- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Benim sata göre 11+5 ultrasona göre 12+2 ydi. Bencede olsaydı oluşurdu. Ya ayakları bile var minicik :) Daha da umutlandIm şuan.Erkek bebeğin genelde 11.haftada testisleri oluşuyormuş canım ama bebekten bebeğe fark edebilir
Seninki benimkinden daha büyükmüş eğer onu istiyorsan inş hakkında hayırlısı odur canım ne zaman gideceksin meral ettim :)Benim sata göre 11+5 ultrasona göre 12+2 ydi. Bencede olsaydı oluşurdu. Ya ayakları bile var minicik :) Daha da umutlandIm şuan.
Bizimde boştu bacak arası hatta baya baktı doktor. Benim merak ettiğim o haftada boş olan bacak arası sonra dolar mı ? Yani tamamen fikrimi söylüyorum bence kolu bacağı oluşan çocuğun başka yerleride oluşmuş olmalıydı :))
Dün 11+3 çıktı ultrasonda doktor erkek dedi hızlıca baktı bende gördüm çıkıntıyı bariz belliydi bakalım değişir mi sonradan klitoris çıkıntısı da olabilir diyorlar ya hayırlısı olsun İnşâAllahErkek bebeğin genelde 11.haftada testisleri oluşuyormuş canım ama bebekten bebeğe fark edebilir
20-29 arası gelebilirsin deri. Tabiiki hemen 20 sinde gidicem canım :)) Kesin bir cinsiyet söyler inşallah o zamanaSeninki benimkinden daha büyükmüş eğer onu istiyorsan inş hakkında hayırlısı odur canım ne zaman gideceksin meral ettim :)
Çok şükür
Anlayanlar anlamayanlar herkes bir fikir belirtsin lütfen arkadaşlar :)) şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Yaa evet bende gördüm sanırım 4 boyutluydu di mi tam ısırmalık Maşallahh :)) Benim bebeğim kız o zaman sonradan şeyi çıkıcak hali yok yaKatılıyorum kesinlikle bariz belli olur..
Ben tam 12.haftada gittim ultrasonda bariz belliydi herkeste gördü burda
Ben atayım size bakım bu çıkıntıyı gösterdi ama klitoris de olabilir ama pipi gibi dediDün 11+3 çıktı ultrasonda doktor erkek dedi hızlıca baktı bende gördüm çıkıntıyı bariz belliydi bakalım değişir mi sonradan klitoris çıkıntısı da olabilir diyorlar ya hayırlısı olsun İnşâAllah
Yaa evet bende gördüm sanırım 4 boyutluydu di mi tam ısırmalık Maşallahh :)) Benim bebeğim kız o zaman sonradan şeyi çıkıcak hali yok ya
Cok mantikli.Kızlar benim çok yakın bir arkadaşım var ikizleri oldu bir oğlu bir kızı ve gerçekten inanılmaz çok esyalari oldu hediyeler vs..Çünkü yıllarca beklenilen bebeklerdi..
Şimdi o arkadaşım bana araba koltuğu bebek arabası felan vereyim sen çok masraf yapma onun yerine baska şeylere bak dedi..Bana da çok mantıklı geldi..
Diyeceksiniz ki eee anti sorun ne ?
Sorun şu ki ? Bu durumdan ötürü hevessiz bir anne oldu adım..
Sabah kayınvalidelere gittim konu açıldı bende onları arkadaşımdan alacağım dedim..
Ama illa ki sorun ederseniz siz alın anne o zaman dedi eşim.Bu seferde yan çizdiler..
O zaman dünürler alsın dediler..
Yahu Allah aşkına çok mu önemli herşeyin 0 olması..
Benim sigortam doğum kapsamıyor. 13000 TL gibi bir rakama nasip olursa doğum yapacağım ve bu sürede sürekli tahliller muayeneler hep para..Yani ben bu süreçte olabildiğince tutumlu olmak istiyorum..
Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum..
Sırf arkadaşım yardım etmek istedi diye kıza kıskanç bile dedi kayınvalidem kötü düşünceler ile vermiştir o dedi..
Benim alım gücüm var çok şükür en iyilerinden de alırım ama neden varken gidip bir daha alayım..Kenara para atsam geleceğimiz için daha makul olmaz mı ? Eşim bile sen bilirsin istersen yeni alırız diyor..
Ne olur bir akıl verin takıldım kaldım.
Söylerrrrr :))) benimkine bakar mısın canım sen ne diyprsun acaba20-29 arası gelebilirsin deri. Tabiiki hemen 20 sinde gidicem canım :)) Kesin bir cinsiyet söyler inşallah o zamana
Cok mantikli.
Sen duyma kimseyi kendi keseni kendin dusuneceksin tabi ki.
Inan ummadigin masraflar cikabiliyor ne artirirsan kar senin butcen adina.
Arkadasinda oldukca zarif bir teklif yapmis bence
Hemen gelsin kontrol günü hastaneden çıkar çıkmaz yazıcam buraya cinsiyeti :)) Ters köşe yapmaz inşallah annesinin kuzusuu:)Aynen aynen tam olarak o işte
Varsa zaten görünürdü kızdır o kız
Aynı günlerdeyiz diye sordum cnm. Bende yarın gideceğim bende bi sorayim cinsiyetiyok günü gününe canım 11 haftalık oldum bugün 11+2 çıktı ultrasonda 2 gün saptı
Orda minik bir şey görünüyor ama nedir bilemedim :)) Kız olunca dümdüz oluyor sanırım benim videoda var mesela baya orasına bakıyor doktor hiçbir şey yok.Söylerrrrr :))) benimkine bakar mısın canım sen ne diyprsun acaba
Videodan orayı çekebilir misn zahmet olmazsa :) bebeğimin kayıp cinsiyetini arıyorumOrda minik bir şey görünüyor ama nedir bilemedim :)) Kız olunca dümdüz oluyor sanırım benim videoda var mesela baya orasına bakıyor doktor hiçbir şey yok.
Buyur canım :)Videodan orayı çekebilir misn zahmet olmazsa :) bebeğimin kayıp cinsiyetini arıyorum
Maşallah canim erkeğe benzettim bende doktor bişey demedi mi bende bu hafta sonu 12+2 gidicem kontrole inşallah bende böyle gorurum haftası önde gidiyor galibaAnlayanlar anlamayanlar herkes bir fikir belirtsin lütfen arkadaşlar :)) şimdiden hepinize teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?