Benim vitaminin de adi farklı icerigi birebir ayni ama tesekkur ederim canim ilgine o zaman kan ilaci herkese verilmiyormu acaba yada haftammi erken ?Canım evet folik asit içeriğinde olduğu için artık gerek duyulmuyor..
Ben bunları kullanıyorum NBL ile devam ediyorum..
Diğerine ara verdim..
Benim vitaminin de adi farklı icerigi birebir ayni ama tesekkur ederim canim ilgine o zaman kan ilaci herkese verilmiyormu acaba yada haftammi erken ?
İste benim gibi olan bir kişi daha ben bide deftere not almisim soracaklarimi ama nerdee kameraya cek dediler onu bile yapamadim bebege bakmaktanYa tam detaylı inan bende bilmiyorum doktoruma her zaman bir sürü soru soracağım diye gidiyorum ama bebegimi görünce heyecandan unutuyorum
İste benim gibi olan bir kişi daha ben bide deftere not almisim soracaklarimi ama nerdee kameraya cek dediler onu bile yapamadim bebege bakmaktan
AhahahahA ben hic çekemedim ya tek gitmistim birde o degilde sana hep baktiklari ultrason böyle renkli mi ya ne guzelmis ben siyah beyaz hangi hastane burasiEşime çek dedim o bakmaktan çekemem dedi kız kardeşime dedim sadece videoda 5 sn çekmiş bebeği geri kalan ayaklar
AhahahahA ben hic çekemedim ya tek gitmistim birde o degilde sana hep baktiklari ultrason böyle renkli mi ya ne guzelmis ben siyah beyaz hangi hastane burasio degilde kiz kardeste bakmaktan cekememis
Ben son gittigımde 9+4 te boyleydi minigim bin şükür Rabbim evlatlarimizi korusun insallahEşime çek dedim o bakmaktan çekemem dedi kız kardeşime dedim sadece videoda 5 sn çekmiş bebeği geri kalan ayaklar
Ben son gittigımde 9+4 te boyleydi minigim bin şükür Rabbim evlatlarimizi korusun insallah
Her gittiginde renkli mi görüyorsun ne buyuk nimet haftan erkenken demi boyleydi peki ? Benim hep siyah beyaz ozele gidiyorum bende bu gittigimde sorayim birde burda bebis kac haftalik ?Ay evet o da bakmaktan çekememis neyse ki doktorum video verdi kesit kesit..
Canım ben İzmir Kent Hastanesi'ne gidiyorum hem renkli hemde siyah beyaz gösteriyor doktorum her gittigimde.
Yaa sorma bi önünü dönuyor bir arkasini dönuyor doktor uyanikken yakaladik demisti hayran hayran bakakaldim oyleAy senin o minik kollarını bacaklarını yesinler maşallah sana
Her gittiginde renkli mi görüyorsun ne buyuk nimet haftan erkenken demi boyleydi peki ? Benim hep siyah beyaz ozele gidiyorum bende bu gittigimde sorayim birde burda bebis kac haftalik ?
Yaa sorma bi önünü dönuyor bir arkasini dönuyor doktor uyanikken yakaladik demisti hayran hayran bakakaldim oyle
Yuppiii@Turkuazvesari @anneveoglusu @berlin8982
Kızlar fetal DNA sonucum Temiz çıktı şükürler olsunTurkuazvesari
Yasak böyle şeylerYok ama olsa ne iyi olur de mi :)
Bana ikiz olduğu için göremicez ama teklerde görüyoruz demişlerdi.O raporda yazmaz Kİ yazar Mİ
Ne kadar ödediniz fetal dna testi için@Turkuazvesari @anneveoglusu @berlin8982
Kızlar fetal DNA sonucum Temiz çıktı şükürler olsunTurkuazvesari
Ah kıyamam küçük anne olacak deseneDuygulandi cok.hemen gozler doldu agla agla bir hal oldu.ruyasinda erkek gormus ama soylememis cok heycanlandim annecim kardesimi cok seviyorum diye anlatip durdu : )
Hey maşallah arkadaşım ben mutfağın yolunu unuttum nazar olursun yazma böyleBenim canım sıkılıyo canım ya boş durasım gelmiyo mesela akşam 6 da eşimi işe yolladım onunla yemek yiyesim gelmedi kalktım yemek yaptım kendime onu yedim. Gurbette olduğum için misafir yatak odam var ordaki bazaların altını yastık yorgan çıkardım düzelttim yazlık kışlık ayarladım çamaşır attım serdim. Tam oturdum hadi yarın akşama bi sarma sarayim dedim onu sardım karışık dolma yaptım oh bitti şimdi dedim geçen haftadan kırmızı lahana kaldı dolapta atılmasın dedim onun turşusunu kurdum. InşAllah bitti işim yenice uzandım aklımda tatlı yapmak var bide ama Allahtan şeker bitmiş evdebugün klübe giremedim hiç yazılanları okuyup uyumayı düşünüyorum
Belki gerçekten kötü niyetle yazmadın ama bebek ölümlerinin çoğu uyku pozisyonu kaynaklı araştırma sonucu yazman çok ağır olmuş. Burda hep konuşuluyor internetten kirli bilgi toplamayın diye kolundaki ağrıyı yazıyorsun kansere kadar yol çıkıyor . Uyku pozisyonu da kişiden kişiye karnının büyüklüğüne göre fiziksel olarak boy kilo hepsine göre değişiklik gösterir . Ne kendin tedirgin ol ne de böyle hamileleri tedirgin et derim naçizaneBen geçen seferki muayene mde doktora soracaktım melegimi görünce unutmuşum bu sefer unutmazsam bende soracağım ama araştırmalara göre bebek ölümlerinin çoğu yatma pozisyon undan kaynaklı kan akışı istenilen gibi olmadığından diye yazılarda okudum gece resmen döndüğüm de korkudan uyaniyorum bazen de aman bu kadar takma boşver diyorum bilmiyorum...
Nice senelere canımm iyi ki doğmuşsunYarin benim dogum gunum tam 35 oluyorum aramizda kalsin.evdekiler hummali bir sekilde hediye saklama plan yapma pesinde.super heyecanli
Ben kendi adıma söylüyorum;böyle şeyler yazmasak olur mu ???Çünkü hepimiz zaten ayda 1 defa bebeğimizi görebiliyoruz ve tedirginiz.Ben gece yatmadan önce bunu okudum ve tedirgin bir şekilde uyuyamadım.Bazı okuduklarımızı da kendimize şaklasak daha iyi olur diye düşünüyorumBen geçen seferki muayene mde doktora soracaktım melegimi görünce unutmuşum bu sefer unutmazsam bende soracağım ama araştırmalara göre bebek ölümlerinin çoğu yatma pozisyon undan kaynaklı kan akışı istenilen gibi olmadığından diye yazılarda okudum gece resmen döndüğüm de korkudan uyaniyorum bazen de aman bu kadar takma boşver diyorum bilmiyorum...
Cok tesekkur ederim.amin ins hepimiz cook mutlu olalim her daimYanlis görmediysem doğum gününmüs kutlarim canim yeni yasin esinle evlatlarinla sana saglik ve mutluluk getirsin insallah
freyahel
Caniimmm doğum günün kutlu olsun..
Yeni yaşın bol mutluluklar sağlık sıhhat her şeyi de beraberinde getirsin
Nice senelere canımm iyi ki doğmuşsunay ne kadar heycanlı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?