- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Biz yıllar öncesinden tanıştığımız için belirlemiştik kızımız Kumsal oğlumuz Yiğit olucak inşallah :))Kızlar bebeğinin ismi belli olan var mı ? Bizim aklımızda iki cinsiyet içinde hiç isim yok malesef
Eşim lafını esirgemez normalde ama odSaygı hak edene gösterilir! Büyüğün en özel durumda sana saygı duymuyorsa saygıszlık yapmadan lafını soyleyebılırsın. Cok ayıp ya esın bısey demedı mı?
Geçen annem dedı kı ıkıncı kardesım kız olunca olsunnnn artık 3e demısler hep ama eskıden dahaaa berbat kafalar bilirsin. Cok uzulurdum ne demek ya ben cok sevınmıstım dedı kı annemde babamda bıze asıktır. Erkegı kızı mı var bunun haddini bilmıyorlar cıdden.
He bana da derler mı dıyen olursa agzının payını verırım ama umrumda bıle olmaz.
Bende öyle diyorum canım herkes yaptığının karşılığını alsın bu hayatta kimse yaptığı ile kalmasın InşAllahKaç yaşında insanlar Allah akıl fikir versin. Bazen lafı hakediyorlar.
Benim kayinvalidem de hayirsizsa hic olmasin demisti. Hamile kadina soylenecek söz mü bu. Bende 2 yıl ugrastım ve tedaviyle oldu. Allah bildigi gibi yapsin hepsini bos ver.
Kız için düşündüm 3,4 tane seçenek var ama erkeğe hiç düşünmedim hep kız hissettiğim ve istediğim için sanırım erkeğe bakmadım hiçKızlar bebeğinin ismi belli olan var mı ? Bizim aklımızda iki cinsiyet içinde hiç isim yok malesef
Benimde keskin kokular salça soğan yemeğin olmazsa olmazı yemek yaparken cam aspiratör açıyorum burnumu kapata kapata yapıyorum inş buda geçerAmin canım valla kötü zamanlardı , ben hala tereddüt ederek yemek yiyorum . Zaten koku beni hala etkiliyor , iştahım olsa da kesiliyor yemek yaparken .
cinsiyet belli olana kadar düşündüğümüz isimler vardı ama cinsiyet öğrendikten sonra hiç biri hoş gelmedi nedenseKızlar bebeğinin ismi belli olan var mı ? Bizim aklımızda iki cinsiyet içinde hiç isim yok malesef
Ne biçim insanlar anlasam bilsem canım saygısızlık yapmamak adına sustum ama bi daha duyduğumda asla susamam kötüyse kötü olayım herkes haddini bilsin artık diyorumGerçekten çok sinir bozucu bir şey diyememek daha kötüHiç mi düşünmez bir insan konuşurken pes diyorum! İnşallah senden uzak olurlar bu süreçte canım boşuna strese sokuyorlar seni. Kolay olmuyor öyle çocuk bizde 1 sene bekledik biliyorum beklemenin ne demek olduğunu..
İstediğin ne ise o olsun Allah ım gönlüne göre versin inş aynen eskimio bebişler doğsunda kullanmak nasip olur inşCanım ben sanki 5 tane de çocuk dünyaya getirsem hepsi kız olcak gibi geliyor banaDüşüncen doğru sonuçta eskimeyen bir şey unisex alsam iyi olur :))
Benimde umurumda olmuycak artık canım eşim lafını esirgemez ama ilk duyunca oda şok oldu konuşamadı kötüyse kötü olalım artık şimdiye kadar iyiydik bi Allah razı olsun diyen çıkmadı birazda böyle olalım bakalımSaygı hak edene gösterilir! Büyüğün en özel durumda sana saygı duymuyorsa saygıszlık yapmadan lafını soyleyebılırsın. Cok ayıp ya esın bısey demedı mı?
Geçen annem dedı kı ıkıncı kardesım kız olunca olsunnnn artık 3e demısler hep ama eskıden dahaaa berbat kafalar bilirsin. Cok uzulurdum ne demek ya ben cok sevınmıstım dedı kı annemde babamda bıze asıktır. Erkegı kızı mı var bunun haddini bilmıyorlar cıdden.
He bana da derler mı dıyen olursa agzının payını verırım ama umrumda bıle olmaz.
Kızlar bebeğinin ismi belli olan var mı ? Bizim aklımızda iki cinsiyet içinde hiç isim yok malesef
Ay canim insallah duzelirsin. Benimde bulantim oluyor. Iştahimda azaldi. Insallah bizde bol bol yiyecegizBen allahın her gecesi çeşit çeşit meyveler tatlılar yiyecekler görüyorum gündüz söyleseler görmek istemem ama gece rüyamda iştahım açılıyo mide bulantısını hissetmediğim tek an uyku hali diye heralde
taktin sende cocugun boyunahiç güleceğim yoktu kız sabah sabah Kontrollere beraber gidiyoruz mecbur o götürüyo. Ben arada ilçemde devlete gidiyorum, onda da yalnız gidiyorum.
Yani alınacak mecbur. Allah vere de arkamdan milletten araba istemese, benim korkum da o
Aynen canım nolcak sanki ilk bebek :) ikinci olsada farketmez kiErkek olsa da çok sevinirim kız olsa da kuzum o benim bakalım ne olacak:))
Aaa olur mu rüyamda bir güzel yedim sayendeAyyykeşke yazmasaydım ya .
Bende yokum yazılmamışimbeni listeden çıkarmışsın neden ki
Sağol canım deneyeceğim bebeğe bi zararı yoktur de miCanım sarımsağı ikiye böl sür.. Benimkini bir günde geçirdi
Haklısın canım sanki sussan kıymetin mi bilinecek? İçinden geldiği gibi söyle susma.Ne biçim insanlar anlasam bilsem canım saygısızlık yapmamak adına sustum ama bi daha duyduğumda asla susamam kötüyse kötü olayım herkes haddini bilsin artık diyorum
Sabah aç karnına bol ılık su iç bekle canım. Mide bulandırıyor ama ben kabız olduğumda onu yapıyorumBana cok iyi geldi o gerçi ben bu aralar bulantidan değilde kabızdan cekiyorum. Ilacta verdi doktor ama banamisin demiyor kayisilar zeytinyaglari girla ama yok yok
Aynen canım o bile isim bul diyor resmenHahah senin sayfanın altında bebek isim önerisi var gördün mü
Bence geç olma canımikili için en uygun zaman ne zamanmış söyledi mi ? ben haftaya gitmeyi düşünüyorum 13+0 da geç olurmu ki
Çok güzell isimlerBiz yıllar öncesinden tanıştığımız için belirlemiştik kızımız Kumsal oğlumuz Yiğit olucak inşallah :))
Yaa inşallah gönlüne göre olur canımmKız için düşündüm 3,4 tane seçenek var ama erkeğe hiç düşünmedim hep kız hissettiğim ve istediğim için sanırım erkeğe bakmadım hiç
Daha çok fikir değiştirilir galibacinsiyet belli olana kadar düşündüğümüz isimler vardı ama cinsiyet öğrendikten sonra hiç biri hoş gelmedi nedense
Ama hala kulağa güzel gelen isimlerKız olsaydı Asya olacaktı..
Erkek olduğu için Ayaz :)
Yıllar önce verilen bir karardı o zamanlar ergendik
Teyzeleeeerrrr
Bugun ikili taramamiz vardi.
Bebegim saglikli cok sukur her sey yolunda
Yüzü koyun yatmisti. Zorla döndü yaramazım. Bir ara elini yüzüne koydu. Ayy içim gitti.
Allah hepimize saglikli evlatlar nasip etsin.
Kan verdim haftaya sonuçu alacagim.
Benim bebiş de cinsiyet yorumunu hak etti dimi
Bi cimcime olsa fena olmaz tabiKIZ :) öyle hissettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?