2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bu nub işlerinden hiç anlamam ama sadece içimden geçeni söylemek istiyorum
Bence Erkek
teşekkür ederimm
oyyy sağol canım benm sağ salim olsun oğlan bizim kız biziiimmmm

Benimde evlenmeden once okul ve iş hayatimdan dolayi hic bos zamanim olmazdi.
4 yildir evliyim. Alıştım diyebilirim. Evlendigim ilk sene kosgeb'in kursu vardi ona gitmistim. Arkadaslarim oldu. Komsularim da cok iyi.
Bi yerden baslamak lazim. Ilk baslarda nefret ediyorum bu sehirden derken sonradan sevmeye basladim.
Zamanla her sey yoluna girer emin ol. Bir bakmişsin oralı olmuşsun

Tatlım hayırlısı olsun ama bence kız

Valla dudaklarını karnıma dayadı titreşimli şekilde söylüyo bide çocum kim bilir napmıştır ben ona klasik müzik dinletiyimde kendine gelsin yavrucak
Bunu hiç unutmam artik aklima geldikce gülerim
Yavrum benim, babayla iyi bir tanisma olmus.
Rahatlasın biraz icerde.

Kızlar bebeğim çok iyi çok şükür 11+6 çıktı gelişimi. Boyu 5 cmdi.kıpır kıpırdı meleğim 2li testimizi de yaptırdık. Ense kalınlığı 1 mm çıktı. Çok iyi dedi drum. Kanımı da verdim sonucu 10 gün sonra çıkacakmış. Kalbi 162 atıyordu bebeğimin hatta cinsiyet tahmininde bile bulundu. %70 kız ama daha çok erken biraz daha bekleyelim dedi
Ay Allahım nasıl mutluyum anlatamam kızlar. Belirtilerim kayboldu diye çok korkuyordum. Oğluma hamileyken çok kötüydüm. Bulantı tansiyon falan. Bunda herşey bir anda kesilince korktum bişey olmuştur diye. Drum her gebelik farklıdır bu bebişin mülayim olacak demek ki annesi dedi

Eklentiler

• 518DD4DB-6B0D-4682-A785-38F9B140AB23.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 118

Maşallahhhh gözün aydınn :)

Ne işle meşgulsün canım ?

Hadi gözünaydın canım benimde kontrolüm yarın ikilitesti yaparlarmı die emin olamıyordum günlerimiz aynıymış yaparlar inş. :):)

Bence kız :)

Ben balkon kapısı, cam falan açsam da bana kokuyor.
Kızımda sevmiyor iyi ki, salçalı ağır yemekler, aperatif şeylerle kurtarıyoruz günü.
Ay ne güzel zorlanmıyorsun oğluma yapmasam akşam koca bekler yemek iştahlı bir eşim war ağır yeneklere de bayılır kendileri idare etmeye çalışıyorum işte

Canım ben anlamam sadece his olarak söylicem erkek hissettim

Kızlar bişey sorucam çalışmayan evde olan arkadaşlar gün içinde neler yapıyosunuz? Benim canım hiç ama hiç bişey yapmak istemiyor :/ Siz nasıl vakit geçiriyosunuz?
Film izliyorum çoğunlukla çizgi film
Belgesel , animasyon film geçiyor günler .
Arada bir uyuyorum böyle akşam oluyor zaten .

Ay ne güzel zorlanmıyorsun oğluma yapmasam akşam koca bekler yemek iştahlı bir eşim war ağır yeneklere de bayılır kendileri idare etmeye çalışıyorum işte
Eşim geç geliyor , dışarı da yiyor çoğunlukla .
Valla evde olduğu zaman söyleniyor yemek için ama yapacak halim olsa zaten yaparım iki canlı halimle kendimi aç bırakmam :) iki güzel söze kalkıp kendine birşeyler yapıyor ...

Maşallah bebişine fındık kurdu çok tatlı olmuş ay uslu olsunlar inş hepsi zorlamasınlar bizi oğlum çok sakindi bebekliği de şimdide bu beni zorlar ikinci fena olur diyorlar doğunca görcez bakalım

Oda iyimişbiraz destek olsun bulantılarımın olduğu dönemde bende makarnayla geçiştirdim valla idare edicekler mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…