2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yaşadığımız yerde apartman hiç komşu edinemedim ,inşallah zamanla bende sen gibi düşünürüm canım bende severim ,zaten bebeğim olsun hersey değişir onunla

genelde değişmiyor ama ya
bir de bizimki tüp bebek doktor zaten biliyor cinsiyeti
yani 12-13 de söyleyebilirdi:)

ooo ocagın ılk haftası baya uzun evet
İnşallah dediğin gibi olur canım

Doktorun bir bildiği vardır diyelim.Allah gönlünden geçeni sağlıklı sıhhatli bir şekilde nasip etsin inşallah

Kesinlikle canım doğduktan sonra bütğn hayatın evladın oluo onun üstüne kuruyorsun tüm hayatını çok uslu bir oğlum var ama bensiz durmaz asla tuvalete giderken bile nereye gidiyosun gitme dio
Kıyamam ya o kadar alışmış demekki :) allah bizede uslu bebekler nasio etsin inşallahh

Teyzoşlar biz de doktordan çıktıkk ve bebeğim yine o kadar tatlıya uslu uslu duruyordu vee cinsiyetini gösterdi doktorum kesin dedi arkadaşıma yazdı verdi ctesi öğreneceğiz bakalım
Gözün aydın canım , maşallah
Ben ufak bisiler görür gibi oldum :)))
Hayırlısı neyse o olsun ,sağlıkla gelsin miniğin

Teyzoşlar biz de doktordan çıktıkk ve bebeğim yine o kadar tatlıya uslu uslu duruyordu vee cinsiyetini gösterdi doktorum kesin dedi arkadaşıma yazdı verdi ctesi öğreneceğiz bakalım
Hayırlısı olsun canım maşallah kocaman olmuş cumartesiye kadar nasıl sabredicen wala bende kağıda yazmasını isticem kesin olursa hafta sonu balonu patlatıcaz inş .

Kızlar bişey sorucam çalışmayan evde olan arkadaşlar gün içinde neler yapıyosunuz? Benim canım hiç ama hiç bişey yapmak istemiyor :/ Siz nasıl vakit geçiriyosunuz?
Ah keşke şu an işe gitmesem bir de sen benim memleketimdesin ohhh mis Antalya in sahile keyif :))

Aynı şekilde gelmişiz Bursa'ya annem uzakta . Gelin gelince adapte olmak zor oldu ama çalıştığım için zaten direkt tayinim de çıkınca alıştım

Kız Hem çıkıntı olmadığı için kız diyorum çünkü erkek bebeklerde az da olsa çıkıntı oluyor hem de his olarak kız diyorum;ense kalınlığı kaç çıktı??

Gözün aydın canım , maşallah
Ben ufak bisiler görür gibi oldum :)))
Hayırlısı neyse o olsun ,sağlıkla gelsin miniğin
Sanki ben dee oğlan gibi hissediyormda dur bakalım :)
Hayırlısı olsun canım maşallah kocaman olmuş cumartesiye kadar nasıl sabredicen wala bende kağıda yazmasını isticem kesin olursa hafta sonu balonu patlatıcaz inş .
Arkadaşımı eşim sıkıştırmaya başladı zaten söyle söyle diye ben sabredicemde eşimi nasıl turarım bilmiyorum
Ohhh masallah Saglikla buyusun
Teşekkürler teyzesi

Kuzum ben erkek diyorum bir de ikili taramayı kaçıncı haftanda yaptırdın ve kaç mm çıktı,onu da söylermisin

Sanki ben dee oğlan gibi hissediyormda dur bakalım :)

Arkadaşımı eşim sıkıştırmaya başladı zaten söyle söyle diye ben sabredicemde eşimi nasıl turarım bilmiyorum

Teşekkürler teyzesi
Allah gönlüne göre versin canım pipililer hemen belli ediyor kendini :))

Ay ne güzel zorlanmıyorsun oğluma yapmasam akşam koca bekler yemek iştahlı bir eşim war ağır yeneklere de bayılır kendileri idare etmeye çalışıyorum işte

Bizimki işten geliyor yemek yapıyor bana da yedirmeye çalışıyor bulaşığı hallediyor ben o ara çıkarmamak için uzanıyorum hemen çok tatsız ev

Maşallah bebeğine canim sağlıklı olmasına çok sevindim benimde cumartesi randevum var 12+2 olucaz bizde çok heyecanlıyım umarım güzel haberlerle geliriz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…