Zaten kızçe var bide onunla uğraşmıyomusun :)) valla benim ablamın 3 yaşında kızı var bi dk bile durmuyor inanılmaz hareketlii.Film izliyorum çoğunlukla çizgi film
Belgesel , animasyon film geçiyor günler .
Arada bir uyuyorum böyle akşam oluyor zaten .
Bize ileride canımızın sıkılmasına vakit bulamıcağımızı hatırlattın kuzum haha :)) Bu vaktin değerini bilelim bence demi :)
Haklısın canım ama insan yine de onun da gönlü olsun istiyor. Daha güzel bir isim bulamazsam koyacam :)Gönlünden geçen isim neyse onu verin bence fikirler değişebilir belki ilerde kardeşin farklı isim vericek veya kızı deil oglu olcak vs vs pişman olma sonra istediğin ismi koymadığına :)
Genital bölge de çıkmadığı sürece zararı yok ye biliyorum canımUçuğun
sarımsak bişey olmaz canım sağol da eksik yazdım ben uçuğun bi zararı olmaz de mi
Kesinlikle canım doğduktan sonra bütğn hayatın evladın oluo onun üstüne kuruyorsun tüm hayatını çok uslu bir oğlum var ama bensiz durmaz asla tuvalete giderken bile nereye gidiyosun gitme dioBize ileride canımızın sıkılmasına vakit bulamıcağımızı hatırlattın kuzum haha :)) Bu vaktin değerini bilelim bence demi :)
Hayırlı günler hanimlar
Bugün kontrolüm vardı. Bebegim çok hareketliydi maşallah. Sağlığına iyi dedi şükür. Cinsiyeti sordum ve baktı erken dedi kaçıncı hamileligin daha öncekiler neydi dedi. Bende 2 oğlum var güldü buda kız dedi. Ama erken bir dahakine olanda diyebilirim ondan umutlanma dedi.
Ay ben çok sevindim. İçimde bişeyler oldu anlatamam.
Ben bu pazartesi gittim doktora,14 haftalık dedi 2 kez baktı ve kız dedi.Erken öğrendim ama sonradan değişirse diye de endişeleniyorum.16.hafta daha garanti olur.size ne güzel söylemiş doktor
benim dr 16. haftadan evvel söylenmesini doğru bulmuyor deli ediyor beni
Bu nub işlerinden hiç anlamam ama sadece içimden geçeni söylemek istiyorum
Bence Erkek
İnşallah içinden geçen olur, daha da önemlisi hayırlısı neyse o olsun, sağlıklı olsun canım
4 kişi erkek dedi çevremdeki 2 kişi de erkek hissediyorum diyo etti 6 erkek 2 kızCanım ben anlamam sadece his olarak söylicem erkek hissettim
Benim kızım çok hareketli ama yaramaz değil teyzesi :) yemeğini yer kendi başına oyununu oynar. Cizgi film izliyor arada , akşama doğru alıştırmalıkla birlikte animasyon açıyorum izliyoruz birlikte .Zaten kızçe var bide onunla uğraşmıyomusun :)) valla benim ablamın 3 yaşında kızı var bi dk bile durmuyor inanılmaz hareketlii.
Gözun aydin canim. Saglikla buyusun. MasallahKızlar bebeğim çok iyi çok şükür11+6 çıktı gelişimi. Boyu 5 cmdi.kıpır kıpırdı meleğim 2li testimizi de yaptırdık. Ense kalınlığı 1 mm çıktı. Çok iyi dedi drum. Kanımı da verdim sonucu 10 gün sonra çıkacakmış. Kalbi 162 atıyordu bebeğimin hatta cinsiyet tahmininde bile bulundu. %70 kız ama daha çok erken biraz daha bekleyelim dedi
Ay Allahım nasıl mutluyum anlatamam kızlar. Belirtilerim kayboldu diye çok korkuyordum. Oğluma hamileyken çok kötüydüm. Bulantı tansiyon falan. Bunda herşey bir anda kesilince korktum bişey olmuştur diye. Drum her gebelik farklıdır bu bebişin mülayim olacak demek ki annesi dedi
genelde değişmiyor ama yaBen bu pazartesi gittim doktora,14 haftalık dedi 2 kez baktı ve kız dedi.Erken öğrendim ama sonradan değişirse diye de endişeleniyorum.16.hafta daha garanti olur.Bir de ocağın ilk haftası gel dedi.Zaman geçmez artık.
Etmeli zaten ya, dayamislar kadının sırtına evin ve çocukların bütün yükünü az idarede etsinler bir zahmetOda iyimişbiraz destek olsun bulantılarımın olduğu dönemde bende makarnayla geçiştirdim valla idare edicekler mecbur
Saol canım iyim çok şükür sen nasılsın daha gitmedim kuzum önümüzde ki hafta salı yada çarşamba gidicem inş öğrenirim
Gözun aydin. Saglikli olsun insallah. Kız olursa gercekten super olurHayırlı günler hanimlar
Bugün kontrolüm vardı. Bebegim çok hareketliydi maşallah. Sağlığına iyi dedi şükür. Cinsiyeti sordum ve baktı erken dedi kaçıncı hamileligin daha öncekiler neydi dedi. Bende 2 oğlum var güldü buda kız dedi. Ama erken bir dahakine olanda diyebilirim ondan umutlanma dedi.
Ay ben çok sevindim. İçimde bişeyler oldu anlatamam.
Aynen wala tek yaptıkları çalışmak biz çalışıp ev işleri yapıp birde çocukla ilgileniyoruz yardım şartEtmeli zaten ya, dayamislar kadının sırtına evin ve çocukların bütün yükünü az idarede etsinler bir zahmet
Evet beklicez ama öğrendik mi kesin öğrenicez :)hadi ya
baya öğrenen olmus ama 13-14 . haftada
biz daha bekleyeceğiz desene:)
Az kalmıs senın:)Evet beklicez ama öğrendik mi kesin öğrenicez :)
Ben 6 gün sonra öğrencem umarım
Ben de iyiyim canım çok şükür.Saol canım iyim çok şükür sen nasılsın daha gitmedim kuzum önümüzde ki hafta salı yada çarşamba gidicem inş öğrenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?