2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
En guzel yaş

Canım sonucun temiz çıkmasına çokkk sevindim bir oh çekmişsindir çok şükür. Fetal DNA ya neden gerek duyuldu ense kalınlığı ölçmü mü yüksekti?
teşekkür ederim

bebeğim tüp bebek, yaşım 38 ve eşimde tüp bebek oncesı kromoozm bozuklugu oldugu tespit edildi

gercı embriyolarıma da genetık test yapıldı ama dr istedi biz de hayır diyemedik şüpheye düştük

ense kalınlıgı 1,6 cıktı cnm

11+0'da 1,6 mm.. nuba göre kız gibi duruyor. doktor cinsiyet tahminini 16. haftada yapacak. 2 hafta sonra değerlendireyim tekrra

bana da demir yazdı ama demirin içinde folik asitte var. hatta düğmesi var şişenin tepesinde ona basıyosun,
folik asit içeceğin an demire karışıyo.
bende anlamadım neden hala folik asit alıyorum ama, doktor yazınca kullanıyorum mecbur.
bir de benimki de ilk zamanlar ishal yapmıştı sonra geçti.

Kızlarrr ben ikincinin rahatlığıyla mı artık hala yüz üstü yatıyorum bi süre sonra yatamıcam zaten İnanın ağır kaldırmak dışında öyle çok dikkat de edemiyorum ilk hamileliğime göre hiç hamile gibi değilim çünkü mecburum küçük, yaramaz ve hareketli bir oğlan var ben de karnımdaki Allah a emanet. Dr. Kağan Kocatepenin videolarını izlerdim önceden de şimdi yine bakıyorum sizi rahatlatacak bir cümle kurdu "12. haftaya gelmiş bir bebek %99 sağlıklı bir bebektir ve sağlıklı bir şekilde doğar" .

Ayrıca ben tam bir ay önce ani ve beklenmedik bir şekilde babamı kaybettim.Kötü bir haber olduğu için burda da yazmadım. Zor günler geçirdim hala daha üzülüyorum ama karnımdaki öyle bir döneme denk gelmiş ki beni ayakta tutan tek şey o oldu. Onun atan kalbi oldu herşeye rağmen en tehlikeli dönemlerde üzüntüme rağmen beni bırakmadı bebeğim. Gönlünüzü ferah tutun. Bebeklerimizi doğurucaz inşallah

Tabi çocuğunuz da var hem ağrılar hem onunla ilgilenmek iki kat zorlar. Bulantının geçtiğine çok sevindim. Darısı başıma İnşallah. Mide yanması için gavisgon iyi geliyo diyolardı
Inşallah tez zamanda sizin de geçer gavisgon bende bi süre sonra fayda etmiyor şimdilik sade soda kullaniyorum

Eşime çek dedim o bakmaktan çekemem dedi kız kardeşime dedim sadece videoda 5 sn çekmiş bebeği geri kalan ayaklar
herkeste heyecan tavan tabi ya kıyamam
canım ben kendim çekiyorum her seferinde. baştan sona videoya alıyorum. Amacım eşime çektirmekti ama ilk randevuda kavgalı girdik doktorun yanına
ben de dedim ben kendim çekerim kendi çocuğumu, kimseye muhtaç olacak değilim o gün bugündür kendim çekiyorum.

Kizlar meraba doktordan çıktım şimdi ikili tarama için gittim 1.6 çıktı çok şükür herhangi bi sıkıntı görünmüyor kan da 2 hafta sonra çıkacak 13 haftalık görünüyor cinsiyet için kıza benziyor ama tahmin dedi hayirlisini nasip etsin inşallah Rabbim ama hep kız geçti içimden

Bizim de 1mm çıktı ama cinsiyetini öğrenemedik, göstermedi çünkü
24 ünde gidicez tekrar bakalım

Çocuk ölümlerinin çoğu yatma pozisyonundan hımmmmm........
Burda herkes hamile bebeğini görene kadar endişeliii... şu yazdığın ne kadar doğru? Ben korkmadım ama bak bir arkadas korkmuş oldu mu şimdi?
Ben insanları endiselendirmek için yazmadım ama dogru keşke yazmasaydim ama bilinçli olmak bu dönemde çok önemli değil mi bilgilerimizi paylaşmak bende bu konuda kendimi endişelendirmemek icin takmamaya çalışıyorum bu konuyu ama hergun yatıyoruz sonuçta bilinçli oldugumuzda daha dikkatli olabiliriz yoksa benim kimseyle derdim yok yıllarca beklemişim tedaviler ameliyat lar sonucu hamile kalmışım inan kimseyi uzmek yada endiselendirmek gibi bır niyetim asla olamaz birbirimize yardimci olalim diye yazmiyor muyuz buraya bende gunlerce emin olamadığım bir konuda edindiğim bilgiyi paylastim zaten kimseyi yanlis yönlendirmemek için o kadar şeyler yazıldı hiçbirine yorum yazmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…