Yok canım Türkiyede kendi memleketimden uzağım annem yanımda ama engelli kardeşim vs de yok. Öyle kuzen vs de yok.karamelim canım yurtdışında mısın keşke bi 10 günlük yanına gelebilseler
canım ben 5 aylıktan 21 aylığa kadar yıkanabilir bebek bezi kullandım. Ama ekde değil makinede yıkadım. Alışınca çok kolay oldu. Birazını satın aldım birazını kendim diktim. Satışını bile yaptım. Bu bebeğimde de kullanıcam.Herkese hayirli sağlıklı bulantısız hamilelik diliyorum.
Konuşuldu mu bilmiyorum ama size bir soru sormak istiyorum. Kızımda bez konusunda bir sıkıntı yaşamadık şükür pisik kızarma kaşıntı olmadı. Ben bu sefer elde yıkanan bezlerden kullanmak istiyorum aranızda daha önce kullanan ya da kullanacak olan var mı? En sağlıklısı o görünüyor sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz.
Evet ben bilinçaltı olduğu için kız veya erkek görsem de bir şeye yoramıyorum :)) Sen ne istiyorsun ?Aman görmeee kız istiyon ya senhem ben söyledim artık görsen de olmaz
Saygı hak edene gösterilir! Büyüğün en özel durumda sana saygı duymuyorsa saygıszlık yapmadan lafını soyleyebılırsın. Cok ayıp ya esın bısey demedı mı?Bugün kaynanam aradı kızlar hııı cinsiyeti erkekmiş bize kız nasip olmaz zaten dedi. (Ailelerinde kız yok geneli erkek) bi sinirlendim kendimce büyüğüm diye sustum ama başkası olsa kalbini kırarım kesin . Eşim de az önce halası ile konuşuyordu halamda kayınpederimden yana abimde kız istiyodu ya neyse artık eli ayağı düz olsun dedi. Bu tarz cümleleri ikinci kez duyuşum bugün. Çocuk için 2 sene emek harcadım ben ne tedaviler gördüm sonunda tüp bebekle oldu. Bunu duymayı hak etmiyorum. Bi daha böyle bi durumla karşılaşırsam ne demem gerektiğini dahi bilmiyorum çünkü o an sinirden dilim tutuluyo resmen. Büyüğüm oldukları için de elim kolum bağlanıyor sanki
Bir şekilde hallolur o zaman canım eşinin evde olması İnan daha iyi. Beraber ilgilenirsiniz bebeğinizleEşim babalık izni haricinde yıllık iznini de alır. Kayınvalidem de gelir muhtemelen en azından o evi çekip çevirir inşallah
Gerçekten çok sinir bozucu bir şey diyememek daha kötüBugün kaynanam aradı kızlar hııı cinsiyeti erkekmiş bize kız nasip olmaz zaten dedi. (Ailelerinde kız yok geneli erkek) bi sinirlendim kendimce büyüğüm diye sustum ama başkası olsa kalbini kırarım kesin . Eşim de az önce halası ile konuşuyordu halamda kayınpederimden yana abimde kız istiyodu ya neyse artık eli ayağı düz olsun dedi. Bu tarz cümleleri ikinci kez duyuşum bugün. Çocuk için 2 sene emek harcadım ben ne tedaviler gördüm sonunda tüp bebekle oldu. Bunu duymayı hak etmiyorum. Bi daha böyle bi durumla karşılaşırsam ne demem gerektiğini dahi bilmiyorum çünkü o an sinirden dilim tutuluyo resmen. Büyüğüm oldukları için de elim kolum bağlanıyor sanki
He inş başa çıkarsın kuzum kalbini ferah tutYok canım Türkiyede kendi memleketimden uzağım annem yanımda ama engelli kardeşim vs de yok. Öyle kuzen vs de yok.
Benim eşim çok kız istiyor onun için kız istiyorum ama kendim için de kadın vücudumdan benden olmayan erkek çıkması fikri de beni heycanlandırıyor acıkcası :)Evet ben bilinçaltı olduğu için kız veya erkek görsem de bir şeye yoramıyorum :)) Sen ne istiyorsun ?
Senin için farketmez de diyebiliriz o zaman :)) Hayırlısı olsun inşallahBenim eşim çok kız istiyor onun için kız istiyorum ama kendim için de kadın vücudumdan benden olmayan erkek çıkması fikri de beni heycanlandırıyor acıkcası :)
Hayırlı olsun canim bor oğlun var mis bir de kızın olmuş ne güzel prenses :) sağlıkla kucağına al inşallah
Amin.Canım teşekkür ederim.
Teşekkür ederim canımGözün aydın canım
Cnm ilk çocuğun ise birinin yanında bulunması gerekir eşler herşeyi yapamazlar. Sezeryan de ayağa hemen kalkamadıgin için bebeğin ihtiyaçlarını karşılamak zor ve de senin de ihtiyaçların olur.Eşim babalık izni haricinde yıllık iznini de alır. Kayınvalidem de gelir muhtemelen en azından o evi çekip çevirir inşallah
Kaç yaşında insanlar Allah akıl fikir versin. Bazen lafı hakediyorlar.Bugün kaynanam aradı kızlar hııı cinsiyeti erkekmiş bize kız nasip olmaz zaten dedi. (Ailelerinde kız yok geneli erkek) bi sinirlendim kendimce büyüğüm diye sustum ama başkası olsa kalbini kırarım kesin . Eşim de az önce halası ile konuşuyordu halamda kayınpederimden yana abimde kız istiyodu ya neyse artık eli ayağı düz olsun dedi. Bu tarz cümleleri ikinci kez duyuşum bugün. Çocuk için 2 sene emek harcadım ben ne tedaviler gördüm sonunda tüp bebekle oldu. Bunu duymayı hak etmiyorum. Bi daha böyle bi durumla karşılaşırsam ne demem gerektiğini dahi bilmiyorum çünkü o an sinirden dilim tutuluyo resmen. Büyüğüm oldukları için de elim kolum bağlanıyor sanki
Senin için farketmez de diyebiliriz o zaman :)) Hayırlısı olsun inşallah
Evetttt tabii bekledm ben kaç ay kuzumu,sonra sağlığı için dua ettim. Cinsiyet secmek lüks:)Senin için farketmez de diyebiliriz o zaman :)) Hayırlısı olsun inşallah
Tam tersi canım sanırım şekil itibari ile makas kız, bıçak erkek oluyor.makas bıçak diye bir test varmış cinsiyet belirlemek için
bana çok komik geldi yapan var mı
Kocanız koltuklardan birinin altına makas koyacakmış, diğerine bıçak siz görmeden tabi
sonra siz hangi koltuga oturursanız o çıkıyormus
makas erkekmiş
bıçak kız:)
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canımYarın kontrolüm var.
Nasıl uyuyacağım bilmiyorum. Cok heyecanlıyım
Insallah yavrum sağlıklıdırve her şey yolunda gider de bende sizler gibi cinsiyetini konuşuyor olurum umarım.
İnşallah canım❤Tesekkür ederim.Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?