O hepimiz de var ben bide kabızım üstüne üstlük ilac kullaniyorum doktorum verdi ama Allah affetsin her ictigimde vicdan yapiyorum. Onun agrisi da cok siddetli oluyor ve kasiklara vuruyor bilginedaha var adet dönemime, gazı sorma bende ondan çok var bi gün birinin yanında kaçaçak diye çok korkuyorum
Cok sükür canim bunada bulanti gecer gibi oluyor yerini kabiza birakti simdide onla savasiyorum . Esim artik diyorki bitek senin boyle geciyor bence bide ilac kullaniyorum diye vicdan yapiyorum. Bilmiyorum ne olacak benim halimKan usg onlar ıyı canım kendı degerlerımı gosterıcem. Daha gıtmem bıraz zaman gecsın oyle gıderım..
Iyıı sevındımmm ıyı olmanaaaa hadı az kaldı balayı donemıne
Chicco soft dream vardı bende sırt destekli olduğu için kolay taşınıyordu . Ona bakabilirsin. Babasling den uzak dur ama her bebek sevmiyor onu . Almıştım elimde kaldı :) bende verdim birine .Bende bebek arabası canım ama ıkıncı de lazım bana merak ettım kullanan tavsıye varsa bakayım...
Tamam canım bakarım.Chicco soft dream vardı bende sırt destekli olduğu için kolay taşınıyordu . Ona bakabilirsin. Babasling den uzak dur ama her bebek sevmiyor onu . Almıştım elimde kaldı :) bende verdim birine .
Ikı uc kuru kayısı ustune su ıc ıyı gelirCok sükür canim bunada bulanti gecer gibi oluyor yerini kabiza birakti simdide onla savasiyorum . Esim artik diyorki bitek senin boyle geciyor bence bide ilac kullaniyorum diye vicdan yapiyorum. Bilmiyorum ne olacak benim halim
Care olmadi kayısıIkı uc kuru kayısı ustune su ıc ıyı gelir
Ergonomik Kanguru olmasına dikkat et canım diğerleri bel agritiyor uzun süre tasiyamiyosun bide bacakları aşağı doğru sarkmayacak oturur pozisyonda kalmaliKızlar ben kızımda almadım ama ıkı cocuk suan malummm kanguru almak ıstıyorum kullananlar var mı? Tavsıye ısterımmmmm tabi varsaa :)
Yatmadan en son senin yazini okumustum.Canım nasıl tatlı istiyor ya
Iki kaybim oldugu icin ister istemez bir korku yasiyorum. Daha cok olumlu dusunmeye calisiyorum ama.Endişeli olma canım olumlu düşün bebeğini göreceğim de için mutlulukla dolsun :) Hayırlısıyla bebeğinde iyidir inşallah cinsiyetinide öğrenebilirsin :))
Kayıp yaşamayan birisi bile nasıl endişeleniyor senin endişe yaşanan çok çok normal.. Rabbim bu sefer kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım bebeklerimiz maşallah baya büyüdüler artık sıkı sıkı tutundular bize :))Iki kaybim oldugu icin ister istemez bir korku yasiyorum. Daha cok olumlu dusunmeye calisiyorum ama.
Rabbim hepimizin yavrusunu korusun. Sağlikla dunyaya getirip, büyütmeyi nasip etsin canim.
Tesekkur ederim❤❤
Amin insallah canimKayıp yaşamayan birisi bile nasıl endişeleniyor senin endişe yaşanan çok çok normal.. Rabbim bu sefer kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım bebeklerimiz maşallah baya büyüdüler artık sıkı sıkı tutundular bize :))
Canım ben normalde uçun bölgesine sarımsak sürerim. Gun içerisinde 2-3 defa tekrarlarım. Cok etkili oluyor.Günaydın kızlar dün dudağımda uçuk çıktı ne yapsam çabuk geçer hiç olmazdı bende bi de bebeğe zararı yoktur demi bi korku sardı beni yaşayan var mı gebeliğinde uçuk akıl verin lütfen
Ben allahın her gecesi çeşit çeşit meyveler tatlılar yiyecekler görüyorum gündüz söyleseler görmek istemem ama gece rüyamda iştahım açılıyo mide bulantısını hissetmediğim tek an uyku hali diye heraldeYatmadan en son senin yazini okumustum.
Gece rüyamda bir dolap dolusu tatlilar gordüm
Nasıl etkilendiysem
taktin sende cocugun boyunaCanım erkekler ne kadar cok cocuk sahibi olmak isteseler bile baba olma duygusunu cok geç hissediyorlar. Yavaş yavaş degisecektir emin ol.
Ben de her kontrolden sonra eşime bebiş şu cm olmuş bu cm olmuş diye keyifle anlatiyordum. Buyudugunu soyluyorum. Kalkti bana taktin sende cocugun boyuna dedi. Ayy dedim bir daha hiç soylemem keyfimi kaciriyorsun.
Bebek arabasi konusunda haklisin. En yakinin verecek olsa seve seve alirsin. Hem masraf azalmis olur. Ama verecek kimse yoksa mecbur alinmasi lazim.
Kontrollere birlikte gitmeye calisin. Göbüş de büyudükce o da meraklanacaktir
aynen ben de veremem, mal gibi kalırım. Sonra da neden cevap vermedim derimTamamen kötü niyet başka açıklaması yok canım. Bende yüzüme kötü bir şey deseler karşılık veremem omdan bana denk geliyorlar :)
göreceğiz bakalımCanım ona hala şaka gibi geliyordur hayırlıca kucağınıza alın o zaman daha farklı olur inşallah kadınlar bebek anne rahmine düştüğü an annelik duygusunu yaşamaya başlıyor ama erkekler bebeği kucaklarına aldıklarında baba moduna geçiyorlar hiç kafana takma canım benim
Bi kaç gündür benimde canım aşırı derece de tatlı istiyor yesem ayrı yemesem ayrı durduramıyorum kendimi yiyince de tatmin olmuyorum mutlaka ikinciyide istiyorumCanım nasıl tatlı istiyor ya
ayyy evet ters yazmısım doğruTam tersi canım sanırım şekil itibari ile makas kız, bıçak erkek oluyor.Oğluma hamileliğimde birisi yapmıştı bana da ilk kez o zaman duymuştum ve bıçağa oturmuştum.Şimdiki hamileliğimde makasa oturdum.Doktor %90 kız dedi değişmezse tabi
Ve Çin takvimide tuttu ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?