2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım evet folik asit içeriğinde olduğu için artık gerek duyulmuyor..
Ben bunları kullanıyorum NBL ile devam ediyorum..
Diğerine ara verdim..
Benim vitaminin de adi farklı icerigi birebir ayni ama tesekkur ederim canim ilgine o zaman kan ilaci herkese verilmiyormu acaba yada haftammi erken ?

Benim vitaminin de adi farklı icerigi birebir ayni ama tesekkur ederim canim ilgine o zaman kan ilaci herkese verilmiyormu acaba yada haftammi erken ?

Ya tam detaylı inan bende bilmiyorum doktoruma her zaman bir sürü soru soracağım diye gidiyorum ama bebegimi görünce heyecandan unutuyorum

Ya tam detaylı inan bende bilmiyorum doktoruma her zaman bir sürü soru soracağım diye gidiyorum ama bebegimi görünce heyecandan unutuyorum
İste benim gibi olan bir kişi daha ben bide deftere not almisim soracaklarimi ama nerdee kameraya cek dediler onu bile yapamadim bebege bakmaktan

İste benim gibi olan bir kişi daha ben bide deftere not almisim soracaklarimi ama nerdee kameraya cek dediler onu bile yapamadim bebege bakmaktan

Eşime çek dedim o bakmaktan çekemem dedi kız kardeşime dedim sadece videoda 5 sn çekmiş bebeği geri kalan ayaklar

Eklentiler

• Screenshot_20181206_032008_com.google.android.apps.docs.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20181206_031932_com.google.android.apps.docs.webp
    14 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_20181206_031924_com.google.android.apps.docs.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 72
Eşime çek dedim o bakmaktan çekemem dedi kız kardeşime dedim sadece videoda 5 sn çekmiş bebeği geri kalan ayaklar
AhahahahA ben hic çekemedim ya tek gitmistim birde o degilde sana hep baktiklari ultrason böyle renkli mi ya ne guzelmis ben siyah beyaz hangi hastane burasi o degilde kiz kardeste bakmaktan cekememis

AhahahahA ben hic çekemedim ya tek gitmistim birde o degilde sana hep baktiklari ultrason böyle renkli mi ya ne guzelmis ben siyah beyaz hangi hastane burasi o degilde kiz kardeste bakmaktan cekememis

Ay evet o da bakmaktan çekememis neyse ki doktorum video verdi kesit kesit..
Canım ben İzmir Kent Hastanesi'ne gidiyorum hem renkli hemde siyah beyaz gösteriyor doktorum her gittigimde.

Ben son gittigımde 9+4 te boyleydi minigim bin şükür Rabbim evlatlarimizi korusun insallah

Eklentiler

• IMG-20181201-WA0003.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 150
Ay evet o da bakmaktan çekememis neyse ki doktorum video verdi kesit kesit..
Canım ben İzmir Kent Hastanesi'ne gidiyorum hem renkli hemde siyah beyaz gösteriyor doktorum her gittigimde.
Her gittiginde renkli mi görüyorsun ne buyuk nimet haftan erkenken demi boyleydi peki ? Benim hep siyah beyaz ozele gidiyorum bende bu gittigimde sorayim birde burda bebis kac haftalik ?

Her gittiginde renkli mi görüyorsun ne buyuk nimet haftan erkenken demi boyleydi peki ? Benim hep siyah beyaz ozele gidiyorum bende bu gittigimde sorayim birde burda bebis kac haftalik ?

Canım 9.haftadan sonra başladı doktorum uzuvlar belli oldukça gösteriyor kısa kısa..
Burada bebeğim 12+0 dış ikili tarama testi gunuydu..Hatta cinsiyet felanda öğrendim..

Ultrason cihazlarının bir özelliği bu sanırım kesin senin gittiğin yerde de vardır bir sor çünkü ben 9.haftaya kadar haberdar değildim aynı cihazdan olacağına..
Ama kesinlikle bu daha seçilir olduğundan insan keyifle bakıyor..

Eklentiler

• IMG_20181129_233456.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 155
  • IMG_20181127_172900.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 159
Duygulandi cok.hemen gozler doldu agla agla bir hal oldu.ruyasinda erkek gormus ama soylememis cok heycanlandim annecim kardesimi cok seviyorum diye anlatip durdu : )
Ah kıyamam küçük anne olacak desene Doğum günün kutlu olsun boşver 35 i ben 34 de ilk bebeği doğurcam

Hey maşallah arkadaşım ben mutfağın yolunu unuttum nazar olursun yazma böyle

Belki gerçekten kötü niyetle yazmadın ama bebek ölümlerinin çoğu uyku pozisyonu kaynaklı araştırma sonucu yazman çok ağır olmuş. Burda hep konuşuluyor internetten kirli bilgi toplamayın diye kolundaki ağrıyı yazıyorsun kansere kadar yol çıkıyor . Uyku pozisyonu da kişiden kişiye karnının büyüklüğüne göre fiziksel olarak boy kilo hepsine göre değişiklik gösterir . Ne kendin tedirgin ol ne de böyle hamileleri tedirgin et derim naçizane

Ben kendi adıma söylüyorum;böyle şeyler yazmasak olur mu ???Çünkü hepimiz zaten ayda 1 defa bebeğimizi görebiliyoruz ve tedirginiz.Ben gece yatmadan önce bunu okudum ve tedirgin bir şekilde uyuyamadım.Bazı okuduklarımızı da kendimize şaklasak daha iyi olur diye düşünüyorum

Yanlis görmediysem doğum gününmüs kutlarim canim yeni yasin esinle evlatlarinla sana saglik ve mutluluk getirsin insallah
Cok tesekkur ederim.amin ins hepimiz cook mutlu olalim her daim
freyahel

Caniimmm doğum günün kutlu olsun..
Yeni yaşın bol mutluluklar sağlık sıhhat her şeyi de beraberinde getirsin
aminnn cok tesekkur ederim arkadasim
Nice senelere canımm iyi ki doğmuşsun ay ne kadar heycanlı yaa

Yaa evet cok heyecanli cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…