2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Başın sağolsun canım bende babamı küçük yaşta kaybettim acısını çok iyi bilirim Allah ım sana annene ve geride kalan herkeze sabırlar versin

Başın sağolsun Allah rahmet etsin

Gerekli her şeyi düşünmüşsünüz, alişveriş heyecanı bi başka oluyor, benim 2. Bebek erkek olursa yine sadece hastene çıkışı alacağım, kız olursa kıyafet alırım ama yine bi kaç takım bi sürü hediye geliyor ben oğluma hep ortak renkler almıştım kırmızı yeşil beyaz gri gibi, yatağı arabası da öyle kırmızı ve gri, yazdıklarınız dışında bebek yağı, yatağı için alez, emzirme önlüğü olabilir, uyku seti almıştım ben ama sadece yorgan ve nevresim takımı yeterliymiş, güle güle kullanırsınız aldıklarınızı inşallah :)

Canım çok çok üzüldüm başın sağolsun Rabbim sabır versin
Bir evladın daha olduğu için be kadar da dikkat etsen bir şeyler gözden kaçar tabiiki.. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun sağsalim alalım kucağımıza.

Şuan bu yazdığını kafama takıp günlerce bunu düşünebilirim
Ayyyyy canım valla bende bilgi amacli araştırdım doktora soramadım diye sen nasıl yatıyorsun ki[/QUOTE]
Ben sağıma ya da soluma dönüp yatıyorum ama gece uyandığımda sırtüstü oluyorum. Uyuyunca kendimizi kontrol edemiyoruz maalesef.. Birde doktorum bana internetteki hiçbir bilgi doğru değildir hamilelikle ilgili bilgi sahibi olmak istersen ben sana kitap tavsiye edeyim demişti. Sanada tavsiyem internetten araştırma yapma.

Başın sağ olsun canım, Allah geri de kalanlara sağlıklı uzun ömür versin.

Canım bir liste yap ve ona göre al derim ben .
İlk Bebekde hevesle o kadar gereksiz şey alınıyor ki kendimden biliyorum :)
Ben bugün ve ya yarın detaylı bir liste yapip paylaşırım buradan fikir olur sizlere .
O kadar güzel olurki bizim gibi tecrübesiz anneler için Allah razı olsun canım düşünmen bile büyük incelik :))

Çok hızlı ölçümü ve ultrasonu yaptı salı günü ki doktorum, bakalım sonuç nasıl gelecek

İçimizi ferah tutalım. Allah ın izniyle birşey olmaz Benim de ikili icin son günümmüş malesef, son dakika aynı gün akşam saatine randevu buldum biraz aceleye geldi gibi oldu.

Başın sağ olsun çok üzüldüm allah kalanlara sabır versin, sizleri birbirinize bağışlasın

O kadar güzel olurki bizim gibi tecrübesiz anneler için Allah razı olsun canım düşünmen bile büyük incelik :))
Benim yakın zamanda doğum yapan arkadaşım var, sağolsun liste yapıp atıyor kesin alınacaklar- asla alınmayacaklar diyene kadar çok fikir ve tecrübe olursa o kadar doğru seçimler yaparız

Kızlarrr sağlık ocağına idrar verdim idrarda protein çıktı normal midir bi fikri olan var mı yarın dr göstercem sonuç ama korku sardı normal mi diye

Ben Paradontax kullanıyorum florürsüz olanı. Ama bir an tereddüt ettim, ve fark ettim ki doktora bununla ilgili hiçbir şey sormamıştım Panik oldum bir an Teşekkür ederim

Kızlarrr sağlık ocağına idrar verdim idrarda protein çıktı normal midir bi fikri olan var mı yarın dr göstercem sonuç ama korku sardı normal mi diye
Yarın doktoruna kesin söyle canım atlama sakın, protein kaçağı deniyordu sanırım vücudun emmeyip idrarla dışarı atıyor. Korkulacak birşey yok ama merak etme . Doktorun gerekli tedaviyi uygular .

Ayyyyy canım valla bende bilgi amacli araştırdım doktora soramadım diye sen nasıl yatıyorsun ki
Ben sağıma ya da soluma dönüp yatıyorum ama gece uyandığımda sırtüstü oluyorum. Uyuyunca kendimizi kontrol edemiyoruz maalesef.. Birde doktorum bana internetteki hiçbir bilgi doğru değildir hamilelikle ilgili bilgi sahibi olmak istersen ben sana kitap tavsiye edeyim demişti. Sanada tavsiyem internetten araştırma yapma.[/QUOTE]
Canım zaten internet ten arastirmadan önce doktora soracaktım soramayinca 3 hafta sonra gideceğim diye internet e bakayım bari dedim zaten herşeye de inanmıyorum öyle burada da siz doktorlarımıza sordunuz mu böyle bir bilgi var diye paylastim ama farklı yerlere cekildi zaten çok paylaşım yapmıyorum yapmamda artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…