2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Maşallahh canım bebeğine yanaklar tombik olucak heralde :))

Kızlar bebeğinin ismi belli olan var mı ? Bizim aklımızda iki cinsiyet içinde hiç isim yok malesef

Sevgililik zamanlarımızdan oglumuz olursa adı Mert olucak diye eşimin özel isteği var :)
Kız içinde uzun zaman öncesinden Kumsal Ada isimleri var aklımda daha güzellerini bulamazsam isimler bu şekilde :)

Maşallahh ne kdr da büyümüşler benmde yarın randevum var en son gittiğimde minicikti bukdr olucakmı merak içindeyimmm :)

Ben erkekiimm diye bağırıyor buu :))

Oyyyyy içimden Erkek geçti canım maşallah aramızda 2 gün varmış bizde bugün 12 haftalık olduk çok şükür.
Canım bu arada başkent hastanesi yazıyor dikkatimi çekti Ankaradamısın?

Kızlar bişey sorucam çalışmayan evde olan arkadaşlar gün içinde neler yapıyosunuz? Benim canım hiç ama hiç bişey yapmak istemiyor :/ Siz nasıl vakit geçiriyosunuz?

Kızlar bişey sorucam çalışmayan evde olan arkadaşlar gün içinde neler yapıyosunuz? Benim canım hiç ama hiç bişey yapmak istemiyor :/ Siz nasıl vakit geçiriyosunuz?
Ben boş kalınca kitap okuyorum canım birde örgü örüyordum ama parmağımdan minik bir kemik çıkıntısı oldu zorlamadan onu bıraktım. Bazı günler canım çok sıkılıyor çıkayım diyorum ama geçen gün otobüste bir kadın hareket halindeyken yerinden kalkıp yanıma oturmak için gelirken üstüme düştü çok sancım oldu. Otobüse binmekten korkar oldum. Herkeste dikkat etsin lütfen insanlar çok dikkatsiz

Kızlar benimde bi sorunum var Bursa’da yaşıyorum bir yılı geçti hiç alışamadım buraya, evlenip gelince ailemden uzakta kaldım ailem 8 saat uzakta ,kayınvalidemlerde birbuçuk saat var aramızda onlarlada birlikte değiliz ,ne bir arkadaşım ne bir akrabam var annemleri iki ayda bir ancak görebiliyorum ,çalışmıyorumda hep evdeyim ,o kadar zor ki... annelerine yakın olanlar uzağa gitmemiş olanlar çok şanslısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…