Ay evet canım ya insan dışarı çıkmaya korkuyor göbüşte büyümedi daha insanlar yerde vermiyor :) valla boş kalınca kitap okuyorum demişsinde ben hep boşum hahaBen boş kalınca kitap okuyorum canım birde örgü örüyordum ama parmağımdan minik bir kemik çıkıntısı oldu zorlamadan onu bıraktım. Bazı günler canım çok sıkılıyor çıkayım diyorum ama geçen gün otobüste bir kadın hareket halindeyken yerinden kalkıp yanıma oturmak için gelirken üstüme düştü çok sancım oldu. Otobüse binmekten korkar oldum. Herkeste dikkat etsin lütfen insanlar çok dikkatsiz
Benimki de böyle :)size ne güzel söylemiş doktor
benim dr 16. haftadan evvel söylenmesini doğru bulmuyor deli ediyor beni
Masallah size de canim. Saglikli olsunlar insallah.Oyyyyy içimden Erkek geçti canım maşallah aramızda 2 gün varmış bizde bugün 12 haftalık olduk çok şükür.
Canım bu arada başkent hastanesi yazıyor dikkatimi çekti Ankaradamısın?
yok canım sarımsak doğal antibiyotikSağol canım deneyeceğim bebeğe bi zararı yoktur de mi
Bende Bursa’dayım canım buluşalım biz seninle :))Kızlar benimde bi sorunum var Bursa’da yaşıyorum bir yılı geçti hiç alışamadım buraya, evlenip gelince ailemden uzakta kaldım ailem 8 saat uzakta ,kayınvalidemlerde birbuçuk saat var aramızda onlarlada birlikte değiliz ,ne bir arkadaşım ne bir akrabam var annemleri iki ayda bir ancak görebiliyorum ,çalışmıyorumda hep evdeyim ,o kadar zor ki... annelerine yakın olanlar uzağa gitmemiş olanlar çok şanslısınız
Tesekkur ederim canim❤ Bende tam net olana kadar moda girmeyi düşünmüyorum.Çok tatlı ama maşallah :)) benimkide oğluş olcak bakalım detaylı ultrasonda değişmezse haha :) aman sağlıklı olsunlarda hiç önemi yok cinsiyetin
Ben normalde evin icin de illa yapacak bir sey bulurdum. Ama simdilerde hemen yoruluyorum. Arkadasim 2 ay sonra dogum yapacak. Onun bebisine yelek orecegim. O beni oyalar biraz. Puzzle guzel vakit gecirtiyor. Kitap cok okurdum ama bur turlu kendimi veremiyorum.Kızlar bişey sorucam çalışmayan evde olan arkadaşlar gün içinde neler yapıyosunuz? Benim canım hiç ama hiç bişey yapmak istemiyor :/ Siz nasıl vakit geçiriyosunuz?
hadi yaBenimki de böyle :)
ben de bursadayımBende Bursa’dayım canım buluşalım biz seninle :))
çalışmıyorsan değerlendir işte Bursa güzel şehirdirKızlar benimde bi sorunum var Bursa’da yaşıyorum bir yılı geçti hiç alışamadım buraya, evlenip gelince ailemden uzakta kaldım ailem 8 saat uzakta ,kayınvalidemlerde birbuçuk saat var aramızda onlarlada birlikte değiliz ,ne bir arkadaşım ne bir akrabam var annemleri iki ayda bir ancak görebiliyorum ,çalışmıyorumda hep evdeyim ,o kadar zor ki... annelerine yakın olanlar uzağa gitmemiş olanlar çok şanslısınız
Bursa’da çok soğudu canım ama ben mecbur yürüyüşlere başlıcam artık 6 kilo aldımAy evet canım ya insan dışarı çıkmaya korkuyor göbüşte büyümedi daha insanlar yerde vermiyor :) valla boş kalınca kitap okuyorum demişsinde ben hep boşum hahahava bide 1 haftadır yağışlı ve soğuk temizlikte yapamıyorum bunaldım iyice
Kocaman olmustur senin bebiste emin ol. Bende en son 9 haftalikken gormustum. Simdi her yeri daha net belki oluyor.
çalışmasam bol bol uyurdum :)Kızlar bişey sorucam çalışmayan evde olan arkadaşlar gün içinde neler yapıyosunuz? Benim canım hiç ama hiç bişey yapmak istemiyor :/ Siz nasıl vakit geçiriyosunuz?
Esentepe Hastanesinde Gönül Doyranben de bursadayım
doktorun kim ?
ben de kızım için asya ismini düşünmüştüm ama kardeşim de ilerde olacak bebeği için aynı ismi düşünüyormuş anlaşamadık
Evet canım ya valla tvnin karşısında akşamı ediyorum ruhum sıkıldı bebişim nasıl sıkılıyordur kim bilirTesekkur ederim canim❤ Bende tam net olana kadar moda girmeyi düşünmüyorum.
Saglikli oldugunu bilmek benim icin cok onemli. Rabbim hepimizin yavrusunu korusun.
Ben normalde evin icin de illa yapacak bir sey bulurdum. Ama simdilerde hemen yoruluyorum. Arkadasim 2 ay sonra dogum yapacak. Onun bebisine yelek orecegim. O beni oyalar biraz. Puzzle guzel vakit gecirtiyor. Kitap cok okurdum ama bur turlu kendimi veremiyorum.
Hava guzel olsa disari cikabiliriz ama o da bu aralar zor oluyor.
Evet yaa şikayet ediyoruz ama bizimki şımarıklık resmen. Allaha şükretmemiz lazım sıcacık evimizde yatıyoruz şu dönemde. Ben daha hiç kilo almadım desem normalde almaya çok müsaitimdir ama tavuktan zehirlendiğimde baya bişey yiyemedim ondan heralde zayıfladım biraz yeni yeni toparlıyorum.Bursa’da çok soğudu canım ama ben mecbur yürüyüşlere başlıcam artık 6 kilo aldımSeviyorsan kitap okuyabilirsin sende. Çalışmayınca sıkılıyoruz ama şu dönemde çalışsam nasıl çalışılır bilmiyorum. Ben hep Yorgunum :))
Senin bebisi de gorelim insallahheyecanlandım valla senin ultrason resmini görüncee :)
Evet canım inşallah hayırlısıyla doğarlar da koyarız isimlerini :)) Mert bizde beğeniyoruz ama soyismimize Yiğit çok uygun o yüzden onu düşündük :)
Çok haklısın az öncede dedim bizim ki şımarıklıkçalışmasam bol bol uyurdum :)
internetten film izlerdim
evde ertelediğim her işi yapardım
ne güzel mis gibi kış ,hava yagmurlu battaniye altında film izlerdim ama öyle bir lüksüm olmuyor malesef
çalışmayanlara özeniyorum acıkcası
:)
valla çok zor ciddenÇok haklısın az öncede dedim bizim ki şımarıklıkAllah yardımcınız olsun hep dua ediyorum hamileyken çalışanlara. İnşallah hep rahat geçerde hamileliğiniz kolayca çalışırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?