limelemon canım bugün dahiliyeyle görüştüm ilk sonucun 3.20 ye çokmüş dedi ilac mı kullandın da 2.79 a düştü dedi. Yok dedim. Yani çok yaşlı bı doktordu riskli bı durum yok dedi normalde 1.50-2.50 arası istiyoruz ama çok ta yüksek değil dedi. Baktı ben ikna olamıyorum pimpirikleniyorum endokrinle görüş onlar takip ederler dedi. Uff ne yapmalıyım simdi

Sil at kafandan onları canım
Bugüne bak
Bebeğin seninle çok şükür bundan güzel bişey var mı

evettt doktor tahmin de bulunmadı mı? :) bende ümitteyim talat beye gidiyorum.
Ay inanmıyorum. Eski doktorum Talat bey . Simdi Murat Şenol a gidiyorum o da batıkent ümit de. şaşırdım vallahi.

Doktor tahmin yaptı ama bir taraftan dikey erkek gibi , bir taraftan yatay kız gibi dedi. Ama %51 erkek dedi. Diğer taraftan olan görüntüyü vermemiş
Yüzden onu ekleyemedim.

ay canim ya gerçekten kız kardeş gibisi yok napsın minnoş hayırlısı inşallah canim sağlıklı olsunlarda
Aynen canım hayırlısı bakalım bende çok isterdim bir kız kardeşim yada ablam olmasını ama yok inşallah rabbim kızımın gönlüne göre verir hayırlısıyla:)

benim ilk bebeğim :) talat bey kız dedi ama önümüzdeki ayki kontrolde kesinleşir dedi. sen neden 2.ciye başka doktor seçtin? Talat bey den memnun muydun?

Merhaba Kizlar,
umarim hepiniz iyisinizdir.
Havalianne__ arkadasim sen nasilsin? Bugün doktor randevumuz vardi,doktorum 70% bebegimin cinsiyetine erkek dedi.ama tabi yanilma payi olabilir dedi. Cin takviminde erkek gösteriyordu, kese ve nub olarakta Sen kiz diye yorumlamistin canim. hadi Hayirlisi bakalim 2 haftaya netlesecek Insallah. Hepimiz icin ins hersey cok güzel olur Kizlar!aminnnn

of canım ya biz bu değerlerle çok arada kaldık. Tam muallak değerler bizimkiler. Zaten bu değerler 1. trimesterde önemliydi, bundan sonra ben ayda bir baktırıcam işte ilaca başlamaya çekiniyorum onun da dozunu ayarlamak zor.

İzmirdeyim ve Volkan Serhat Dede’ye gideceğim inşallah 16. Haftamda :) birçok kere ssvd yaptırmış çok tecrübeli bir doktor. Siz nerdesiniz? Hepimize sağlıkla nasip olur inşallah.
Konya'dayim bende.Burada da Rengin hanım var.Artik bayağı ssvdsi var.Ssvd ebesi de 2 3 tane var.Volkan beyi Ssvd grubundan duymuştum.Amiiiin inşallah.Hepimize keskesiz doğumlar nasip olsun

Bende araştırdım ama korktum sonra. 28 ay olacak iki Doğum arası. Cesaret edemedim vazgeçtim
Daha kısa olup ssvd yapanlar da var daha uzun olup ruptur yaşayanlar da .Ama benim 3.doğum olacak ve sezaryandan daha çok korkuyorum şu an.Ama hangisi olacaksa da hayırlısı olsun.

İyiyim şükür bende canım sevindim bebişin için

Bana da tam olarak aynı şeyler söylendi ama benim bebek iri değildi bende toplamda 17 kilo almıştım.Icimdeki en büyük ukde sezeryan sırasında drun bebekde kanala girmismis demesiydi.41+2de oldum.Ama geç dollenme durumunu dr doğumda göz ardı etti.

Canm banada bir hafta sonra dediler ama iki üç gün içinde e-nabizda gördüm çıkmıştı ben yine de bir hafta bekleyip gitmeyi tercih ediyorum erken gitmek istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…