Canım ilk iki gün yardımcı olsalar yatıp kalkmana, bebeği kucağına almaya İnan yetiyor. Ben çok talihsizdim oğlumu doğururken. Tam oğlumun doğduğu saat annemin babası vefat etmişti ve doğumdan sonra ilk 3 gün kayınvalidem ilgilenmeye çalışmıştı bizimle. Ama pek bi işe yaramamıştı. Doğum sonrası hasta bezimi bile kendim değiştirmiştim. Sütüm gelmemişti üzüntüden. doğumdan sonra 3. Gün de oğlum ağır sarılık geçirdiği için 10 gün hastane de kaldık. Ben oğlumun refakatçisiydim, e benim refakatçim yoktu. Mecbur kalınca eğilip kalkıyorsun dikişlerle. Gıkın çıkmıyor. Bir de sezaryendim. Yattığımız hastane devlet hastanesiydi ve tuvaletler bile alaturka tuvaletti. İlk günler ağlayarak giriyordum tuvaleteTecrübeli Arkadaşlar ben gurbetteyim kimsem de yok. Sezaryen olursam eğer eşim ihtiyaçlarımı karşılamaya yeter mi?
Aman yaraya gelırsek aglaya aglaya emzırdıgım gunlerr annemın dayan kızım demesı kostur kostur duşa girmelerımNiye susuyoruz ki acaba normaldir umarim.
Yaa emzirmeyi ozlemisimdir elbette ama meme yaralari geliyor aklima.yoksa unutmusum ben.
Bolede soyleyince yasli hissediyorum
Canım selam;Doğum için gelecekmisin Ankara’ya?Canım ilk iki gün yardımcı olsalar yatıp kalkmana, bebeği kucağına almaya İnan yetiyor. Ben çok talihsizdim oğlumu doğururken. Tam oğlumun doğduğu saat annemin babası vefat etmişti ve doğumdan sonra ilk 3 gün kayınvalidem ilgilenmeye çalışmıştı bizimle. Ama pek bi işe yaramamıştı. Doğum sonrası hasta bezimi bile kendim değiştirmiştim. Sütüm gelmemişti üzüntüden. doğumdan sonra 3. Gün de oğlum ağır sarılık geçirdiği için 10 gün hastane de kaldık. Ben oğlumun refakatçisiydim, e benim refakatçim yoktu. Mecbur kalınca eğilip kalkıyorsun dikişlerle. Gıkın çıkmıyor. Bir de sezaryendim. Yattığımız hastane devlet hastanesiydi ve tuvaletler bile alaturka tuvaletti. İlk günler ağlayarak giriyordum tuvaletesonra ona da alıştım. Yani diyeceğim o ki mecbur oldunmu iş başa düşüyor. Hepsinin üstesinden geliyorsun. Bebeğim iyi olsun yeter ki diyorsun.
İnş bu Doğumumda herşey yolunda gider. Hepimizin gönlündeki gibi olur herşey inş.
Insaallah tecrube ise yarar.Aman yaraya gelırsek aglaya aglaya emzırdıgım gunlerr annemın dayan kızım demesı kostur kostur duşa girmelerımama bak gülüyorummm
Ben yasamayız dıye dusunuyorum ozellıkle tecrube oldugu ıcın...bıraz emzırmeyınce sonra yapısıyor ya o his cok güzel yaaabır rahatlamaaa oluyor... delimiyim neee ınsallah sütümüz bol bol gelır
Merhaba canım evet gelmeyi planlıyorum şimdilik bir aksilik olmazsaCanım selam;Doğum için gelecekmisin Ankara’ya?
İnşallah bu doğumum çok güzel geçerMerhaba canım evet gelmeyi planlıyorum şimdilik bir aksilik olmazsa
Oo masallahhhh masallahInsaallah tecrube ise yarar.
Kizimda o kadar yagli ve boldu ki sutum cogunu sagardik ciceklere dokerdi annem gunah dokulmaz baska yere diye.
Insaallah yine bol olur hepimizin bol bol olur.
Annemin bende cokmus kardeşimde 1 damla gelmemis ona cekmesem bari.
Hakkımı geliyor yoksa kızzCanım nasıl tatlı istiyor ya
Kızlar ben kızımda almadım ama ıkı cocuk suan malummm kanguru almak ıstıyorum kullananlar var mı? Tavsıye ısterımmmmm tabi varsaa :)
Hahahaha yakısır mı bırı elımde bırı kucagımdaSenide kanguruyuda yerim
Hahahaha yakısır mı bırı elımde bırı kucagımdahahaha en cok esıme tasıtırım tabı ama cok lazım olcak yaa yuruyusle gıttıgım yerlerde
Bak sen beni böyle cok sımartıyorsun amaSana her şey yakışır kuzum sorman hata
Valla ben bu saatte indirdim mideyeAyyyy yazz ne olcaak babyyy fıstıklı varrrrama gece yemeyelım
Yoksaaaa
Valla bilmiyorum hakkımı geliyordaHakkımı geliyor yoksa kızz
Valla bende 3 farklı model vardı ama ben pek kullanamadım , bebek arabası daha kolay oldu benim için .Kızlar ben kızımda almadım ama ıkı cocuk suan malummm kanguru almak ıstıyorum kullananlar var mı? Tavsıye ısterımmmmm tabi varsaa :)
Bende bebek arabası canım ama ıkıncı de lazım bana merak ettım kullanan tavsıye varsa bakayım...Valla bende 3 farklı model vardı ama ben pek kullanamadım , bebek arabası daha kolay oldu benim için .
Hadi gözünaydın canimben sonuçları dün aldım. herşey normal. 1 ay sonra 3 lü test dedi
Saygı duyarım canım sonucta anne babanin karari bu durumSağlıklı doğan tek bi bebek varsa diğeri neden benim çocuğum olmasın diye düşünüyorum
Bana cok iyi geldi o gerçi ben bu aralar bulantidan değilde kabızdan cekiyorum. Ilacta verdi doktor ama banamisin demiyor kayisilar zeytinyaglari girla ama yok yokOnzyd aldım canım o bana hiç iyi gelmedi. İçince daha fena oldum midem köpürdü. İşte sabah serum yedim. Serum bi süre götürüyo beni. Doktora dedim bugün ilaçlar iyi gelmedi dedim senin baya ağır geçiyo dedi. Başka doktora gittim bugün. Psikoloji hem nasıl bozuluyo geçen hafta kaç kere çaresizlikten ağladım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?