2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Eşim lafını esirgemez normalde ama od
Bende öyle diyorum canım herkes yaptığının karşılığını alsın bu hayatta kimse yaptığı ile kalmasın InşAllah

Amin canım valla kötü zamanlardı , ben hala tereddüt ederek yemek yiyorum . Zaten koku beni hala etkiliyor , iştahım olsa da kesiliyor yemek yaparken .
Benimde keskin kokular salça soğan yemeğin olmazsa olmazı yemek yaparken cam aspiratör açıyorum burnumu kapata kapata yapıyorum inş buda geçer

Ne biçim insanlar anlasam bilsem canım saygısızlık yapmamak adına sustum ama bi daha duyduğumda asla susamam kötüyse kötü olayım herkes haddini bilsin artık diyorum

Canım ben sanki 5 tane de çocuk dünyaya getirsem hepsi kız olcak gibi geliyor bana Düşüncen doğru sonuçta eskimeyen bir şey unisex alsam iyi olur :))
İstediğin ne ise o olsun Allah ım gönlüne göre versin inş aynen eskimio bebişler doğsunda kullanmak nasip olur inş

Benimde umurumda olmuycak artık canım eşim lafını esirgemez ama ilk duyunca oda şok oldu konuşamadı kötüyse kötü olalım artık şimdiye kadar iyiydik bi Allah razı olsun diyen çıkmadı birazda böyle olalım bakalım

Ay canim insallah duzelirsin. Benimde bulantim oluyor. Iştahimda azaldi. Insallah bizde bol bol yiyecegiz

Gül şekerim gül
Yakinda ona takacagim haberi yok
Her seyi yapabilirler beklerim valla.

Ne biçim insanlar anlasam bilsem canım saygısızlık yapmamak adına sustum ama bi daha duyduğumda asla susamam kötüyse kötü olayım herkes haddini bilsin artık diyorum
Haklısın canım sanki sussan kıymetin mi bilinecek? İçinden geldiği gibi söyle susma.

Hahah senin sayfanın altında bebek isim önerisi var gördün mü
Aynen canım o bile isim bul diyor resmen
ikili için en uygun zaman ne zamanmış söyledi mi ? ben haftaya gitmeyi düşünüyorum 13+0 da geç olurmu ki
Bence geç olma canım
Biz yıllar öncesinden tanıştığımız için belirlemiştik kızımız Kumsal oğlumuz Yiğit olucak inşallah :))
Çok güzell isimler
Kız için düşündüm 3,4 tane seçenek var ama erkeğe hiç düşünmedim hep kız hissettiğim ve istediğim için sanırım erkeğe bakmadım hiç
Yaa inşallah gönlüne göre olur canımm
cinsiyet belli olana kadar düşündüğümüz isimler vardı ama cinsiyet öğrendikten sonra hiç biri hoş gelmedi nedense
Daha çok fikir değiştirilir galiba
Kız olsaydı Asya olacaktı..
Erkek olduğu için Ayaz :)

Yıllar önce verilen bir karardı o zamanlar ergendik
Ama hala kulağa güzel gelen isimler

Teyzeleeeerrrr
Bugun ikili taramamiz vardi.
Bebegim saglikli cok sukur her sey yolunda
Yüzü koyun yatmisti. Zorla döndü yaramazım. Bir ara elini yüzüne koydu. Ayy içim gitti.
Allah hepimize saglikli evlatlar nasip etsin.
Kan verdim haftaya sonuçu alacagim.

Benim bebiş de cinsiyet yorumunu hak etti dimi

Eklentiler

• 20181205_123520.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 140

KIZ :) öyle hissettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…