2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
size ne güzel söylemiş doktor
benim dr 16. haftadan evvel söylenmesini doğru bulmuyor deli ediyor beni

Benim de adet düzensizliği olmuştu korunmayı bırakınca 6 aydan sonra oldu ve doktorun yumurta oluşmamış dediği ayda oldu :)

aynen ben de veremem, mal gibi kalırım. Sonra da neden cevap vermedim derim
Gece yatınca keşke böyle deseydim diye aklıma gelir hatta benim Kuzenim banyoya girmiş (erkek) duvara elini sürüyor eline bakıyor. Evde yeni olduğu için kireç kusuyor fayanslar buraları silmedin mi dedi ben şok :)) Hamile insanın evine 25 kişi toplanıp gelmeleri yetmez gibi birde temizlik kontrolü yapıyor Tabi ben yine sustum bir şey diyemedim..

Benim de adet düzensizliği olmuştu korunmayı bırakınca 6 aydan sonra oldu ve doktorun yumurta oluşmamış dediği ayda oldu :)
Ben hiç korunmadım eylülde evlendik birdahaki eylülde hamile kaldım :) Prolaktin yüksekliği varmış ondan olmamış sanırım benim.

Ben solomombaby almıştım çok rahat kullanımı 2 yaşına kadar kullandım
Bende o markayı instagramda çok gördüm herkeste var ama reklam mı yoksa gerçekten memnunlar mı anlayamamıştım. Şimdi bunu öğrendim ordan alabilirim :) Çokta güzel modelleri var.

Bende o markayı instagramda çok gördüm herkeste var ama reklam mı yoksa gerçekten memnunlar mı anlayamamıştım. Şimdi bunu öğrendim ordan alabilirim :) Çokta güzel modelleri var.
Modelleri çok güzel aynen canım bebek içinde çok rahat ergonomik kısa mesafelere ve abayla biryere gitmem gerekiyorsa bebek arabasını indir kaldır yapmaktans koy bebişi içine çık çok rahat ettim iyi ki de almışım dedim. Hatta elektrik süpürge sesinden korkuyordu oğlum temizliği kanguruda bebişle yapmışlığım bile çok war

Sana da çok geçmiş olsun canım benim, sağlıcakla doğuralım inşallah minnak bebişlerimizi

Bi kaç gündür benimde canım aşırı derece de tatlı istiyor yesem ayrı yemesem ayrı durduramıyorum kendimi yiyince de tatmin olmuyorum mutlaka ikinciyide istiyorum
Ben bir kaç kaşıkla doyuma ulaşıyorum ama tek yiyebildigim tatlı ya . Portakal yemek istedim resmen ekşi olduğu için midem bulandı .

Kızlar mide yanmasından çok çekiyorum bide hasta olacağım galiba boğazım ağrımaya başladı ne yapabilirim ne iyi gelir ilerlemeden

Kızlar mide yanmasından çok çekiyorum bide hasta olacağım galiba boğazım ağrımaya başladı ne yapabilirim ne iyi gelir ilerlemeden
Bana doktor rezene cayi yap 2 dilim zencefil at demisti mide yanmam ole gecti.hergun iciyorum.
Gripte ilk haftalarda oldum bal karabiber limon yedim kasik kasik bide doktor onerisi ile meyanballi pastil.

Ben hiç korunmadım eylülde evlendik birdahaki eylülde hamile kaldım :) Prolaktin yüksekliği varmış ondan olmamış sanırım benim.
Ben 6-7 ay korundum ama olmaması normaldi stresli bir dönemdi sınava hazırlanıyordum sınav biter bitmez oldu şükür

Gerçekten çok güzel böyle göğsünde bebeğin :)) Cinsiyeti belli olsun ondanda alıcam.

beni listeden çıkarmışsın neden ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…