2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    314
canım ben 5 aylıktan 21 aylığa kadar yıkanabilir bebek bezi kullandım. Ama ekde değil makinede yıkadım. Alışınca çok kolay oldu. Birazını satın aldım birazını kendim diktim. Satışını bile yaptım. Bu bebeğimde de kullanıcam.
 
Saygı hak edene gösterilir! Büyüğün en özel durumda sana saygı duymuyorsa saygıszlık yapmadan lafını soyleyebılırsın. Cok ayıp ya esın bısey demedı mı?

Geçen annem dedı kı ıkıncı kardesım kız olunca olsunnnn artık 3e demısler hep ama eskıden dahaaa berbat kafalar bilirsin. Cok uzulurdum ne demek ya ben cok sevınmıstım dedı kı annemde babamda bıze asıktır. Erkegı kızı mı var bunun haddini bilmıyorlar cıdden.
He bana da derler mı dıyen olursa agzının payını verırım ama umrumda bıle olmaz.
 
Gerçekten çok sinir bozucu bir şey diyememek daha kötü Hiç mi düşünmez bir insan konuşurken pes diyorum! İnşallah senden uzak olurlar bu süreçte canım boşuna strese sokuyorlar seni. Kolay olmuyor öyle çocuk bizde 1 sene bekledik biliyorum beklemenin ne demek olduğunu..
 
Evet ben bilinçaltı olduğu için kız veya erkek görsem de bir şeye yoramıyorum :)) Sen ne istiyorsun ?
Benim eşim çok kız istiyor onun için kız istiyorum ama kendim için de kadın vücudumdan benden olmayan erkek çıkması fikri de beni heycanlandırıyor acıkcası :)
 
Eşim babalık izni haricinde yıllık iznini de alır. Kayınvalidem de gelir muhtemelen en azından o evi çekip çevirir inşallah
Cnm ilk çocuğun ise birinin yanında bulunması gerekir eşler herşeyi yapamazlar. Sezeryan de ayağa hemen kalkamadıgin için bebeğin ihtiyaçlarını karşılamak zor ve de senin de ihtiyaçların olur.
İkinci çocuk ise de biraz daha tecrübelisindir ama yine de bir bayanın olması gerek diye dusunuyorum
 
Kaç yaşında insanlar Allah akıl fikir versin. Bazen lafı hakediyorlar.
Benim kayinvalidem de hayirsizsa hic olmasin demisti. Hamile kadina soylenecek söz mü bu. Bende 2 yıl ugrastım ve tedaviyle oldu. Allah bildigi gibi yapsin hepsini bos ver.
 
Tam tersi canım sanırım şekil itibari ile makas kız, bıçak erkek oluyor. Oğluma hamileliğimde birisi yapmıştı bana da ilk kez o zaman duymuştum ve bıçağa oturmuştum.Şimdiki hamileliğimde makasa oturdum.Doktor %90 kız dedi değişmezse tabi
Ve Çin takvimide tuttu ben de
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…