2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çok merak ediyorum ama ne kız ne erkek bir şey hissetmiyorum ama rüyamda hep kız gördüm :)
Ben çok karışık görüyorum canım bir kız görüyorum bir erkek.. Bazen Doğum sancısı çekerken görüyorum dün gece mesela karnım çok büyümüş hareket edemiyordum :) Bir uyandım sanki yataktan kalkamıcam gibi geldi :) Benimki tamamen bilinçaltı diye düşünüyorum.

Aaa cok merak ettım
ınsallah canım Allah gonlune gore versin

Bak olabilir :) bi de rüyanda salatalık,altın görürsen erkek derler bizde. Bir arkadaşım gerçekten de gördüm dedi oğlu olmuştu

Aaa cok merak ettım
ınsallah canım Allah gonlune gore versin
İlk çocuğun kız olması evin bereketid
Bak olabilir :) bi de rüyanda salatalık,altın görürsen erkek derler bizde. Bir arkadaşım gerçekten de gördüm dedi oğlu olmuştu
Onları hiç görmedim canım :) Ama şimdi sen dedin ya bu gece kesin görürüm öyle bir bilinaçltım var benim :))

Tecrübeli Arkadaşlar ben gurbetteyim kimsem de yok. Sezaryen olursam eğer eşim ihtiyaçlarımı karşılamaya yeter mi?
Canım bazı kişiler hemen ayaklanıyor bazıları 1 hafta 10 gün rahat oturup kalkamıyor. Birazda seninle alakalı bence. Ama tabiiki eşin yeterli olur. O işteyken belki biraz zorluk çekersin ama Allah yardımcın olur inşallah. Ben etraftan gördüğümü söylüyorum yoksa bir tecrübem YÖK bunuda göz önünde bulundur.

Eşim babalık izni haricinde yıllık iznini de alır. Kayınvalidem de gelir muhtemelen en azından o evi çekip çevirir inşallah

Bugün kaynanam aradı kızlar hııı cinsiyeti erkekmiş bize kız nasip olmaz zaten dedi. (Ailelerinde kız yok geneli erkek) bi sinirlendim kendimce büyüğüm diye sustum ama başkası olsa kalbini kırarım kesin . Eşim de az önce halası ile konuşuyordu halamda kayınpederimden yana abimde kız istiyodu ya neyse artık eli ayağı düz olsun dedi. Bu tarz cümleleri ikinci kez duyuşum bugün. Çocuk için 2 sene emek harcadım ben ne tedaviler gördüm sonunda tüp bebekle oldu. Bunu duymayı hak etmiyorum. Bi daha böyle bi durumla karşılaşırsam ne demem gerektiğini dahi bilmiyorum çünkü o an sinirden dilim tutuluyo resmen. Büyüğüm oldukları için de elim kolum bağlanıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…