Amin canım benim ilk haber vericem yer burası zatenBen de iyiyim canım çok şükür.
Hadi hayırlısı..Güzel haberlerini bekliyorum.
Yaşadığımız yerde apartman hiç komşu edinemedim ,inşallah zamanla bende sen gibi düşünürüm canım bende severim ,zaten bebeğim olsun hersey değişir onunlaBenimde evlenmeden once okul ve iş hayatimdan dolayi hic bos zamanim olmazdi.
4 yildir evliyim. Alıştım diyebilirim. Evlendigim ilk sene kosgeb'in kursu vardi ona gitmistim. Arkadaslarim oldu. Komsularim da cok iyi.
Bi yerden baslamak lazim. Ilk baslarda nefret ediyorum bu sehirden derken sonradan sevmeye basladim.
Zamanla her sey yoluna girer emin ol. Bir bakmişsin oralı olmuşsun
İnşallah dediğin gibi olur canımgenelde değişmiyor ama ya
bir de bizimki tüp bebek doktor zaten biliyor cinsiyeti
yani 12-13 de söyleyebilirdi:)
ooo ocagın ılk haftası baya uzun evet
Kıyamam ya o kadar alışmış demekki :) allah bizede uslu bebekler nasio etsin inşallahhKesinlikle canım doğduktan sonra bütğn hayatın evladın oluo onun üstüne kuruyorsun tüm hayatını çok uslu bir oğlum var ama bensiz durmaz asla tuvalete giderken bile nereye gidiyosun gitme dio
Kuzum tasarımcıym ama kamudayım masa başı yaniNe işle meşgulsün canım ?
Ewet canım çok düşkün bana erkek evlat anneye düşkün olurmuş derler doğru wala inş çok çok uslu miniklerimiz olurKıyamam ya o kadar alışmış demekki :) allah bizede uslu bebekler nasio etsin inşallahh
Amin cnm cümlemizinİnş. doğru tahminde bulunmuştur dr. Allah gönlüne göre versinn
Sağol cnm. Inşallah hayirlisiylaGözun aydin. Saglikli olsun insallah. Kız olursa gercekten super olur
Gözün aydın canım , maşallahTeyzoşlar biz de doktordan çıktıkk ve bebeğim yine o kadar tatlıya uslu uslu duruyorduvee cinsiyetini gösterdi doktorum kesin dedi arkadaşıma yazdı verdi ctesi öğreneceğiz bakalım
Hayırlısı olsun canım maşallah kocaman olmuş cumartesiye kadar nasıl sabredicen wala bende kağıda yazmasını isticem kesin olursa hafta sonu balonu patlatıcaz inş .Teyzoşlar biz de doktordan çıktıkk ve bebeğim yine o kadar tatlıya uslu uslu duruyorduvee cinsiyetini gösterdi doktorum kesin dedi arkadaşıma yazdı verdi ctesi öğreneceğiz bakalım
Ohhh masallahTeyzoşlar biz de doktordan çıktıkk ve bebeğim yine o kadar tatlıya uslu uslu duruyorduvee cinsiyetini gösterdi doktorum kesin dedi arkadaşıma yazdı verdi ctesi öğreneceğiz bakalım
Ah keşke şu an işe gitmesem bir de sen benim memleketimdesin ohhh mis Antalya in sahile keyif :))Kızlar bişey sorucam çalışmayan evde olan arkadaşlar gün içinde neler yapıyosunuz? Benim canım hiç ama hiç bişey yapmak istemiyor :/ Siz nasıl vakit geçiriyosunuz?
Kızlar benimde bi sorunum var Bursa’da yaşıyorum bir yılı geçti hiç alışamadım buraya, evlenip gelince ailemden uzakta kaldım ailem 8 saat uzakta ,kayınvalidemlerde birbuçuk saat var aramızda onlarlada birlikte değiliz ,ne bir arkadaşım ne bir akrabam var annemleri iki ayda bir ancak görebiliyorum ,çalışmıyorumda hep evdeyim ,o kadar zor ki... annelerine yakın olanlar uzağa gitmemiş olanlar çok şanslısınız
Kız Hem çıkıntı olmadığı için kız diyorum çünkü erkek bebeklerde az da olsa çıkıntı oluyor hem de his olarak kız diyorum;ense kalınlığı kaç çıktı??kızlar canım sıkıldı herkese hemen hemen yorum yapmaya çalıştım ama doktor bana nub üzerinden yorum yapılabilecek bi foto vermedi maalesef :) bende diyorum ki şöyle içinden kimin ne geçiyosa söylesin bakayım benim içimden geçenle aynı mı çıkıyor
Sanki ben dee oğlan gibi hissediyormda dur bakalım :)Gözün aydın canım , maşallah
Ben ufak bisiler görür gibi oldum :)))
Hayırlısı neyse o olsun ,sağlıkla gelsin miniğin
Arkadaşımı eşim sıkıştırmaya başladı zaten söyle söyle diye ben sabredicemde eşimi nasıl turarım bilmiyorumHayırlısı olsun canım maşallah kocaman olmuş cumartesiye kadar nasıl sabredicen wala bende kağıda yazmasını isticem kesin olursa hafta sonu balonu patlatıcaz inş .
Teşekkürler teyzesiOhhh masallahSaglikla buyusun
Kuzum ben erkek diyorum bir de ikili taramayı kaçıncı haftanda yaptırdın ve kaç mm çıktı,onu da söylermisinTeyzoşlar biz de doktordan çıktıkk ve bebeğim yine o kadar tatlıya uslu uslu duruyorduvee cinsiyetini gösterdi doktorum kesin dedi arkadaşıma yazdı verdi ctesi öğreneceğiz bakalım
Allah gönlüne göre versin canımSanki ben dee oğlan gibi hissediyormda dur bakalım :)
Arkadaşımı eşim sıkıştırmaya başladı zaten söyle söyle diye ben sabredicemde eşimi nasıl turarım bilmiyorum
Teşekkürler teyzesi
Ay ne güzel zorlanmıyorsun oğluma yapmasam akşam koca bekler yemek iştahlı bir eşim war ağır yeneklere de bayılır kendileri idare etmeye çalışıyorum işte
Maşallah bebeğine canim sağlıklı olmasına çok sevindim benimde cumartesi randevum var 12+2 olucaz bizde çok heyecanlıyım umarım güzel haberlerle geliriz hepimizTeyzeleeeerrrr
Bugun ikili taramamiz vardi.
Bebegim saglikli cok sukur her sey yolunda
Yüzü koyun yatmisti. Zorla döndü yaramazım. Bir ara elini yüzüne koydu. Ayy içim gitti.
Allah hepimize saglikli evlatlar nasip etsin.
Kan verdim haftaya sonuçu alacagim.
Benim bebiş de cinsiyet yorumunu hak etti dimi
Benimse oğluş olcak bakalım benimki bana düşkün olucakmı bakalımm :))Ewet canım çok düşkün bana erkek evlat anneye düşkün olurmuş derler doğru wala inş çok çok uslu miniklerimiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?