2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ay evet canım ya insan dışarı çıkmaya korkuyor göbüşte büyümedi daha insanlar yerde vermiyor :) valla boş kalınca kitap okuyorum demişsinde ben hep boşum haha hava bide 1 haftadır yağışlı ve soğuk temizlikte yapamıyorum bunaldım iyice

Oyyyyy içimden Erkek geçti canım maşallah aramızda 2 gün varmış bizde bugün 12 haftalık olduk çok şükür.
Canım bu arada başkent hastanesi yazıyor dikkatimi çekti Ankaradamısın?
Masallah size de canim. Saglikli olsunlar insallah.
Adana'dayım canim. Burda da Baskent hastanesi var.

Bende Bursa’dayım canım buluşalım biz seninle :))

Çok tatlı ama maşallah :)) benimkide oğluş olcak bakalım detaylı ultrasonda değişmezse haha :) aman sağlıklı olsunlarda hiç önemi yok cinsiyetin
Tesekkur ederim canim❤ Bende tam net olana kadar moda girmeyi düşünmüyorum.
Saglikli oldugunu bilmek benim icin cok onemli. Rabbim hepimizin yavrusunu korusun.
Kızlar bişey sorucam çalışmayan evde olan arkadaşlar gün içinde neler yapıyosunuz? Benim canım hiç ama hiç bişey yapmak istemiyor :/ Siz nasıl vakit geçiriyosunuz?
Ben normalde evin icin de illa yapacak bir sey bulurdum. Ama simdilerde hemen yoruluyorum. Arkadasim 2 ay sonra dogum yapacak. Onun bebisine yelek orecegim. O beni oyalar biraz. Puzzle guzel vakit gecirtiyor. Kitap cok okurdum ama bur turlu kendimi veremiyorum.
Hava guzel olsa disari cikabiliriz ama o da bu aralar zor oluyor.

çalışmıyorsan değerlendir işte Bursa güzel şehirdir
parklarına git, deniz kenarına git, alışveriş merkezlerine git.
Ben de Bursadayım ancak çalışmaktan vaktim kalmıyor hiçbirşeye

Bursa’da çok soğudu canım ama ben mecbur yürüyüşlere başlıcam artık 6 kilo aldım Seviyorsan kitap okuyabilirsin sende. Çalışmayınca sıkılıyoruz ama şu dönemde çalışsam nasıl çalışılır bilmiyorum. Ben hep Yorgunum :))

Kızlar bişey sorucam çalışmayan evde olan arkadaşlar gün içinde neler yapıyosunuz? Benim canım hiç ama hiç bişey yapmak istemiyor :/ Siz nasıl vakit geçiriyosunuz?
çalışmasam bol bol uyurdum :)
internetten film izlerdim
evde ertelediğim her işi yapardım
ne güzel mis gibi kış ,hava yagmurlu battaniye altında film izlerdim ama öyle bir lüksüm olmuyor malesef
çalışmayanlara özeniyorum acıkcası
:)

ben de kızım için asya ismini düşünmüştüm ama kardeşim de ilerde olacak bebeği için aynı ismi düşünüyormuş anlaşamadık

Gönlünden geçen isim neyse onu verin bence fikirler değişebilir belki ilerde kardeşin farklı isim vericek veya kızı deil oglu olcak vs vs pişman olma sonra istediğin ismi koymadığına :)

Evet canım ya valla tvnin karşısında akşamı ediyorum ruhum sıkıldı bebişim nasıl sıkılıyordur kim bilir ona müzik falan mı dinletsem haha:))

Evet yaa şikayet ediyoruz ama bizimki şımarıklık resmen. Allaha şükretmemiz lazım sıcacık evimizde yatıyoruz şu dönemde. Ben daha hiç kilo almadım desem normalde almaya çok müsaitimdir ama tavuktan zehirlendiğimde baya bişey yiyemedim ondan heralde zayıfladım biraz yeni yeni toparlıyorum.

Çok haklısın az öncede dedim bizim ki şımarıklık Allah yardımcınız olsun hep dua ediyorum hamileyken çalışanlara. İnşallah hep rahat geçerde hamileliğiniz kolayca çalışırsınız.

Çok haklısın az öncede dedim bizim ki şımarıklık Allah yardımcınız olsun hep dua ediyorum hamileyken çalışanlara. İnşallah hep rahat geçerde hamileliğiniz kolayca çalışırsınız.
valla çok zor cidden
en zoru sabah uyanmak ve günde 100 km yol yaparak işe gidip gelıyorum
ve cok sık acıkıyorum ,aksam eve dönerken araba kullanırken tansiyonum düşüyor sanki
tesekkur ederım, herkesınkı kolay gecsın ınsallah

ev çok güzel, 15 senedir calısıyorum resmen eve hasretim :)
keyfını cıkar bence.mis gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…