyandığımda diş etlerim kanadı direkt.

ssvd grubu burda mi ben aradım aradım bulamadım ismini yazabilir misiniz
Yok burada değil sosyal medyada.Ben ilk 2012 yılında yahoodan haberdar oldum ssvd den.Ama dr um yanaşmadı arası az riskli vs.sonra sosyal medyada grup kuruldu.

Maşallah ne guzel...

Yok burada değil sosyal medyada.Ben ilk 2012 yılında yahoodan haberdar oldum ssvd den.Ama dr um yanaşmadı arası az riskli vs.sonra sosyal medyada grup kuruldu.
Grubun adını ve sosyal medyada nerde olduğunu öğrenebilir miyim ben de Ant da ssvd cu dr arıyorum

Canim bizim hastanenin sitesinde online islemler var labaratuvar sonuclari orada cikiyor ..varsa hastane sitesinden de kontrol et istersen..bende heyecanla genetik testi sonucunu bekliyorum...tedirginim nasil gelecek diye cinsiyetide net ogrenicem cok heyecanliyim..haftasonu nasil gecer hic bilmiyorum hepimiz guzel sonuclar alalim

Valla bana da günler geçmek bilmiyor.Carsamba çıkacak dediler senin ne zaman gelecekmis sonucun?

Valla bana da günler geçmek bilmiyor.Carsamba çıkacak dediler senin ne zaman gelecekmis sonucun?
Cumartesi verdim 10 is gunu dediler benimde sali carsamba olur senden birgun sonra vermistim..cok garip hissediyorum..cocugumla hala bag kuramadim sonuc gelsin dunyalar benim olacak gercekten bir cocuk sevindiricem diye de icimden gecirdim..saglikliysa cinsiyet heeyecani basacak

Sule Turhan ve Sevcan Basaran varmis hala varlar mi bilmiyorum. Ssvd yaptiriyorlarmis.f....de bir grup var orda vermisler isimlerini
Yok ya yatırmıyorlar. Balikesirde hiç yapmamış ssvd. 1 kişi denemiş ama sezeryana dönmüş.

Allah korusun ya
Ben sadece kendimiz özellikle sezeryan olsun diye secebiliyormuyuz doktor buna ok verebiliyormuyu merakımdan sordum :)
Doktor normal doğumu öneriyor. Ama özel hastanelerde durum nasıl bilmiyorum. Özemdeki doktorum da özel muayenedeki doktorum da öncelikle normal doğumu öneriyor herşey yolundaysa. Ama benim ilki sezeryan diye 2. De sezeryan olacak nasipse. Tabi ben erken doğurmazsam.

merhaba bence kafanıza takmayın cünkü ben de aynı zamanlarda aynı sekildeydim... asla et yiyemiyordum fakat şimdi 15.haftadayım ve bu sorunlar geçmeye başladı; iştahım arttı, süt ürünlerini sevmeye basladım, az da olsa et yiyorum mesela tavuk falan yiyorum.. yani ilk 3 ay siz midenizi rahatlatacak şeyler yiyin, mesela hurma iyi geliyorsa hurma faydalı onu yiyin.. bana doktorum kendini yemek için zorlama demişti, zamanla geçer demişti ki zaten öyle de oldu. neredeyse sadece kuru ekmek yiyerek karnımı doyuruyordum ama cok sükür ki geçti. insallah sizin de geçecektir, kafanıza takmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…