- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Bende çok üzülürdüm adet olunca dünyam başıma yıkılırdı ailede herkesin en az 6 sene sonra olmuş büyük teyzemin 19 sene sonra.. öyle olucak diye çok korkardım ki Rabbim 1. Senemizde nasip etti bin şükür..Evetttt tabii bekledm ben kaç ay kuzumu,sonra sağlığı için dua ettim. Cinsiyet secmek lüks:)
Ayyy bende hergun cıkolata yesem bıkmam cok sevıyorum yıne :))Canım nasıl tatlı istiyor ya
Endişeli olma canım olumlu düşün bebeğini göreceğim de için mutlulukla dolsun :) Hayırlısıyla bebeğinde iyidir inşallah cinsiyetinide öğrenebilirsin :))Yarın kontrolüm var.
Nasıl uyuyacağım bilmiyorum. Cok heyecanlıyım
Insallah yavrum sağlıklıdırve her şey yolunda gider de bende sizler gibi cinsiyetini konuşuyor olurum umarım.
Yaaa keşke yazmasaydım , canın çekti şimdi yaAyyy bende hergun cıkolata yesem bıkmam cok sevıyorum yıne :))
Ben kahve cok sevıyorum sütlü nescafe onsuz gune baslamazdım ay haftalardır ıcmıyorummmm... esım az once yaptıı bardagı kafama dokucektımöyle bir ıctım ki cıkılatı da ıstedı sımdı neyse yarın yerım
Ayyyy yazz ne olcaak babyyy fıstıklı varrrrYaaa keşke yazmasaydım , canın çekti şimdi ya
Ben sabahları kahvaltı yapmazdım,güne nescafe ile başlardım ,şimdi o kadar çok özlüyorum ki ,AHH ahhh günde 3 kupa içerdimAyyy bende hergun cıkolata yesem bıkmam cok sevıyorum yıne :))
Ben kahve cok sevıyorum sütlü nescafe onsuz gune baslamazdım ay haftalardır ıcmıyorummmm... esım az once yaptıı bardagı kafama dokucektımöyle bir ıctım ki cıkılatı da ıstedı sımdı neyse yarın yerım
Benim de en korktuğum şey ister istemez ilgi azalirsa kendini boşlukta hisseder çok üzülür diye çok endişeliyim geçenlerde arkadaşım doğum yaptı bebeği gördü anne bizde alalım bebekten dedi benimde ağustos 2015 doğumlu inşallah Allahın izniyle güzel günler geciririzYa kızım tek büyüdüğü halde cocukları cooook sevıyooorrrr mesela sımdı kardesı olacak bılıyor ya gecen her bebek gördüğünde anneee yaa baksana cok tatlı dediisanki kendi cok büyük 3,5 yasında haahhaahahah kıskanclık şöyle ee evın prensesi herkes üstüne düşüyor bır an acaba yeni üyeyi benımser mi ? Bıraz endıselıyım ınsallah yasamayız yoksa ona olan ılgı asla azalmayacak
Ayy bekleyip görelimmmm heycanlı
Aynı sene kızım ay olarak büyükmüş:) ınsallah ınsallahBenim de en korktuğum şey ister istemez ilgi azalirsa kendini boşlukta hisseder çok üzülür diye çok endişeliyim geçenlerde arkadaşım doğum yaptı bebeği gördü anne bizde alalım bebekten dedi benimde ağustos 2015 doğumlu inşallah Allahın izniyle güzel günler geciririz
Ben sütlü severım ama cok yogun kahveyleeeeeee ahhhh ay nasıl ıctım yaaaaa okadar ozlemısım kıKanayan yaram kahve mi konu : ( sabah filitre kahveyle baslar bi corekle gecistirirdim kahvalti yapmazdim ben.
Sonra sayisiz nescafe turk kahvesi filitre kahve devam ederdi.
Simdi haftada 3 4 kafeinsiz turk kahvesine talim.
Biz 1 erkek 1 kiz kardesiz anneme niye durdun niye yapmadin olmuyor mu cocugun demisti teyzesi saka gibiler insanlarSaygı hak edene gösterilir! Büyüğün en özel durumda sana saygı duymuyorsa saygıszlık yapmadan lafını soyleyebılırsın. Cok ayıp ya esın bısey demedı mı?
Geçen annem dedı kı ıkıncı kardesım kız olunca olsunnnn artık 3e demısler hep ama eskıden dahaaa berbat kafalar bilirsin. Cok uzulurdum ne demek ya ben cok sevınmıstım dedı kı annemde babamda bıze asıktır. Erkegı kızı mı var bunun haddini bilmıyorlar cıdden.
He bana da derler mı dıyen olursa agzının payını verırım ama umrumda bıle olmaz.
Evet öyleler cok tuhaflar herkes kendıne baksın!Biz 1 erkek 1 kiz kardesiz anneme niye durdun niye yapmadin olmuyor mu cocugun demisti teyzesi saka gibiler insanlar
Bende yaa ama ıste tehlıke falan derken o bıle gozumu korkuttu yoksa kahveyle ask yasardım....Ben sabahları kahvaltı yapmazdım,güne nescafe ile başlardım ,şimdi o kadar çok özlüyorum ki ,AHH ahhh günde 3 kupa içerdim
Aa 2 de mi birakicaksin olmazz ole acma arayi 3.yude yap hemenEvet öyleler cok tuhaflar herkes kendıne baksın!
Utanmasalar yatak odasına bıle karısacaklar...
Ben sımdı ıkı yapıyorum yasımda musaıt ya baslarlar uc yapmıyomusun derım artıkk yeteeeeeer beee bakın işinizeee
Arayı cok acma cocuktan sogursunAa 2 de mi birakicaksin olmazz ole acma arayi 3.yude yap hemen
Tabi tabi hemen ole uzatmak olmaz arayi.yasin genc ne bekleyeceksin.Arayı cok acma cocuktan sogursunhahaahahhaahahahahahahah
Bende dıyet yaptıgım zamanlar sıseyle gezerdım harıcı aklıma gelmez bende bu hafta acayip agzım kuruyor bende anlamadım. Aklıma ne geldı yaaaKizlar ben normalde su icmem hayatta aklima gelmezdi susamazdim hic.
Bebekten sonra evdekilere bana su getirin ic diye hatirlattin demistim ama 2 gundur resmen dilim damagim kuruyor suya doyamiyorum.normal mi acaba
Niye susuyoruz ki acaba normaldir umarim.Bende dıyet yaptıgım zamanlar sıseyle gezerdım harıcı aklıma gelmez bende bu hafta acayip agzım kuruyor bende anlamadım. Aklıma ne geldı yaaa
Kızımı emzırıyorum ozellıkle ılk aylar
Kızım mememde ben esımeee yanıyorummmm allah suuuuuuuuuuu nasıl susuyoruz amaaaemzırmeyı de ozledım heee
Ikıden sonra benTabi tabi hemen ole uzatmak olmaz arayi.yasin genc ne bekleyeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?