2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Film izliyorum çoğunlukla çizgi film
Belgesel , animasyon film geçiyor günler .
Arada bir uyuyorum böyle akşam oluyor zaten .
Zaten kızçe var bide onunla uğraşmıyomusun :)) valla benim ablamın 3 yaşında kızı var bi dk bile durmuyor inanılmaz hareketlii.

Bize ileride canımızın sıkılmasına vakit bulamıcağımızı hatırlattın kuzum haha :)) Bu vaktin değerini bilelim bence demi :)

Aynen o dediğinden çocuktan sonra çocuktan önce neler yaptığına dair pek birşey hatırlanmıyor sanki o zaten hayatında hep varmış gibi oluyor :)

Gönlünden geçen isim neyse onu verin bence fikirler değişebilir belki ilerde kardeşin farklı isim vericek veya kızı deil oglu olcak vs vs pişman olma sonra istediğin ismi koymadığına :)
Haklısın canım ama insan yine de onun da gönlü olsun istiyor. Daha güzel bir isim bulamazsam koyacam :)

Hayırlı günler hanimlar

Bugün kontrolüm vardı. Bebegim çok hareketliydi maşallah. Sağlığına iyi dedi şükür. Cinsiyeti sordum ve baktı erken dedi kaçıncı hamileligin daha öncekiler neydi dedi. Bende 2 oğlum var güldü buda kız dedi. Ama erken bir dahakine olanda diyebilirim ondan umutlanma dedi.
Ay ben çok sevindim. İçimde bişeyler oldu anlatamam.

Bize ileride canımızın sıkılmasına vakit bulamıcağımızı hatırlattın kuzum haha :)) Bu vaktin değerini bilelim bence demi :)
Kesinlikle canım doğduktan sonra bütğn hayatın evladın oluo onun üstüne kuruyorsun tüm hayatını çok uslu bir oğlum var ama bensiz durmaz asla tuvalete giderken bile nereye gidiyosun gitme dio

İnş. doğru tahminde bulunmuştur dr. Allah gönlüne göre versinn

size ne güzel söylemiş doktor
benim dr 16. haftadan evvel söylenmesini doğru bulmuyor deli ediyor beni
Ben bu pazartesi gittim doktora,14 haftalık dedi 2 kez baktı ve kız dedi.Erken öğrendim ama sonradan değişirse diye de endişeleniyorum.16.hafta daha garanti olur.Bir de ocağın ilk haftası gel dedi.Zaman geçmez artık.

Zaten kızçe var bide onunla uğraşmıyomusun :)) valla benim ablamın 3 yaşında kızı var bi dk bile durmuyor inanılmaz hareketlii.
Benim kızım çok hareketli ama yaramaz değil teyzesi :) yemeğini yer kendi başına oyununu oynar. Cizgi film izliyor arada , akşama doğru alıştırmalıkla birlikte animasyon açıyorum izliyoruz birlikte .

Gözun aydin canim. Saglikla buyusun. Masallah
Benimde bugun kontrolum vardi. Mutluluktan uçuyorum.

genelde değişmiyor ama ya
bir de bizimki tüp bebek doktor zaten biliyor cinsiyeti
yani 12-13 de söyleyebilirdi:)

ooo ocagın ılk haftası baya uzun evet

Oda iyimişbiraz destek olsun bulantılarımın olduğu dönemde bende makarnayla geçiştirdim valla idare edicekler mecbur
Etmeli zaten ya, dayamislar kadının sırtına evin ve çocukların bütün yükünü az idarede etsinler bir zahmet

Gözun aydin. Saglikli olsun insallah. Kız olursa gercekten super olur

Evet beklicez ama öğrendik mi kesin öğrenicez :)
Ben 6 gün sonra öğrencem umarım
Az kalmıs senın:)
inş gönlünden gecen olur
benim içime hep erkek doğuyor daha çevremden de bir kere kız hissediyoruz diyen olmadı:)
gönlümden gecen de önce sağlıklı tabiki sonrasında da kız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…