2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ayyy ilk defa biri kız dedi :) benimde erkek geçiyo iilk günden beri
yok benim bebiş günü gününe sata göre canım bugün 11 di ölçmedi 12 haftalıkken gel dedi
İçimden öyle geçti ,çünkü ben 11+1’de ikili taramamı yaptırdım,hem ikili taramamı yapmıştı,hem de cinsiyetini söylemişti,o yüzden şaşırdım

Ben atayım size bakım bu çıkıntıyı gösterdi ama klitoris de olabilir ama pipi gibi dedi
Baya belli canım erkek gibi. Bize tam görüntü vermedi cinsiyet için ama bende gördüm çıkıntıyı :) galiba bu topikte erkek annesi çok olacak gibi sağlıkla gelsinler

İçimden öyle geçti ,çünkü ben 11+1’de ikili taramamı yaptırdım,hem ikili taramamı yapmıştı,hem de cinsiyetini söylemişti,o yüzden şaşırdım
ya bakmadı ki bende ekranı göremedim uzanmamla kalkmam bir oldu buranın devlet hastanesi öyle baş popo ölçtü 11 haftalık bu 12 olsun gel dedi olmadı yarın doktoruma giderim cinsiyet için :)

kızlar bu mide bulantılarını ne yapacağım 3. aydan sonra gececek dediler son 1 haftadır hiç bileyim yoktu hamile gibi bile değildim dün tekrar döndü gece bulantıdan uyanıyorum yine içim biley almıyor. bir arkadaş yazmış kabızlık için doktorum duphalac verdi işe yaramazsa bekunis draje bir tane içebilirsin dedi bende çok işe yaradı aklınızda bulunsun

kaç haftalık çıkıyo dedin 11 hafta dedi iyi de zaten 11-14 arası demiyo mu dedim,
sen 12 haftalık gel güzelce ölçelim dedi kağıt bişey de vermedi göremedim bebişimi
Bana soylenen şeyi sana da söylemişler .
Zaten bakmıştır ilk , tam ölçüm yapamadığı için haftaya gel demiştir .

Geldi canm çok şükür ara ara bulantılarım oluo nadiren.inş bulantı yaşayan herkezin geçer çok zor aklıma bile getirmek istemiyorum bulantı günlerimi
Amin canım valla kötü zamanlardı , ben hala tereddüt ederek yemek yiyorum . Zaten koku beni hala etkiliyor , iştahım olsa da kesiliyor yemek yaparken .

Bana soylenen şeyi sana da söylemişler .
Zaten bakmıştır ilk , tam ölçüm yapamadığı için haftaya gel demiştir .
uzanmamla kalkmam bir oldu neye baktığını da göremedim güzelce büyüsün gel sapma olmasın dedi gün be gün değişiyo ya oğlumda bu haftalar yapmıştı. demek adamına denk gelicen yoksa böyle git gel yoruluyosun

Unisex alabilrisn canım 2 .yede kullanırsın düşünüyorsan 2.yi ben bordo almıştım tek renk 2.ye kullanayım çok cafcaflı olmasın . 3.yüde düşünüyorum hepsine kullanırım artık
Canım ben sanki 5 tane de çocuk dünyaya getirsem hepsi kız olcak gibi geliyor bana Düşüncen doğru sonuçta eskimeyen bir şey unisex alsam iyi olur :))

Valla kuzum bende 10 dk kadar baktı ve bir çok şeyi ölçtü ama bazı ölçümler yapılmadı kesin olması için haftaya Çarşamba gel dedi. Haftaya gidersin daha kesin ölçümler yapılır , birşey olmaz

ikili için en uygun zaman ne zamanmış söyledi mi ? ben haftaya gitmeyi düşünüyorum 13+0 da geç olurmu ki

içim içimi kemirir durur ama ne fayda.. insan yapısı işte napcan..
normal zamanda bile 25 kişi gelmesi normal değil. ama insanlar ya düşünemiyor ya da özellikle yapıyorlar
Evet canım İnan annemle babam olmasa çok zorlanırdım. Ev doldu taştı hamile olduğumu öğrendiler hemen geldiler. İnsan bir düşünür bu kız rahatsız mıdır düşük tehlikesi var mıdır ? Ama yok amaç zaten zorluk olsun.

ikili için en uygun zaman ne zamanmış söyledi mi ? ben haftaya gitmeyi düşünüyorum 13+0 da geç olurmu ki
12 haftalık olunca gel dedi bana
ay ama bir yürüdüm bir yürüdüm sorma
napalım 1 hafta daha beklerim olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…