2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnşallah ben de öyle umuyorum hepimizin ki tez zamanda geçsin

Arkadaşlar kötü niyetim yoktu ama gerçekten haklısınız zaten çoğu şeylere yorum yazmiyordum yanlış yonlendirmekten şuan üzüldüm daha bilgi paylaşımı yapmam herkes kendine iyi baksın hepimiz insallahn sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımiza alırız tek temennim bu.

Kızlar bu ultrason kağıdına dikkatli bakınca ense kalınlığını ölçerken biraz yanlış ölçmüş gibi geliyor bana. Cumartesi ense kalınlığı 0,92mm iken salı 1,4mm ölçtü bi başka doktor bende ultrasona yakından bakınca tam net ölçüm doğru değil gibi geldi.
Sizce de öyle değil mi? Bu etkiler mi ikili testi

Eklentiler

• 1CB40C04-753F-4AF3-9C39-A9257F3AC9C2.webp
    117,8 KB · Görüntüleme: 140

Ense kalınlığı değeri testi muhakkak etkiler... Benimde cumartesi doktorum ölçtu 1.3mm çok güzel dedi.
Salı günü ikili için gittiğim yerde 2.6 mm
Ölçtü ! 3 gün içinde bu kadar fark olmamalı
Ben doktoruma güvendiğim içim rahat şuanda.

Çok hızlı ölçümü ve ultrasonu yaptı salı günü ki doktorum, bakalım sonuç nasıl gelecek

Ahahahah valla aynı benim gibisin :)) bende sürekli fircaliyorum macunu da Naneli almak lazimmis

Peki diş macununu florürlü mü yoksa florürsüz mü almak gerekiyor biliyor musunuz?
Ben hep florürsüz kullanıyordum da, acaba doğru mu kullanıyorum diye bir an fark ettim şimdi

bebeğinize neler alıyorsunuz şimdiden
benim kafam cok karısık cok tecrübesizim bu konuda
biraz kıyafet aldım çıtçıtlı bady, patikli alt, çorap , salya önlüğü, yan yatış yastığı aldım, küvetini banyo kovası masrapasını filesini set olarak aldım.
birkaç oyuncak aldım, biberon emzik ve askısını aldım.
bir tane penye battaniye aldım
2 tane hastane cıkısı aldım
2 tane eldivem ,2-3 penye bere ve yaz bebeği olacağı için şirin bir şapka aldım.
bebek için alt açma aldım tek kullanımlık kullan at.

bebeğin yatagını kardesim verecek 1 sene önce kendı kızı için almıstı bir yasında bebeği var , yegenım kullanmadı hıc
puset ve otokoltugunu , anakucagını, portatif bebek yatagını da kardesım verecek

mama sandalyesi ve anneme koymak için ilave park yatagı da kardesım verecek.

bunlar dısında aklıma gelenler, ateş ölçer , süt pompası, göğüs pedi, göğüs ucu kremi, pişik kremi , bebek için şampuan deterjan vs .

kafam allak bullak sankı bu alısverıs ısının ıcınden cıkamayacagım ya da sacmasapan seyler alacagım gibi hıssedıyorum

bir de odası için dolap alacagım , odam kucuk aslında buyu olsa şifonyer de almak ısterdım ama ben ılerde de kullanabıleceği 3 kapılı 2 cekmecelı dolap düşünuyorum bir de odasına gri renk bulutlu fon perde alacagım

sizler de paylasır mısınız fikirlerinizi

Peki diş macununu florürlü mü yoksa florürsüz mü almak gerekiyor biliyor musunuz?
Ben hep florürsüz kullanıyordum da, acaba doğru mu kullanıyorum diye bir an fark ettim şimdi
Hamilelikte doktor florürsüz kullanmamız gerektiğini söylüyor bende şu an rocs kullanıyorum ama ağızda ki ekşi tat duygusundan kurtulmam için naneli birşey bulmam lazım :)
Florürsüz kullan canım , iyi yapıyorsun

Çok şaşırdım acaba hazırlıklara başlasam mi bende

Canım benim acımızı da,tatlımızı da paylaşacağız.Öncelikle başın saolsun,baban için de Allahtan rahmet dilerim.Üç tane en yakın arkadaşım hamileydi,kız kardeşim hamileydi hiç kimse bana şu şekilde yat;sağında ya da solunda yat demedi.”Sakız çiğnesem bebeğime yapışır mı “olayına döndü bu durum.Bu kadar da abartmamak lazım diye düşünüyorum.Ağır da kaldırdım,mecbur kaldırdım,market alışverişimi yaptım.Cam silmek dışında her işimi de yaptım.Ama “Bebek ölümüne yol açıyor “cümlesi yani bilmiyorum benim tüylerimi diken diken etti.

Canım bir liste yap ve ona göre al derim ben .
İlk Bebekde hevesle o kadar gereksiz şey alınıyor ki kendimden biliyorum :)
Ben bugün ve ya yarın detaylı bir liste yapip paylaşırım buradan fikir olur sizlere .

Hastane çıkış setini cinsiyetim kesinleşsin ona göre alırım.Fotoğraf çekilecek sonuçta onun için şu an da alamam.Onun dışında kıyafet alışverişini ,7 ayda yapacağım,bebeğimin kumbarası var,hepsine kıyafet alacağım.Ben şu an da önemli ve büyük parçaları alıyorum.
Anne yanı beşiğini arkadaşım verecek ,o yüzden onu almıyorum.
Odasının perdesini ve halısını yaptırdım.Havalar ısınsın duvar kağıdını yaptıracağım
Karyola ve dolabını İkea’dan alacağım (sundwink serisi )
Onun dışında kendi aldıklarımız da ;
Philips Avent yeni doğan biberon ve emzik aldım
Bebek yorganı aldım
Bebek uyku seti aldım
Battaniyelerini aldım
Küvet setini aldım
Muslera hoşgeldin baby seti aldım
Şimdi de ateş ölçer araştırıyorum.Ama gördüğüm zaman mama önlüğü,şapka filan da alıyorum

Canım bir liste yap ve ona göre al derim ben .
İlk Bebekde hevesle o kadar gereksiz şey alınıyor ki kendimden biliyorum :)
Ben bugün ve ya yarın detaylı bir liste yapip paylaşırım buradan fikir olur sizlere .
gereksiz birsey almak ıstemıyorum işte
o bakımdan herkese soruyorum
yazık günah zaten bebek eşyaları cok pahalı
kullanmayacagı bırsey almayayım
beklıyoruz o halde:)

hastanede foto cekımı yaptıracak mısın
bebek için zararlı diyorlar
ben cinsiyet ayrımı olmayan renkler aldım
genelde beyaz ve gri tonlarında

hastanede foto cekımı yaptıracak mısın
bebek için zararlı diyorlar
ben cinsiyet ayrımı olmayan renkler aldım
genelde beyaz ve gri tonlarında
Tabiki yaptıracağım kendim de fotoğrafçıyım zaten.Bugüne kadar eşimin,dostumun fotoğrafını da çektim.İlk defa zararlı olduğunu senden duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…