2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sahil bize baya uzak kuzum :)) ama antalya gerçekten çok güzel çoğu şehirleri gördüm ama antalya kadar güzelini görmedim valla :)

Bizimki işten geliyor yemek yapıyor bana da yedirmeye çalışıyor bulaşığı hallediyor ben o ara çıkarmamak için uzanıyorum hemen çok tatsız ev
Ne şanslısın canım eşin ilgileniyor ne güzel . İnş bulantıların biter de tadını çıkarırsın yemek yemenin

Aynı şekilde gelmişiz Bursa'ya annem uzakta . Gelin gelince adapte olmak zor oldu ama çalıştığım için zaten direkt tayinim de çıkınca alıştım
İşim olsun çok isterdim canım öyle alışması daha kolay olurdu artık bebeğimle alışırım belki ,memurluk en güzeli istediğin yere geçebiliyorsun üç sene denedim bakalım bebeğimin şansına bu yıl inşallah benimde olur :)

Sahil bize baya uzak kuzum :)) ama antalya gerçekten çok güzel çoğu şehirleri gördüm ama antalya kadar güzelini görmedim valla :)
Güzel memleketim nasıl özlüyorum

Ne şanslısın canım eşin ilgileniyor ne güzel . İnş bulantıların biter de tadını çıkarırsın yemek yemenin

Aynen canım çok şükür amin inşallah

Nasip kısmet belli mi olur neden olmasın ? Aynı doktora gidiyoruz hem bir gün tanışırız da:)

Teyzoşlar biz de doktordan çıktıkk ve bebeğim yine o kadar tatlıya uslu uslu duruyordu vee cinsiyetini gösterdi doktorum kesin dedi arkadaşıma yazdı verdi ctesi öğreneceğiz bakalım
Gözün aydın canım cumartesiye de daha çok var.. Ben perşembe öğrenip cumartesi patlattım balonu 2 gün çook zor geçmişti :)

6 erkek 3 kız olduu yok mu arttıran

edit:10 haftalık burda

Kızlar birşey sorucam size ; doğruluğunu bilmiyorum bana da arkadaşım dedi.Allah korusun down sendromlu olmadığı sürece ;erkeklerde daha kalın,kızlarda daha ince çıkarmış.Ben 11+1’de ikili taramamı yaptırdım ;1.2 mm çıktı ve bana erkek dedi.@kraliçe86 arkadaşımız 11+6’da yaptırmış ense kalınlığı 1 mm çıkmış ve ona da kız demişler.Siz de yazarmışsınız ?

O zaman niye Nub yapın yazdın ,bizi mi kekliyorsun ikili tarama yaptırdın mı,ense kalınlığı kaç çıktı ?
yok kız nub yapabileceğim bi foto vermedi yazdım :) bide sonra düzenleyim dedim ama düzenleme süres doldu.

ölçmedi 1 hafta sonra gel daha küçük dedi yarın kendi doktoruma gidicem hem cinsiyet hem enseyi ölçün dicem

Zaten son aylarda baya alınıyormuş canım ben fazla alıcam toplamda :))

1 mm kız benim de. geçen hafta perşembe yapıldı test. kan sonucunu yarın alacağım.

İnşallah kan sonuçların da çok güzel çıkar ;yaşın kaç bilmiyorum ama 30 yaşından sonra kan sonuçlarıyla birlikte değerlendiriliyor
28 yaşındayım. söyledikleri ultrasonda kendi gördükleriydi. yarın ne diyeceği konusunda bir fikrim yok ama artık risk yok sanmıştım.

28 yaşındayım. söyledikleri ultrasonda kendi gördükleriydi. yarın ne diyeceği konusunda bir fikrim yok ama artık risk yok sanmıştım.
Risk olsaydı söylerdi zaten ;benimkini de değerlendirdi kan sonuçlarımda da dediği;”toksoplazma “geçirmemişsin,kedi,köpek,çiğ et iyi yıkanmamış çiğ sebzeden uzak dur dedi

Allah gönlüne göre versin canım pipililer hemen belli ediyor kendini :))
Sağlıklı olsunda inan kız erkek hiç farketmiyor :)
Gözün aydın canım cumartesiye de daha çok var.. Ben perşembe öğrenip cumartesi patlattım balonu 2 gün çook zor geçmişti :)
Bizde geçen hafta perşembeye almıştık ama şimdi ablam gelecek şehir dışından bilet ayarlaması için bu hafta erkene aldım bakalm nasıl geçecek :)
11+2 de 0.9 mm çıktı kuzum ama cinsiyeti bilemiyorum daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…