2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayy valla allah yardımcın olsun doğumdan sonra çalışcakmısın peki canım? İnşallah bebişin çoook uslu olurda evde ona bakarken evin tadını çıkarırsın.

çalışmıyorsan değerlendir işte Bursa güzel şehirdir
parklarına git, deniz kenarına git, alışveriş merkezlerine git.
Ben de Bursadayım ancak çalışmaktan vaktim kalmıyor hiçbirşeye
Eşim çalışıyor canım sabah gidip akşam geliyor anca ben otobüsleri bilmiyorum semtlerini metroyu kullanabiliyorum sadece tek başıma olunca çıkmakta istemiyorum

Ayy valla allah yardımcın olsun doğumdan sonra çalışcakmısın peki canım? İnşallah bebişin çoook uslu olurda evde ona bakarken evin tadını çıkarırsın.
sanırım 5-6 ay ara verebileceğim daha fazlası mumkun değil
insallah hepmııznkı uslu olsun:)

Ben de çalışıyorum çokta rahat işim ama ona rağmen çok zorlanıyorum hele ki ilk 2.5 ay çok zordu sürekli halsizlik olduğu için .. bu hafta rapor aldım biraz kendime geleym diye grip oldm malesef .. doğumdan sonra da ücretlileri kullanıp sonrasına bakacağm elimden geldiğince iznimi uzatmayı planlıyorum

Eşim çalışıyor canım sabah gidip akşam geliyor anca ben otobüsleri bilmiyorum semtlerini metroyu kullanabiliyorum sadece tek başıma olunca çıkmakta istemiyorum
Bende ailemden uzaktayim canim. Evlenince başka bir sehire geldim. Ben ilk zamanlar her gun disari cikiyordum her yeri ogreneyim diye. Bir kere ciktin mi gerisi geliyor. Yeni yerler ogrenmek keyifli oluyor.
Internetten otobus ve dolmus guzargahlarini arastirdim hep.
Simdi bir yere nasil gidilir bana soruyorlar

Ben adapte olamadım canım evlenmeden önce baya aktiftim okul, dershane işe girmeden evlendim buraya gelince işte bulamadım, kendi kendime olunca kapattım iyice kendimi ,eşimle geziyoruz haftasonları ama evet dediğin gibi bu ulaşım programlarından bulup gezebilirim, kurs istedim oda olmadı. Sen kaç yıldır ayrısın canım alıştın mı ailenden ayrı olmaya

Kız gibi geldi bana :)

Benimde keskin kokular salça soğan yemeğin olmazsa olmazı yemek yaparken cam aspiratör açıyorum burnumu kapata kapata yapıyorum inş buda geçer
Ben balkon kapısı, cam falan açsam da bana kokuyor.
Kızımda sevmiyor iyi ki, salçalı ağır yemekler, aperatif şeylerle kurtarıyoruz günü.

kızlar canım sıkıldı herkese hemen hemen yorum yapmaya çalıştım ama doktor bana nub üzerinden yorum yapılabilecek bi foto vermedi maalesef :) bende diyorum ki şöyle içinden kimin ne geçiyosa söylesin bakayım benim içimden geçenle aynı mı çıkıyor

Eklentiler

• CYMERA_20181205_151950.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 62
  • CYMERA_20181205_151921.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 74

Bu nub işlerinden hiç anlamam ama sadece içimden geçeni söylemek istiyorum
Bence Erkek

Oyyy maşallah
Kocaman olmuş , tahmin de hiç iyi değilimdir :)))

Kuzum hiç anlamam , normalde hislerim de kuvvetlidir ama bu hamileliğim de resmen hissizleştim ben ya her şeye karşı resmen. O yüzden tahmin yerine Allah o güzel gönlüne göre versin diyorum içinden geçen neyse onu nasip kılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…