En guzel yaşAh kıyamam küçük anne olacak deseneDoğum günün kutlu olsun boşver 35 i ben 34 de ilk bebeği doğurcam
Hey maşallah arkadaşım ben mutfağın yolunu unuttum nazar olursun yazma böyle
Belki gerçekten kötü niyetle yazmadın ama bebek ölümlerinin çoğu uyku pozisyonu kaynaklı araştırma sonucu yazman çok ağır olmuş. Burda hep konuşuluyor internetten kirli bilgi toplamayın diye kolundaki ağrıyı yazıyorsun kansere kadar yol çıkıyor . Uyku pozisyonu da kişiden kişiye karnının büyüklüğüne göre fiziksel olarak boy kilo hepsine göre değişiklik gösterir . Ne kendin tedirgin ol ne de böyle hamileleri tedirgin et derim naçizane
Ya ben hiç bilmiyorum insanlar yazınca yasak değil demek ki diyorumYasak böyle şeyler
Hadi ya sorsam Mİ ki dr aBana ikiz olduğu için göremicez ama teklerde görüyoruz demişlerdi.
2300 tl ödedik canımNe kadar ödediniz fetal dna testi için
Canım sonucun temiz çıkmasına çokkk sevindim bir oh çekmişsindir çok şükür. Fetal DNA ya neden gerek duyuldu ense kalınlığı ölçmü mü yüksekti?2300 tl ödedik canım
güle güle kullanın canım109 liraya aldık canım. Evet görseldekinin aynısı
teşekkür ederimCanım sonucun temiz çıkmasına çokkk sevindim bir oh çekmişsindir çok şükür. Fetal DNA ya neden gerek duyuldu ense kalınlığı ölçmü mü yüksekti?
11+0'da 1,6 mm.. nuba göre kız gibi duruyor. doktor cinsiyet tahminini 16. haftada yapacak. 2 hafta sonra değerlendireyim tekrraKızlar birşey sorucam size ; doğruluğunu bilmiyorum bana da arkadaşım dedi.Allah korusun down sendromlu olmadığı sürece ;erkeklerde daha kalın,kızlarda daha ince çıkarmış.Ben 11+1’de ikili taramamı yaptırdım ;1.2 mm çıktı ve bana erkek dedi.@kraliçe86 arkadaşımız 11+6’da yaptırmış ense kalınlığı 1 mm çıkmış ve ona da kız demişler.Siz de yazarmışsınız ?
Ayy kıyamam sana canım benim neden 12 sene var ya doğu görevi o kadar uzun değilki.Antalyalıyiz aslen canım görev icabı siirtteyiz ev doğalgazlı ama antalyada olaydık da buz olaydı keşkememlekete yerlesmemize 12 senemiz var daha
bana da demir yazdı ama demirin içinde folik asitte var. hatta düğmesi var şişenin tepesinde ona basıyosun,Merhaba canım hoşgeldin ben 12. Haftada ikili tarama testi için gittiğimde Folik Asiti artık kullanma dedi..
Onun yerine vitamin ve demir ilacı verdi..
Ama bu Ferro sanol bende ishal yaptı aradım doktorum kullanma dedi..Şimdilik vitamin ile devam ediyorum 1 hafta sonra başka bir ilaç yazacak. ..
Inşallah tez zamanda sizin de geçer gavisgon bende bi süre sonra fayda etmiyor şimdilik sade soda kullaniyorumTabi çocuğunuz da var hem ağrılar hem onunla ilgilenmek iki kat zorlar. Bulantının geçtiğine çok sevindim. Darısı başıma İnşallah. Mide yanması için gavisgon iyi geliyo diyolardı
herkeste heyecan tavan tabi ya kıyamamEşime çek dedim o bakmaktan çekemem dedi kız kardeşime dedim sadece videoda 5 sn çekmiş bebeği geri kalan ayaklar
Sor tabiHadi ya sorsam Mİ ki dr a
Kızlar birşey sorucam size ; doğruluğunu bilmiyorum bana da arkadaşım dedi.Allah korusun down sendromlu olmadığı sürece ;erkeklerde daha kalın,kızlarda daha ince çıkarmış.Ben 11+1’de ikili taramamı yaptırdım ;1.2 mm çıktı ve bana erkek dedi.@kraliçe86 arkadaşımız 11+6’da yaptırmış ense kalınlığı 1 mm çıkmış ve ona da kız demişler.Siz de yazarmışsınız ?
sordum iki hafta sonra gel dedi:)Sor tabi
Ben insanları endiselendirmek için yazmadım ama dogru keşke yazmasaydim ama bilinçli olmak bu dönemde çok önemli değil mi bilgilerimizi paylaşmak bende bu konuda kendimi endişelendirmemek icin takmamaya çalışıyorum bu konuyu ama hergun yatıyoruz sonuçta bilinçli oldugumuzda daha dikkatli olabiliriz yoksa benim kimseyle derdim yok yıllarca beklemişim tedaviler ameliyat lar sonucu hamile kalmışım inan kimseyi uzmek yada endiselendirmek gibi bır niyetim asla olamaz birbirimize yardimci olalim diye yazmiyor muyuz buraya bende gunlerce emin olamadığım bir konuda edindiğim bilgiyi paylastim zaten kimseyi yanlis yönlendirmemek için o kadar şeyler yazıldı hiçbirine yorum yazmadimÇocuk ölümlerinin çoğu yatma pozisyonundan hımmmmm........
Burda herkes hamile bebeğini görene kadar endişeliii... şu yazdığın ne kadar doğru? Ben korkmadım ama bak bir arkadas korkmuş oldu mu şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?