- 3 Kasım 2018
- 178
- 167
- 18
- 38
Çok sağol canım inşallah önemli bişey değildirYarın doktoruna kesin söyle canım atlama sakın, protein kaçağı deniyordu sanırım vücudun emmeyip idrarla dışarı atıyor. Korkulacak birşey yok ama merak etme . Doktorun gerekli tedaviyi uygular .
Başın sagolsun canım.... mekanı cennet olsun...Kızlarrr ben ikincinin rahatlığıyla mı artık hala yüz üstü yatıyorum bi süre sonra yatamıcam zatenİnanın ağır kaldırmak dışında öyle çok dikkat de edemiyorum ilk hamileliğime göre hiç hamile gibi değilim çünkü mecburum küçük, yaramaz ve hareketli bir oğlan var ben de karnımdaki Allah a emanet. Dr. Kağan Kocatepenin videolarını izlerdim önceden de şimdi yine bakıyorum sizi rahatlatacak bir cümle kurdu "12. haftaya gelmiş bir bebek %99 sağlıklı bir bebektir ve sağlıklı bir şekilde doğar" .
Ayrıca ben tam bir ay önce ani ve beklenmedik bir şekilde babamı kaybettim.Kötü bir haber olduğu için burda da yazmadım. Zor günler geçirdim hala daha üzülüyorum ama karnımdaki öyle bir döneme denk gelmiş ki beni ayakta tutan tek şey o oldu. Onun atan kalbi oldu herşeye rağmen en tehlikeli dönemlerde üzüntüme rağmen beni bırakmadı bebeğim. Gönlünüzü ferah tutun. Bebeklerimizi doğurucaz inşallah
inşallah siz de :)Gerekli her şeyi düşünmüşsünüz, alişveriş heyecanı bi başka oluyor, benim 2. Bebek erkek olursa yine sadece hastene çıkışı alacağım, kız olursa kıyafet alırım ama yine bi kaç takım bi sürü hediye geliyor ben oğluma hep ortak renkler almıştım kırmızı yeşil beyaz gri gibi, yatağı arabası da öyle kırmızı ve gri, yazdıklarınız dışında bebek yağı, yatağı için alez, emzirme önlüğü olabilir, uyku seti almıştım ben ama sadece yorgan ve nevresim takımı yeterliymiş, güle güle kullanırsınız aldıklarınızı inşallah :)
Aaa süper liste mi yapmışlar :)) ben henüz bir şey almadım bebeğim için, haftaya ikili tarama var belki sonra yavaş yavaş başlarım. Teşekkürler :))Merhaba kızlar ihtiyaç listesinden konuşulmuş ben bir mağazadan ihtiyaç listesi almıştım sizlede paylaşayım fikir olsun :))
Haha ikinci anne olan kısım güzelmişBen de ihtiyaç listesi vardı ,paylaşıyım kızlar
Canım zaten internet ten arastirmadan önce doktora soracaktım soramayinca 3 hafta sonra gideceğim diye internet e bakayım bari dedim zaten herşeye de inanmıyorum öyle burada da siz doktorlarımıza sordunuz mu böyle bir bilgi var diye paylastim ama farklı yerlere cekildi zaten çok paylaşım yapmıyorum yapmamda artik[/QUOTE]Ben sağıma ya da soluma dönüp yatıyorum ama gece uyandığımda sırtüstü oluyorum. Uyuyunca kendimizi kontrol edemiyoruz maalesef.. Birde doktorum bana internetteki hiçbir bilgi doğru değildir hamilelikle ilgili bilgi sahibi olmak istersen ben sana kitap tavsiye edeyim demişti. Sanada tavsiyem internetten araştırma yapma.
Canımm doğum günün kutlu olsun, büyüyen ailenle nice mutlu yaşların olsunCok tesekkur ederim.amin ins hepimiz cook mutlu olalim her daim
aminnn cok tesekkur ederim arkadasim
Yaa evet cok heyecanlicok tesekkur ederim
Canım başın saolsun çok üzüldüm, Allah gani gani rahmet eylesin kalanlara da sabır versin..Kızlarrr ben ikincinin rahatlığıyla mı artık hala yüz üstü yatıyorum bi süre sonra yatamıcam zatenİnanın ağır kaldırmak dışında öyle çok dikkat de edemiyorum ilk hamileliğime göre hiç hamile gibi değilim çünkü mecburum küçük, yaramaz ve hareketli bir oğlan var ben de karnımdaki Allah a emanet. Dr. Kağan Kocatepenin videolarını izlerdim önceden de şimdi yine bakıyorum sizi rahatlatacak bir cümle kurdu "12. haftaya gelmiş bir bebek %99 sağlıklı bir bebektir ve sağlıklı bir şekilde doğar" .
Ayrıca ben tam bir ay önce ani ve beklenmedik bir şekilde babamı kaybettim.Kötü bir haber olduğu için burda da yazmadım. Zor günler geçirdim hala daha üzülüyorum ama karnımdaki öyle bir döneme denk gelmiş ki beni ayakta tutan tek şey o oldu. Onun atan kalbi oldu herşeye rağmen en tehlikeli dönemlerde üzüntüme rağmen beni bırakmadı bebeğim. Gönlünüzü ferah tutun. Bebeklerimizi doğurucaz inşallah
Canım flaş kullanmadığın sürece bi sorun olmaz. Ben de çekiyorum kaç tane doğuma girdim ama bebekler çok sağlıklı maşallahhastanede foto cekımı yaptıracak mısın
bebek için zararlı diyorlar
ben cinsiyet ayrımı olmayan renkler aldım
genelde beyaz ve gri tonlarında
Nice mutlu senelerin olsun kutlu mutlu olsun
Cok tesekkur ederimCanımm doğum günün kutlu olsun, büyüyen ailenle nice mutlu yaşların olsun
Canım başın saolsun çok üzüldüm, Allah gani gani rahmet eylesin kalanlara da sabır versin..
Canım flaş kullanmadığın sürece bi sorun olmaz. Ben de çekiyorum kaç tane doğuma girdim ama bebekler çok sağlıklı maşallah
efendim
Nasılsın gülümefendim
Ne guzel dilekler cok mutlu oldum cok tesekkur ederim..insaallah hepimiz bebelerimizle saglikli huzurlu mutlu yaslar alirizfreyahel Canım eşinle, güzel kızınla, minik oğlunla nice mutlu sağlıklı senelere inşallah :)) Doğum günün kutlu olsun evinizden sağlık huzur mutluluk hiç eksik olmasın :))
Gulum mulum neler diyorsunuz cok heyecanli.whatsap var mi whatsapNasılsın gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?