teşekkür ederimmBu nub işlerinden hiç anlamam ama sadece içimden geçeni söylemek istiyorum
Bence Erkek
oyyy sağol canım benm sağ salim olsun oğlan bizim kız biziiimmmmKuzum hiç anlamam , normalde hislerim de kuvvetlidir ama bu hamileliğim de resmen hissizleştim ben yaher şeye karşı resmen. O yüzden tahmin yerine Allah o güzel gönlüne göre versin diyorum içinden geçen neyse onu nasip kılsın
Benimde evlenmeden once okul ve iş hayatimdan dolayi hic bos zamanim olmazdi.Ben adapte olamadım canım evlenmeden önce baya aktiftim okul, dershane işe girmeden evlendim buraya gelince işte bulamadım, kendi kendime olunca kapattım iyice kendimi ,eşimle geziyoruz haftasonları ama evet dediğin gibi bu ulaşım programlarından bulup gezebilirim, kurs istedim oda olmadı. Sen kaç yıldır ayrısın canım alıştın mı ailenden ayrı olmaya
teşekkür ederimm
oyyy sağol canım benm sağ salim olsun oğlan bizim kız biziiimmmm
Tatlım hayırlısı olsun ama bence kızkızlar canım sıkıldı herkese hemen hemen yorum yapmaya çalıştım ama doktor bana nub üzerinden yorum yapılabilecek bi foto vermedi maalesef :) bende diyorum ki şöyle içinden kimin ne geçiyosa söylesin bakayım benim içimden geçenle aynı mı çıkıyor
Bunu hiç unutmam artik aklima geldikce gülerimValla dudaklarını karnıma dayadı titreşimli şekilde söylüyo bide çocum kim bilir napmıştırben ona klasik müzik dinletiyimde kendine gelsin yavrucak
Oğlumla ilgilenmekten canımın sıkılmasına vakit bulamıyorumKızlar bişey sorucam çalışmayan evde olan arkadaşlar gün içinde neler yapıyosunuz? Benim canım hiç ama hiç bişey yapmak istemiyor :/ Siz nasıl vakit geçiriyosunuz?
Kız - erkek başabaş gidiyor galibaKız gibi geldi bana :)
Kızlar bebeğim çok iyi çok şükür11+6 çıktı gelişimi. Boyu 5 cmdi.kıpır kıpırdı meleğim 2li testimizi de yaptırdık. Ense kalınlığı 1 mm çıktı. Çok iyi dedi drum. Kanımı da verdim sonucu 10 gün sonra çıkacakmış. Kalbi 162 atıyordu bebeğimin hatta cinsiyet tahmininde bile bulundu. %70 kız ama daha çok erken biraz daha bekleyelim dedi
Ay Allahım nasıl mutluyum anlatamam kızlar. Belirtilerim kayboldu diye çok korkuyordum. Oğluma hamileyken çok kötüydüm. Bulantı tansiyon falan. Bunda herşey bir anda kesilince korktum bişey olmuştur diye. Drum her gebelik farklıdır bu bebişin mülayim olacak demek ki annesi dedi
Ne işle meşgulsün canım ?Ben de çalışıyorum çokta rahat işim ama ona rağmen çok zorlanıyorum hele ki ilk 2.5 ay çok zordu sürekli halsizlik olduğu için .. bu hafta rapor aldım biraz kendime geleym diye grip oldm malesef .. doğumdan sonra da ücretlileri kullanıp sonrasına bakacağm elimden geldiğince iznimi uzatmayı planlıyorum
Kızlar bebeğim çok iyi çok şükür11+6 çıktı gelişimi. Boyu 5 cmdi.kıpır kıpırdı meleğim 2li testimizi de yaptırdık. Ense kalınlığı 1 mm çıktı. Çok iyi dedi drum. Kanımı da verdim sonucu 10 gün sonra çıkacakmış. Kalbi 162 atıyordu bebeğimin hatta cinsiyet tahmininde bile bulundu. %70 kız ama daha çok erken biraz daha bekleyelim dedi
Ay Allahım nasıl mutluyum anlatamam kızlar. Belirtilerim kayboldu diye çok korkuyordum. Oğluma hamileyken çok kötüydüm. Bulantı tansiyon falan. Bunda herşey bir anda kesilince korktum bişey olmuştur diye. Drum her gebelik farklıdır bu bebişin mülayim olacak demek ki annesi dedi
Bence kız :)kızlar canım sıkıldı herkese hemen hemen yorum yapmaya çalıştım ama doktor bana nub üzerinden yorum yapılabilecek bi foto vermedi maalesef :) bende diyorum ki şöyle içinden kimin ne geçiyosa söylesin bakayım benim içimden geçenle aynı mı çıkıyor
UçuğunSağol canım deneyeceğim bebeğe bi zararı yoktur de mi
sarımsak bişey olmaz canım sağol da eksik yazdım ben uçuğun bi zararı olmaz de miyok canım sarımsak doğal antibiyotik
Ay ne güzel zorlanmıyorsun oğluma yapmasam akşam koca bekler yemek iştahlı bir eşim war ağır yeneklere de bayılır kendileri idare etmeye çalışıyorum işteBen balkon kapısı, cam falan açsam da bana kokuyor.
Kızımda sevmiyor iyi ki, salçalı ağır yemekler, aperatif şeylerle kurtarıyoruz günü.
Canım ben anlamam sadece his olarak söylicem erkek hissettimkızlar canım sıkıldı herkese hemen hemen yorum yapmaya çalıştım ama doktor bana nub üzerinden yorum yapılabilecek bi foto vermedi maalesef :) bende diyorum ki şöyle içinden kimin ne geçiyosa söylesin bakayım benim içimden geçenle aynı mı çıkıyor
Film izliyorum çoğunlukla çizgi filmKızlar bişey sorucam çalışmayan evde olan arkadaşlar gün içinde neler yapıyosunuz? Benim canım hiç ama hiç bişey yapmak istemiyor :/ Siz nasıl vakit geçiriyosunuz?
Eşim geç geliyor , dışarı da yiyor çoğunlukla .Ay ne güzel zorlanmıyorsun oğluma yapmasam akşam koca bekler yemek iştahlı bir eşim war ağır yeneklere de bayılır kendileri idare etmeye çalışıyorum işte
Maşallah bebişine fındık kurdu çok tatlı olmuş ay uslu olsunlar inş hepsi zorlamasınlar bizi oğlum çok sakindi bebekliği de şimdide bu beni zorlar ikinci fena olur diyorlar doğunca görcez bakalımKızlar bebeğim çok iyi çok şükür11+6 çıktı gelişimi. Boyu 5 cmdi.kıpır kıpırdı meleğim 2li testimizi de yaptırdık. Ense kalınlığı 1 mm çıktı. Çok iyi dedi drum. Kanımı da verdim sonucu 10 gün sonra çıkacakmış. Kalbi 162 atıyordu bebeğimin hatta cinsiyet tahmininde bile bulundu. %70 kız ama daha çok erken biraz daha bekleyelim dedi
Oda iyimişEşim geç geliyor , dışarı da yiyor çoğunlukla .
Valla evde olduğu zaman söyleniyor yemek için ama yapacak halim olsa zaten yaparım iki canlı halimle kendimi aç bırakmam :) iki güzel söze kalkıp kendine birşeyler yapıyor ...
Bize ileride canımızın sıkılmasına vakit bulamıcağımızı hatırlattın kuzum haha :)) Bu vaktin değerini bilelim bence demi :)Oğlumla ilgilenmekten canımın sıkılmasına vakit bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?