- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Bugun enerjim düşük uyandım malesef.... Sen nasılsın CanımcımNasılsın gülüm
Yaa hahaha güldürdün beni oysa ki bugün patlamaya hazır bomba gıbıyım...Gulum mulum neler diyorsunuz cok heyecanli.whatsap var mi whatsap
Arada özelden bana yürüyor arkadaşGulum mulum neler diyorsunuz cok heyecanli.whatsap var mi whatsap
Ben mi yürüyorum senmi gülüm mülümArada özelden bana yürüyor arkadaşiltifatlarına , ısrarlarına karşılık veremeden duramıyorum
Sende şarap misali freyahelcimmaşallahın var
Sezdim zatenBugun enerjim düşük uyandım malesef.... Sen nasılsın Canımcım
Biz niye variz patla bize gitsin askolsunYaa hahaha güldürdün beni oysa ki bugün patlamaya hazır bomba gıbıyım...seni sıkayet ederım bak
Ates bacadan cikmista biz uyuyoruzArada özelden bana yürüyor arkadaşiltifatlarına , ısrarlarına karşılık veremeden duramıyorum
Sende şarap misali freyahelcimmaşallahın var
UmarımSezdim zatenumarım ilerleyen saatlerde neşen,tadın artar cancağızım
Severiz patlamaları diyorsunBiz niye variz patla bize gitsin askolsun
Biz niye variz patla bize gitsin askolsun
bebeğinize neler alıyorsunuz şimdiden
benim kafam cok karısık cok tecrübesizim bu konuda
biraz kıyafet aldım çıtçıtlı bady, patikli alt, çorap , salya önlüğü, yan yatış yastığı aldım, küvetini banyo kovası masrapasını filesini set olarak aldım.
birkaç oyuncak aldım, biberon emzik ve askısını aldım.
bir tane penye battaniye aldım
2 tane hastane cıkısı aldım
2 tane eldivem ,2-3 penye bere ve yaz bebeği olacağı için şirin bir şapka aldım.
bebek için alt açma aldım tek kullanımlık kullan at.
bebeğin yatagını kardesim verecek 1 sene önce kendı kızı için almıstı bir yasında bebeği var , yegenım kullanmadı hıc
puset ve otokoltugunu , anakucagını, portatif bebek yatagını da kardesım verecek
mama sandalyesi ve anneme koymak için ilave park yatagı da kardesım verecek.
bunlar dısında aklıma gelenler, ateş ölçer , süt pompası, göğüs pedi, göğüs ucu kremi, pişik kremi , bebek için şampuan deterjan vs .
kafam allak bullak sankı bu alısverıs ısının ıcınden cıkamayacagım ya da sacmasapan seyler alacagım gibi hıssedıyorum
bir de odası için dolap alacagım , odam kucuk aslında buyu olsa şifonyer de almak ısterdım ama ben ılerde de kullanabıleceği 3 kapılı 2 cekmecelı dolap düşünuyorum bir de odasına gri renk bulutlu fon perde alacagım
sizler de paylasır mısınız fikirlerinizi
Önumde mail acik oturuyorum : (Geldimi dna test sonucunuz
Niye üZgünÖnumde mail acik oturuyorum : (
Test sonucum. Gelmedi halaNiye üZgün
Canim başın sağ olsun. Mekanı cennet olsun babanın. Ne diyecegimi bilemedim.Kızlarrr ben ikincinin rahatlığıyla mı artık hala yüz üstü yatıyorum bi süre sonra yatamıcam zatenİnanın ağır kaldırmak dışında öyle çok dikkat de edemiyorum ilk hamileliğime göre hiç hamile gibi değilim çünkü mecburum küçük, yaramaz ve hareketli bir oğlan var ben de karnımdaki Allah a emanet. Dr. Kağan Kocatepenin videolarını izlerdim önceden de şimdi yine bakıyorum sizi rahatlatacak bir cümle kurdu "12. haftaya gelmiş bir bebek %99 sağlıklı bir bebektir ve sağlıklı bir şekilde doğar" .
Ayrıca ben tam bir ay önce ani ve beklenmedik bir şekilde babamı kaybettim.Kötü bir haber olduğu için burda da yazmadım. Zor günler geçirdim hala daha üzülüyorum ama karnımdaki öyle bir döneme denk gelmiş ki beni ayakta tutan tek şey o oldu. Onun atan kalbi oldu herşeye rağmen en tehlikeli dönemlerde üzüntüme rağmen beni bırakmadı bebeğim. Gönlünüzü ferah tutun. Bebeklerimizi doğurucaz inşallah
Kotu bırsey yoktur merak etmeeeeTest sonucum. Gelmedi hala
Geçmiş olsun canımDünden beri aralıksız başım ağrıyo gece yatıp sabah kalkıyorum yine ağrıyo baş ağrısından ölücem ya
Benimde migren canım denicem inş işe yarar saolasınGeçmiş olsun canım
Limon suyunun içine az tuz dök kariştir 1 kerede iç çok iyi gelir canım ağrin kalmaz benim migrenime bile iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?