2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Selam kızlar yazılanların hepsini okumaya çalışıyorum ama o kadar yoğun bir tempodayım ki bazen kaçırıyorum, çoğu zaman fikir bile beyan edemiyorum. Ama fake değilim valla vazzap filan istemeyeceğim
Antalya da olan arkadaşlara ayrıca selam olsun, ben de burdayııım, bir ara herkes İstanbul ya da Ankara’da sanmıştım valla
Bebeğini görmüş, cinsiyetin öğrenmiş herkese hayırlı olsun diyorum sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz bebeklerimizi

Yarın doktoruna kesin söyle canım atlama sakın, protein kaçağı deniyordu sanırım vücudun emmeyip idrarla dışarı atıyor. Korkulacak birşey yok ama merak etme . Doktorun gerekli tedaviyi uygular .
Çok sağol canım inşallah önemli bişey değildir

Başın sagolsun canım.... mekanı cennet olsun...

inşallah siz de :)

Merhaba kızlar ihtiyaç listesinden konuşulmuş ben bir mağazadan ihtiyaç listesi almıştım sizlede paylaşayım fikir olsun :))
Aaa süper liste mi yapmışlar :)) ben henüz bir şey almadım bebeğim için, haftaya ikili tarama var belki sonra yavaş yavaş başlarım. Teşekkürler :))

Canım zaten internet ten arastirmadan önce doktora soracaktım soramayinca 3 hafta sonra gideceğim diye internet e bakayım bari dedim zaten herşeye de inanmıyorum öyle burada da siz doktorlarımıza sordunuz mu böyle bir bilgi var diye paylastim ama farklı yerlere cekildi zaten çok paylaşım yapmıyorum yapmamda artik[/QUOTE]
Farklı yerlere çekmek değil de herkes çok endişeli canım o yüzden öyle olmuştur. Benden sana tavsiye internette başım ağrıyor diye bile araştırma çünkü insanı strese sokuyor gereksiz bilgiler.. Tabiiki paylaşım yap burda bir şeylerimizi paylaşmak için varız. Hepimiz bir can taşıyoruz kimse kimseyi kırmadan geçirelim bu dönemi güzelce :))

Cok tesekkur ederim.amin ins hepimiz cook mutlu olalim her daim

aminnn cok tesekkur ederim arkadasim

Yaa evet cok heyecanli cok tesekkur ederim
Canımm doğum günün kutlu olsun, büyüyen ailenle nice mutlu yaşların olsun
Canım başın saolsun çok üzüldüm, Allah gani gani rahmet eylesin kalanlara da sabır versin..

hastanede foto cekımı yaptıracak mısın
bebek için zararlı diyorlar
ben cinsiyet ayrımı olmayan renkler aldım
genelde beyaz ve gri tonlarında
Canım flaş kullanmadığın sürece bi sorun olmaz. Ben de çekiyorum kaç tane doğuma girdim ama bebekler çok sağlıklı maşallah

Cok tesekkur ederim

freyahel Canım eşinle, güzel kızınla, minik oğlunla nice mutlu sağlıklı senelere inşallah :)) Doğum günün kutlu olsun evinizden sağlık huzur mutluluk hiç eksik olmasın :))

freyahel Canım eşinle, güzel kızınla, minik oğlunla nice mutlu sağlıklı senelere inşallah :)) Doğum günün kutlu olsun evinizden sağlık huzur mutluluk hiç eksik olmasın :))
Ne guzel dilekler cok mutlu oldum cok tesekkur ederim..insaallah hepimiz bebelerimizle saglikli huzurlu mutlu yaslar aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…