2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Herkese merhabalar... Ben sayfanın eskilerindenim aslında ama daha sonra hem yaşadığım birkaç sıkıntıdan hem de bu sayfada bazı okuduklarımdan olumsuz etkilendiğim için girmedim çünkü herkesin dediği gibi hayatimizin en kaygılı süreci belki de bu süreç hele ki ilk deneyimse ve kaygılı bı yapınız varsa ama tabi ki zaman ilerledikçe herşey yoluna girdikçe kaygılar azalıyor o yuzden geri geldim tekrar aranızdayım
biraz geriden okuyayım dedim ve yine iyi niyetle de yazılmış olsa okuduğum bişey den rahatsız oldum ama Allah'tan doktoruma bunu sormuştum o yuzden içim rahattı diğer arkadaslar icin de bunu paylasmak istedim, doktorum anatomik olarak yatabildigin sürece sıkıntı yok çocuk hala leğen kemiklerinin arasında yani güvende zaten biraz daha büyüdüğünde yatamayacaksın dedi benim gibi kaygili arkadaslara bilgi olsun istedim

Ve geriye donuk okuyunca gordum duckling basın sağolsun Allah sana sabır versin inşallah
freyahel doğumgününün kutlu mutlu olsun

Canım başın sağolsun Rabbim kalanlara sağlık sıhhat nasip etsin inşallah

Ben de ihtiyaç listesi vardı ,paylaşıyım kızlar

Çok güzelmiş ya 3. Çocuk özellikle :))))

Slm güzel anne adayları öncelikle hepimiz için sağlıklılı sıhatli bi gebelik süreci diliyorum. Aranıza yeni katıldım 10+3 günlük hamileyim sürecim zor geçiyo 6.hafta başlayan bulantılarım hafifleyerek devam etmekle beraber 10gündürde tükürük sorunum var ağzımdaki kötü tatdan dolayı tükürüğümü de yutamz oldum gün boyu kovayla oturmak kadar kötü bişe yok ayrıca yatmaktada zorlanıyorum yan yatıyorum göğsümün arasında bi sıkışma uyutmuyo beni yüz üstü de uyuyamıyorum aranızda benim gibi olan var mı varsa kaçıncı haftada atlattınız bu sıkıntılarınızı lütfen yardım

ben o kısımı atlattım şükür
insallah sizde de sıkıntı cıkmaz
ben de her gördüğümü almamak için soruyorum çevreme
sonucta kısa süreli kullanılan seyler gerek yok

Sagol canım teşekkürler yeniden hoş geldin.

Kızlar silver şampuan kullanan hamıleyken ara veren var mı? Ben suan kullanmıyorum ama acaba ılk uc aydan sonra kullanılıyor mu? Uzman bırınden bılgı alan varsa ve yazarsa sevınırım.

Arkadaşlar özellikle Bursa için fikir olsun diye yazmak istedim . Genel takiplerim özel hastanede yapılıyor zaten ben gebelik kaydımın oluşturulması için geçen hafta Tıp fakültesine bugün de Zübeyde hanım doğumevine gittim . İkisinde de randevu saatimde işlerim bitti ve çıktım hiç gereksiz sıra beklemedim bu olumlu yanlarından tabi . Tıptaki doktor kadındı ve hiç beğenmedim tavrını esneye esneye ultrason bakıyor falan gıcık oldum Zübeyde hanımdaki doktor emekliliğe yakın bir erkekti daha babacandı en azından itici değildi . İkisi de ultrason kağıdın vermedi tıp için detaylı tahlillerinin yaptırmak hoşuma gitti Zübeyde hanım için de gebe okulu varmış görevli kişiyle görüştükten hoşuma gitti 4. Aydan sonra oraya başlayacağım

İkili test için 12sinde tıpta 22sinde kendi doktorumda randevum var ben ikisini de yaptırmak istiyorUm siz ne dersiniz ikiliyi yaptıranlar?

İkili tarama testi böyle mi oluyor kızlar sonucu haftaya randevum var ozaman gösterebilcem fazla anlamıyorum nasıl sonuçlar ??

Eklentiler

• image.webp
    180 KB · Görüntüleme: 62
Freckless ben de sırf kaydim olsun diye gitmistim Zübeyde Hanım'a bir kez ama ben hiç memnun kalmadım hem yoğunluk hem sıra bekleme hem de ilgisizlik yaşadım demek bu işler de şans işi ilk ve son oldu yani o gidişim de ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…