- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Müzik iyi fikirEvet canım ya valla tvnin karşısında akşamı ediyorum ruhum sıkıldı bebişim nasıl sıkılıyordur kim bilirona müzik falan mı dinletsem haha:))
Benim için iyi olur canım isterim arkadaş olmak buluşmak :)Bende Bursa’dayım canım buluşalım biz seninle :))
Ayy valla allah yardımcın olsunvalla çok zor cidden
en zoru sabah uyanmak ve günde 100 km yol yaparak işe gidip gelıyorum
ve cok sık acıkıyorum ,aksam eve dönerken araba kullanırken tansiyonum düşüyor sanki
tesekkur ederım, herkesınkı kolay gecsın ınsallah
ev çok güzel, 15 senedir calısıyorum resmen eve hasretim :)
keyfını cıkar bence.mis gibi.
Dün eşimde karnıma ağzını dayamış babacıııııımmmmmm diye bağırıyo öküz gibiMüzik iyi fikirBende dinleteyim.
Eşim çalışıyor canım sabah gidip akşam geliyor anca ben otobüsleri bilmiyorum semtlerini metroyu kullanabiliyorum sadece tek başıma olunca çıkmakta istemiyorumçalışmıyorsan değerlendir işte Bursa güzel şehirdir
parklarına git, deniz kenarına git, alışveriş merkezlerine git.
Ben de Bursadayım ancak çalışmaktan vaktim kalmıyor hiçbirşeye
sanırım 5-6 ay ara verebileceğim daha fazlası mumkun değilAyy valla allah yardımcın olsundoğumdan sonra çalışcakmısın peki canım? İnşallah bebişin çoook uslu olurda evde ona bakarken evin tadını çıkarırsın.
Ayyyy catladım gülmektennnDün eşimde karnıma ağzını dayamış babacıııııımmmmmm diye bağırıyo öküz gibisus be çocuğu korkutcaksın uyuyodur falan dedim nasıl bağırıyo hey allahım
Bende ailemden uzaktayim canim. Evlenince başka bir sehire geldim. Ben ilk zamanlar her gun disari cikiyordum her yeri ogreneyim diye. Bir kere ciktin mi gerisi geliyor. Yeni yerler ogrenmek keyifli oluyor.Eşim çalışıyor canım sabah gidip akşam geliyor anca ben otobüsleri bilmiyorum semtlerini metroyu kullanabiliyorum sadece tek başıma olunca çıkmakta istemiyorum
O 6 ay sana çok güzel keyifli geçer inşallah canımm :)sanırım 5-6 ay ara verebileceğim daha fazlası mumkun değil
insallah hepmııznkı uslu olsun:)
Valla dudaklarını karnıma dayadı titreşimli şekilde söylüyo bide çocum kim bilir napmıştırAyyyy catladım gülmektennndurduramiyorum kendimi.
Cok alem bu yeni nesil babalar
Ben adapte olamadım canım evlenmeden önce baya aktiftim okul, dershane işe girmeden evlendim buraya gelince işte bulamadım, kendi kendime olunca kapattım iyice kendimi ,eşimle geziyoruz haftasonları ama evet dediğin gibi bu ulaşım programlarından bulup gezebilirim, kurs istedim oda olmadı. Sen kaç yıldır ayrısın canım alıştın mı ailenden ayrı olmayaBende ailemden uzaktayim canim. Evlenince başka bir sehire geldim. Ben ilk zamanlar her gun disari cikiyordum her yeri ogreneyim diye. Bir kere ciktin mi gerisi geliyor. Yeni yerler ogrenmek keyifli oluyor.
Internetten otobus ve dolmus guzargahlarini arastirdim hep.
Simdi bir yere nasil gidilir bana soruyorlar
Ben medikabile gidiyorum canım Oktay Altun’aben de bursadayım
doktorun kim ?
Kız gibi geldi bana :)Teyzeleeeerrrr
Bugun ikili taramamiz vardi.
Bebegim saglikli cok sukur her sey yolunda
Yüzü koyun yatmisti. Zorla döndü yaramazım. Bir ara elini yüzüne koydu. Ayy içim gitti.
Allah hepimize saglikli evlatlar nasip etsin.
Kan verdim haftaya sonuçu alacagim.
Benim bebiş de cinsiyet yorumunu hak etti dimi
Ben balkon kapısı, cam falan açsam da bana kokuyor.Benimde keskin kokular salça soğan yemeğin olmazsa olmazı yemek yaparken cam aspiratör açıyorum burnumu kapata kapata yapıyorum inş buda geçer
Öyle diyorsan içim hafiflerAaa olur mu rüyamda bir güzel yedim sayendeNormalde hic aklima gelmez.
kızlar canım sıkıldı herkese hemen hemen yorum yapmaya çalıştım ama doktor bana nub üzerinden yorum yapılabilecek bi foto vermedi maalesef :) bende diyorum ki şöyle içinden kimin ne geçiyosa söylesin bakayım benim içimden geçenle aynı mı çıkıyor
Oyyy maşallahTeyzeleeeerrrr
Bugun ikili taramamiz vardi.
Bebegim saglikli cok sukur her sey yolunda
Yüzü koyun yatmisti. Zorla döndü yaramazım. Bir ara elini yüzüne koydu. Ayy içim gitti.
Allah hepimize saglikli evlatlar nasip etsin.
Kan verdim haftaya sonuçu alacagim.
Benim bebiş de cinsiyet yorumunu hak etti dimi
Kuzum hiç anlamam , normalde hislerim de kuvvetlidir ama bu hamileliğim de resmen hissizleştim ben yakızlar canım sıkıldı herkese hemen hemen yorum yapmaya çalıştım ama doktor bana nub üzerinden yorum yapılabilecek bi foto vermedi maalesef :) bende diyorum ki şöyle içinden kimin ne geçiyosa söylesin bakayım benim içimden geçenle aynı mı çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?