İyi akşamlar
Bugün doktorumuza gittik ve geçen hafta cinsiyetini göstermeyen miniğimin %90 kız olduğunu öğrendik.7,5 yaşında ki oğlumda ilk kez kardeşini görmüş oldu bugün.
Ben çok karışık görüyorum canım bir kız görüyorum bir erkek.. Bazen Doğum sancısı çekerken görüyorum dün gece mesela karnım çok büyümüş hareket edemiyordum :) Bir uyandım sanki yataktan kalkamıcam gibi geldi :) Benimki tamamen bilinçaltı diye düşünüyorum.
İkilide gittiğimizde video çekmemiş eşim Çünkü biz o an çok şaşırdık kendini ordan oraya atan bir bebek görünce şok geçirdik Ben bir şey söyledim doktora o da erkek istiyoruz gibi algıladı o yüzden kesin demedi diye düşünüyorum. Çünkü sonradan kız çocuğunun güzelliklerini anlattı baya emin olmasa o kadar anlatmazdı.
Hayatımdaki en heyecanlı bekleyiş gerçekten :)) Erkek olursa üzülmem ama çok şaşırırım çünkü eşimle 9 senedir tanışıyoruz 1 senelik evliyiz hep bir kızımız olur diye düşündüm. Kız olursa zaten düğün bayram olur bana :))
Ben çok karışık görüyorum canım bir kız görüyorum bir erkek.. Bazen Doğum sancısı çekerken görüyorum dün gece mesela karnım çok büyümüş hareket edemiyordum :) Bir uyandım sanki yataktan kalkamıcam gibi geldi :) Benimki tamamen bilinçaltı diye düşünüyorum.
Kızlar listeyi güncelledim eklenmeyi bekleyenler kontrol etsin. “-” işareti olan bölümler belirtilmemiştir, düzeltme yapmamı isteyenler eksik bilgilerini yazsın. Cinsiyetleride 1 ay sonra herkesin tam belli olduğu zaman yazmak istiyorum.
Canım bazı kişiler hemen ayaklanıyor bazıları 1 hafta 10 gün rahat oturup kalkamıyor. Birazda seninle alakalı bence. Ama tabiiki eşin yeterli olur. O işteyken belki biraz zorluk çekersin ama Allah yardımcın olur inşallah. Ben etraftan gördüğümü söylüyorum yoksa bir tecrübem YÖK bunuda göz önünde bulundur.
Canım bazı kişiler hemen ayaklanıyor bazıları 1 hafta 10 gün rahat oturup kalkamıyor. Birazda seninle alakalı bence. Ama tabiiki eşin yeterli olur. O işteyken belki biraz zorluk çekersin ama Allah yardımcın olur inşallah. Ben etraftan gördüğümü söylüyorum yoksa bir tecrübem YÖK bunuda göz önünde bulundur.
Bugün kaynanam aradı kızlar hııı cinsiyeti erkekmiş bize kız nasip olmaz zaten dedi. (Ailelerinde kız yok geneli erkek) bi sinirlendim kendimce büyüğüm diye sustum ama başkası olsa kalbini kırarım kesin . Eşim de az önce halası ile konuşuyordu halamda kayınpederimden yana abimde kız istiyodu ya neyse artık eli ayağı düz olsun dedi. Bu tarz cümleleri ikinci kez duyuşum bugün. Çocuk için 2 sene emek harcadım ben ne tedaviler gördüm sonunda tüp bebekle oldu. Bunu duymayı hak etmiyorum. Bi daha böyle bi durumla karşılaşırsam ne demem gerektiğini dahi bilmiyorum çünkü o an sinirden dilim tutuluyo resmen. Büyüğüm oldukları için de elim kolum bağlanıyor sanki