2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Maşallah canim erkeğe benzettim bende doktor bişey demedi mi bende bu hafta sonu 12+2 gidicem kontrole inşallah bende böyle gorurum haftası önde gidiyor galiba
Büyük ihtimalle kız dedi canım ama kesin demedikçe tam emin olamıyor insan :)) Benimde ultrasonda 12+2 ydi burda. Ama sata göre 11+5

Erkek olsa belli olurdu bence yokki gözükmüyor bende ekledim şimdi bir bacak arası resmi olsa gözükür yanı demekki yoook :))
Böyle alttan goruntusunu hep gosterdı ordan da bakıyordu cınsıyet degılde dr bıseyler olcup dınlıyor ben cınsıyet anlamaya calısıyorum tabı ama doktor bana bacak arasından degıl baska bıyerden anlıyorz dedı
Bakıyorum hemen

Banada bacak arasına bakıp anlıyoruz dedi demekki her doktorun stili farklı :)) Bende inceliyorum ama son kontrolde kıpır kıpırdı göremedim pek biryerlerini :)

Banada bacak arasına bakıp anlıyoruz dedi demekki her doktorun stili farklı :)) Bende inceliyorum ama son kontrolde kıpır kıpırdı göremedim pek biryerlerini :)
Kendı doktorum degldı canım perinatolog baktı ıkılıye o oyle dedı 12+2 falandım galıba bu haftalarda oraya gore soylemem dedı.. bılmıyorum kı acaba nerden bilemedımmmm meraktayımmmmmmm bakalım kendı doktorum ne soyleyecek

Burdan bısey gozukmuyor ama yandan nasıl yokmu ayrıntılı da alttan gosterdımı benım gbı ordam gordun ku
İkilide gittiğimizde video çekmemiş eşim Çünkü biz o an çok şaşırdık kendini ordan oraya atan bir bebek görünce şok geçirdik Ben bir şey söyledim doktora o da erkek istiyoruz gibi algıladı o yüzden kesin demedi diye düşünüyorum. Çünkü sonradan kız çocuğunun güzelliklerini anlattı baya emin olmasa o kadar anlatmazdı.

Aynı günlerdeyiz diye sordum cnm. Bende yarın gideceğim bende bi sorayim cinsiyeti
sor canım ben devlete gidicem test için büyük ihtimal söylemez ama sonucu aldığım zaman 12 haftalık olurum doktoruma gidince büyük ihtimal söyler anlayacağın 1 hafta var öğrenmeme ay çok heycanlı

Eklentiler

• 6358D6DE-3F95-4BED-A47A-EDDF2498F7E3.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 53
  • 3977E909-EA0A-4F0E-B535-2E9EF3AB23CE.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 55
Hayatımdaki en heyecanlı bekleyiş gerçekten :)) Erkek olursa üzülmem ama çok şaşırırım çünkü eşimle 9 senedir tanışıyoruz 1 senelik evliyiz hep bir kızımız olur diye düşündüm. Kız olursa zaten düğün bayram olur bana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…