2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evetttt tabii bekledm ben kaç ay kuzumu,sonra sağlığı için dua ettim. Cinsiyet secmek lüks:)
Bende çok üzülürdüm adet olunca dünyam başıma yıkılırdı ailede herkesin en az 6 sene sonra olmuş büyük teyzemin 19 sene sonra.. öyle olucak diye çok korkardım ki Rabbim 1. Senemizde nasip etti bin şükür..

Canım nasıl tatlı istiyor ya
Ayyy bende hergun cıkolata yesem bıkmam cok sevıyorum yıne :))
Ben kahve cok sevıyorum sütlü nescafe onsuz gune baslamazdım ay haftalardır ıcmıyorummmm... esım az once yaptıı bardagı kafama dokucektım öyle bir ıctım ki cıkılatı da ıstedı sımdı neyse yarın yerım

Yarın kontrolüm var.
Nasıl uyuyacağım bilmiyorum. Cok heyecanlıyım
Insallah yavrum sağlıklıdır ve her şey yolunda gider de bende sizler gibi cinsiyetini konuşuyor olurum umarım.
Endişeli olma canım olumlu düşün bebeğini göreceğim de için mutlulukla dolsun :) Hayırlısıyla bebeğinde iyidir inşallah cinsiyetinide öğrenebilirsin :))

Yaaa keşke yazmasaydım , canın çekti şimdi ya

Ben sabahları kahvaltı yapmazdım,güne nescafe ile başlardım ,şimdi o kadar çok özlüyorum ki ,AHH ahhh günde 3 kupa içerdim

Benim de en korktuğum şey ister istemez ilgi azalirsa kendini boşlukta hisseder çok üzülür diye çok endişeliyim geçenlerde arkadaşım doğum yaptı bebeği gördü anne bizde alalım bebekten dedi benimde ağustos 2015 doğumlu inşallah Allahın izniyle güzel günler geciririz

Kanayan yaram kahve mi konu : ( sabah filitre kahveyle baslar bi corekle gecistirirdim kahvalti yapmazdim ben.
Sonra sayisiz nescafe turk kahvesi filitre kahve devam ederdi.
Simdi haftada 3 4 kafeinsiz turk kahvesine talim.

Aynı sene kızım ay olarak büyükmüş:) ınsallah ınsallah

Kanayan yaram kahve mi konu : ( sabah filitre kahveyle baslar bi corekle gecistirirdim kahvalti yapmazdim ben.
Sonra sayisiz nescafe turk kahvesi filitre kahve devam ederdi.
Simdi haftada 3 4 kafeinsiz turk kahvesine talim.
Ben sütlü severım ama cok yogun kahveyleeeeeee ahhhh ay nasıl ıctım yaaaaa okadar ozlemısım kı bende artık haftada bır ıcerım

Biz 1 erkek 1 kiz kardesiz anneme niye durdun niye yapmadin olmuyor mu cocugun demisti teyzesi saka gibiler insanlar

Biz 1 erkek 1 kiz kardesiz anneme niye durdun niye yapmadin olmuyor mu cocugun demisti teyzesi saka gibiler insanlar
Evet öyleler cok tuhaflar herkes kendıne baksın!
Utanmasalar yatak odasına bıle karısacaklar...
Ben sımdı ıkı yapıyorum yasımda musaıt ya baslarlar uc yapmıyomusun derım artıkk yeteeeeeer beee bakın işinizeee

Ben sabahları kahvaltı yapmazdım,güne nescafe ile başlardım ,şimdi o kadar çok özlüyorum ki ,AHH ahhh günde 3 kupa içerdim
Bende yaa ama ıste tehlıke falan derken o bıle gozumu korkuttu yoksa kahveyle ask yasardım....
olsun yaa arada bır fıncan keyıf yapalım neee olcaaak yaniii

Aa 2 de mi birakicaksin olmazz ole acma arayi 3.yude yap hemen

Kizlar ben normalde su icmem hayatta aklima gelmezdi susamazdim hic.
Bebekten sonra evdekilere bana su getirin ic diye hatirlattin demistim ama 2 gundur resmen dilim damagim kuruyor suya doyamiyorum.normal mi acaba

Kizlar ben normalde su icmem hayatta aklima gelmezdi susamazdim hic.
Bebekten sonra evdekilere bana su getirin ic diye hatirlattin demistim ama 2 gundur resmen dilim damagim kuruyor suya doyamiyorum.normal mi acaba
Bende dıyet yaptıgım zamanlar sıseyle gezerdım harıcı aklıma gelmez bende bu hafta acayip agzım kuruyor bende anlamadım. Aklıma ne geldı yaaa
Kızımı emzırıyorum ozellıkle ılk aylar
Kızım mememde ben esımeee yanıyorummmm allah suuuuuuuuuuu nasıl susuyoruz amaaa emzırmeyı de ozledım heee

Niye susuyoruz ki acaba normaldir umarim.
Yaa emzirmeyi ozlemisimdir elbette ama meme yaralari geliyor aklima.yoksa unutmusum ben.
Bolede soyleyince yasli hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…