2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
daha var adet dönemime, gazı sorma bende ondan çok var bi gün birinin yanında kaçaçak diye çok korkuyorum
O hepimiz de var ben bide kabızım üstüne üstlük ilac kullaniyorum doktorum verdi ama Allah affetsin her ictigimde vicdan yapiyorum. Onun agrisi da cok siddetli oluyor ve kasiklara vuruyor bilgine

Kan usg onlar ıyı canım kendı degerlerımı gosterıcem. Daha gıtmem bıraz zaman gecsın oyle gıderım..
Iyıı sevındımmm ıyı olmanaaaa hadı az kaldı balayı donemıne
Cok sükür canim bunada bulanti gecer gibi oluyor yerini kabiza birakti simdide onla savasiyorum . Esim artik diyorki bitek senin boyle geciyor bence bide ilac kullaniyorum diye vicdan yapiyorum. Bilmiyorum ne olacak benim halim

Bende bebek arabası canım ama ıkıncı de lazım bana merak ettım kullanan tavsıye varsa bakayım...
Chicco soft dream vardı bende sırt destekli olduğu için kolay taşınıyordu . Ona bakabilirsin. Babasling den uzak dur ama her bebek sevmiyor onu . Almıştım elimde kaldı :) bende verdim birine .

Cok sükür canim bunada bulanti gecer gibi oluyor yerini kabiza birakti simdide onla savasiyorum . Esim artik diyorki bitek senin boyle geciyor bence bide ilac kullaniyorum diye vicdan yapiyorum. Bilmiyorum ne olacak benim halim
Ikı uc kuru kayısı ustune su ıc ıyı gelir

Kızlar ben kızımda almadım ama ıkı cocuk suan malummm kanguru almak ıstıyorum kullananlar var mı? Tavsıye ısterımmmmm tabi varsaa :)
Ergonomik Kanguru olmasına dikkat et canım diğerleri bel agritiyor uzun süre tasiyamiyosun bide bacakları aşağı doğru sarkmayacak oturur pozisyonda kalmali

Endişeli olma canım olumlu düşün bebeğini göreceğim de için mutlulukla dolsun :) Hayırlısıyla bebeğinde iyidir inşallah cinsiyetinide öğrenebilirsin :))
Iki kaybim oldugu icin ister istemez bir korku yasiyorum. Daha cok olumlu dusunmeye calisiyorum ama.
Rabbim hepimizin yavrusunu korusun. Sağlikla dunyaya getirip, büyütmeyi nasip etsin canim.
Tesekkur ederim❤❤

Iki kaybim oldugu icin ister istemez bir korku yasiyorum. Daha cok olumlu dusunmeye calisiyorum ama.
Rabbim hepimizin yavrusunu korusun. Sağlikla dunyaya getirip, büyütmeyi nasip etsin canim.
Tesekkur ederim❤❤
Kayıp yaşamayan birisi bile nasıl endişeleniyor senin endişe yaşanan çok çok normal.. Rabbim bu sefer kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım bebeklerimiz maşallah baya büyüdüler artık sıkı sıkı tutundular bize :))

Günaydın kızlar dün dudağımda uçuk çıktı ne yapsam çabuk geçer hiç olmazdı bende bi de bebeğe zararı yoktur demi bi korku sardı beni yaşayan var mı gebeliğinde uçuk akıl verin lütfen

Amin insallah canim
En son 3 hafta once gormustum. Kocaman olmustur.
Hic birakmasinlar annelerini

Canım ben normalde uçun bölgesine sarımsak sürerim. Gun içerisinde 2-3 defa tekrarlarım. Cok etkili oluyor.
Dene istersen

Yatmadan en son senin yazini okumustum.
Gece rüyamda bir dolap dolusu tatlilar gordüm
Nasıl etkilendiysem
Ben allahın her gecesi çeşit çeşit meyveler tatlılar yiyecekler görüyorum gündüz söyleseler görmek istemem ama gece rüyamda iştahım açılıyo mide bulantısını hissetmediğim tek an uyku hali diye heralde

taktin sende cocugun boyuna hiç güleceğim yoktu kız sabah sabah Kontrollere beraber gidiyoruz mecbur o götürüyo. Ben arada ilçemde devlete gidiyorum, onda da yalnız gidiyorum.
Yani alınacak mecbur. Allah vere de arkamdan milletten araba istemese, benim korkum da o

göreceğiz bakalım inşallah sorumluluk alan bir baba olur. İnşallah çocuğuyla arasında güzel bir bağ kurar. Biz 3 kız kardeş babamla o bağı kuramadık o yüzden babasına düşkün çocuklara hep hayran olmuşumdur

ayyy evet ters yazmısım doğru
bu aksam ben de deneyeyım bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…