2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hangi ünv mezunu ki kıskandım,tecrubeli di mi
al canım kendini tanıtmış burda

14.02.1972’de Giresun ’un Doğankent ilçesinde doğdum. İlk okul, orta okul ve lise öğrenimimi Doğankent Lisesinde tamamladım. Yüksek öğrenime 1989 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp fakültesinde başladım ve 1993 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesine yatay geçiş yaptım. 28.07.1995 tarihinde İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun oldum. 28. 12. 1995 ile 01. 12. 1998 tarihleri arasında Muş Malazgirt ilçesi Devlet Hastanesi’nde pratisyen hekim olarak görev yaptım. Aynı hastanede Başhekimlik ve Sağlık Grup Başkanlığı görevini yürüttüm.Eylül 1998 Tıpta Uzmanlık Sınavında kazanmış olduğum Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalından 11.07.2003’de Uzman olarak mezun oldum.

20 Ağustos 2003 'ten beri Eski adıyla Adana Universale Hastanesi' Yeni adıyla Özel Adana Hastanesinde Başhekim yardımcısı olarak görevime devam etmekteyim.Yabancı dil olarak İngilizce bilmekteyim. Evliyim, eşim öğretmen, bir kız ve bir erkek çocuk babasıyım

Hımmm güzel sevdim :)

Ben solomombaby almıştım çok rahat kullanımı 2 yaşına kadar kullandım
Tamam bakıyorum tesekkurler:)))
Kızlar mide yanmasından çok çekiyorum bide hasta olacağım galiba boğazım ağrımaya başladı ne yapabilirim ne iyi gelir ilerlemeden
burda baska bır ılactan bahsedılıyordu ama bana doktor rennıe verdı ve benı cok rahatlatıyor.

Gerçekten çok güzel böyle göğsünde bebeğin :)) Cinsiyeti belli olsun ondanda alıcam.
Unisex alabilrisn canım 2 .yede kullanırsın düşünüyorsan 2.yi ben bordo almıştım tek renk 2.ye kullanayım çok cafcaflı olmasın . 3.yüde düşünüyorum hepsine kullanırım artık

Arkadaşlar merhaba,
Ben de haziran annesi olucam. Damdan düşer gibi yazdım ama belki sıcağı sıcağına tecrübesi olan vardır. Sağ göğsümün altında ara ara krampa benzeyen ağrılar oluyor. Doktorum tüm batın ultrason istedi. 14 haftalık hamileyim. Riskli bir hamilelik geçirdiğim için korkuyorum. Ultrason da bebişimizi takip ediyoruz, evet. Ama tüm batın için ultrasona girmek ayrı bişiy. Tecrübesi olanlar yazarsa. Teşekkürler.

içim içimi kemirir durur ama ne fayda.. insan yapısı işte napcan..
normal zamanda bile 25 kişi gelmesi normal değil. ama insanlar ya düşünemiyor ya da özellikle yapıyorlar

konu hakkında bilgim yok maalesef. niçin riskli olarak geçiyor gebeliğiniz?

beni de listeye ekler misiiin

Bak bana da aynı şeyi dediler çünkü ölçüm yapamıyorlar.
kaç haftalık çıkıyo dedin 11 hafta dedi iyi de zaten 11-14 arası demiyo mu dedim,
sen 12 haftalık gel güzelce ölçelim dedi kağıt bişey de vermedi göremedim bebişimi

Acaba kız mı bebiş,içimden öyle geçti,bir de kızlar geriden gelir derler ya
ayyy ilk defa biri kız dedi :) benimde erkek geçiyo iilk günden beri
yok benim bebiş günü gününe sata göre canım bugün 11 di ölçmedi 12 haftalıkken gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…