Ben mi yürüyorum senmi gülüm mülümAklını basına al!
Nerden gördün neyli şarap merak ettım
ben koşuyorum , yürümek olmaz o
sen miValla bu ben
Bugün 35 olmuş ama maşallah i var hem güzel ,hem yaşını hiç göstermiyor :))) hakkını vermek lazım şimdibaşlarına şarap bıze gülüm mülüm olmadııııııı
sen miben sana sonra anlatırım
Tabi hakedene hakkını vereceksınBugün 35 olmuş ama maşallah i var hem güzel ,hem yaşını hiç göstermiyor :))) hakkını vermek lazım şimdi
Hemen anlat , bekleyemem
Benim de öyleydi biberiye yağı ile alnıma masaj yaptı eşim baya rahatladıDünden beri aralıksız başım ağrıyo gece yatıp sabah kalkıyorum yine ağrıyo baş ağrısından ölücem ya
Fotograf cekimi zararli degil. Makinenin flashi bebegin gozune gelmesi zararli sadece. Sonucta zararli isin yaymiyor.hastanede foto cekımı yaptıracak mısın
bebek için zararlı diyorlar
ben cinsiyet ayrımı olmayan renkler aldım
genelde beyaz ve gri tonlarında
Bana işe yaramıyo bu tarz şeyler yaa migreni mi geçiren tek şey migren ilacım onuda hamilelikte alamıyorumBenim de öyleydi biberiye yağı ile alnıma masaj yaptı eşim baya rahatladı
Kızlarrr ben ikincinin rahatlığıyla mı artık hala yüz üstü yatıyorum bi süre sonra yatamıcam zatenİnanın ağır kaldırmak dışında öyle çok dikkat de edemiyorum ilk hamileliğime göre hiç hamile gibi değilim çünkü mecburum küçük, yaramaz ve hareketli bir oğlan var ben de karnımdaki Allah a emanet. Dr. Kağan Kocatepenin videolarını izlerdim önceden de şimdi yine bakıyorum sizi rahatlatacak bir cümle kurdu "12. haftaya gelmiş bir bebek %99 sağlıklı bir bebektir ve sağlıklı bir şekilde doğar" .
Ayrıca ben tam bir ay önce ani ve beklenmedik bir şekilde babamı kaybettim.Kötü bir haber olduğu için burda da yazmadım. Zor günler geçirdim hala daha üzülüyorum ama karnımdaki öyle bir döneme denk gelmiş ki beni ayakta tutan tek şey o oldu. Onun atan kalbi oldu herşeye rağmen en tehlikeli dönemlerde üzüntüme rağmen beni bırakmadı bebeğim. Gönlünüzü ferah tutun. Bebeklerimizi doğurucaz inşallah
Ben de ihtiyaç listesi vardı ,paylaşıyım kızlar
ben o kısımı atlattım şükürBenim gibi henüz birşey almamış olanlara da fikir olsun aldıkların.
Ben 1- 2 sene içinde yeni doğum yapmış annelerden fikir alıp en gerekli en kullanışlı neyse ona göre liste yapmayı planlıyorum. İlk çocuk diye her gördüğümü ise yaramayan şeyleri almayacağım. 6. aydan sonra mart -nisan gibi hazırlarım herşeyı diye düşünüyorum. Şimdilik önceliğim testler kontroller tahliller henüz kafa rahat değil bende ikili test vs derken...
Herkese merhabalar... Ben sayfanın eskilerindenim aslında ama daha sonra hem yaşadığım birkaç sıkıntıdan hem de bu sayfada bazı okuduklarımdan olumsuz etkilendiğim için girmedim çünkü herkesin dediği gibi hayatimizin en kaygılı süreci belki de bu süreç hele ki ilk deneyimse ve kaygılı bı yapınız varsaama tabi ki zaman ilerledikçe herşey yoluna girdikçe kaygılar azalıyor o yuzden geri geldim tekrar aranızdayım
biraz geriden okuyayım dedim ve yine iyi niyetle de yazılmış olsa okuduğum bişey den rahatsız oldum ama Allah'tan doktoruma bunu sormuştum o yuzden içim rahattı diğer arkadaslar icin de bunu paylasmak istedim, doktorum anatomik olarak yatabildigin sürece sıkıntı yok çocuk hala leğen kemiklerinin arasında yani güvende zaten biraz daha büyüdüğünde yatamayacaksın dedi benim gibi kaygili arkadaslara bilgi olsun istedim
Ve geriye donuk okuyunca gordumduckling basın sağolsun Allah sana sabır versin inşallah
freyahel doğumgününün kutlu mutlu olsun
Canım başın sağolsun Rabbim kalanlara sağlık sıhhat nasip etsin inşallah
Amin canım İnşâAllahÇok zor zaman geçirmişsin canım benim. Bulantı ilacı kusmayı engelliyo ama mide sindirmezse içerde kalması daha kötü aslında. Midede dönüp duruyo öyle. Bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bu günleri o güzellikle unuturuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?